Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saaaaaata 38

Podpisalismy dzisiaj z mezem dokumenty na kredyt na 55 lat.

Polecane posty

Znajomi postawili teraz dom, parter, poddasze mieszkalne, zmiescili sie w 500 tys... tyle kasy na mieszkanie w warszawie to bezsens moim zdaniem. lepiej byloby postawic sobie domek na obrzeżach

Gość cnmse
Jak by autorke byo stac to by nie brała sobie go na głowe na 55 lat... Wiadomo, że na emeryturze lepiej nie będzie. jak kogoś stac na kreyt to bierze go na 10 - 15 lat. Nikt nie wie czy go bedzie stać za 20 -30 -40 -50 -55 lat...Co przynieose los...

to ja będę miała miała za 800tys -200m ,tyle że nie pod warszawą ,ale wa-wa mi do szczęścia potrzebna nie jest ...te korki przekleństwo.

Gość cnmse
no matko, czemu tak na teraz ma byc ich nie stać... płacic 2000 miesięcznie a co później...Ja bym nie chciała takiego balstu na głowę. Tymbardziej za takie gówniane mieszkanie.

Gość gęśikowa
Jennifer 8787 a Ciebie jak by mąż zostawił no na co byłoby stać........Kurnik ?!! :P

Gość gęśikowa
jakby * to*

Za 55 lat mieszkanie, 59m2 będzie Twoje dopiero, szok, ale Twoja sprawa.Nigdy bym się nie decydowała na tak wielki kredyt na tak nędzne mieszkanie. Rozumiem Dom, ale mieszkanie o takim metrażu ?

Gość cnmse
ich sprawa? No to po co na forum piszą - chuyba po to zeby dyskutować . MIlionerko z cerata na stole, boazeria na scianach i bałaganem w domu...Ty juz się miałas do tego domu chyba 2 lata temu wprowadzac? I co budowa stanęła?

Gość gęśikowa
aha liczyłam na taką odpowiedź :) potwierdziłaś swoją inteligencje "inaczej" to powodzenia jak Cię zostawi :) długo zapewne nie pociągniesz niekumata niewiasto

Gość cnmse
No nie wim czy połowa...Tak to dokładnie sie nie dzieli. Maz wykarze,że on płacił, ma faktury, zarobił firmą, która działal juz przed waszym slubem A ty tylko na kafe siedziałaś. My to wszystjko poswiadczymy.

Gość Hmm, ten dom którego projekt
tutaj pokazywała jennifer nie ma prawa kosztować 800tys.:D Szczególnie na zadupiu

nie ma prawa kosztowac 800tys? to gdzie ty mieszkasz skoro nie masz pojęcia ile ksoztuje bodowa a co dopiero wykończenia plus cena działki;) dobranoc dziecko

Gość gęśikowa
toć niech dostanie ten majątek, tylko że to głupie dziewcze myśli że wyżyje za to hahaha Jennifer mi zwisa czy Cie mąż zostawi czy nie i tak tutaj każdy wie jaka jestes naprawdę :)

Gość Miki Mouse 123
Nieee no masakra jakaś na 55 lat i to jeszcze takie mieszkanie 59m2 ja pitole to trzeba mieć zryty beret na maxa. Ja bym za to 2 domy postawiła.

Gość gęśikowa
ja się budowałam i wiem bardzo duzo na ten temat, mieszkam sobie juz 4 latka i jest pieknie, ale nie chwalę się co mam i jak mam :)

Gość ALE PROWO
jenifer weź sobie nawet za 5 mln wybuduj tylko daj nam już spokój

Gość tak się pytam
przeciez budowa domu moze kosztowac kolo 800000 tys a nawet wiecej zwlaszcza ze dzialki pod budowe teraz mocno podrozaly

Gość cnmse
ta idiotka potrafi każdy topic rozpierdolic. Co to za pusta idiotka. Nie odpisujci jej, może się odczepi. A widzieliscie jej zdjęcia. Cerata, boazeria, tandeta, bałagan...Mitomanka

Gość gęśikowa
nie interesuje mnie co Ty myślisz , zresztą Ty nie myślisz bo z takim małym mózgiem się nie myśli za to Twoja dupa ma dużo do powiedzenia idź się zajmij czymś bardziej interesującym,ale rozumie przecież Ty nic innego nie potrafisz jak gapienie sie w monitor 24/h na kafe, dziecko umyj (bo nawet na zdjęciach wygląda jak obdarciuch z bidula) i posprzątaj syf wokół siebie brudna świnio !! :P Wprowadź się w końcu do tej Twojej willy może miej na kafe będziesz siedzieć , żeby swoje lumpy do szaf poukładasz ! Na tym kończę dyskusję z debilem kafeterii JENNIFER pa