bambii 0 Napisano Maj 28, 2020 tez całe życie bałam się dentysty, więc doskonale cię rozumiem! dopiero lekarze z corten medic przekonali mnie, że dbanie o zeby nie musi wiązac się ze strachem i łzami w oczach polecam z całego serca, teraz w czasie covid też przyjmuja i są topową stomatologią w polsce w czasie epidemii wszystko sterylne i bezpieczne nawet dla pacjentów z koroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olennkaa 0 Napisano Wrzesień 14, 2020 warto trafić na swojego dobrego dentystę! ja mam takich lekarzy w stomatologii dr Cichonia i jest to pierwsza klasa leczenie! komfortowo i bezpiecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikku 0 Napisano Listopad 12, 2020 ooo tak, zdecydowanie! tam pracują sami fachowcy! a mi w końcu zrobili ładny i śnieżnobiały uśmiech! jestem na tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Grudzień 26, 2020 Ja również bałam się dentysty. Ale brat polecił mi stomatologów z Eurodental w Warszawie. Mają tam naprawdę świetnych specjalistów z dobrym podejściem do pacjenta. Już po pierwszej wizycie strach minął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 26, 2020 5 godzin temu, Lena_km napisał: Mają tam naprawdę świetnych specjalistów z dobrym podejściem do pacjenta. Już po pierwszej wizycie strach minął. Stach minął po pacjent zszedł. Takich tam mają: "specjalistów". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akme 1 Napisano Marzec 20, 2021 bez przesady. ja tez mam swojego dentyste ze stomatologii Cichonia i czuję sie u nich bardzo komfortowo! no i bezboleśnie leczą! także jest to plus! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 27, 2021 Jeśli chcesz pokonać strach, muszę wybrać specjalistę z dobrym podejściem do pacjenta. Wiem co mówię bo mój brat miał to samo. Ale gdy z polecenia trafił do gabinetu Eurodental w Warszawie problem minął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka1993 0 Napisano Kwiecień 30, 2024 ja myślę, że najwazniejsze to trafić na dobrego dentystę takiego z podejściem do pacjenta. Ja od kilku lat już chodzę do dentsm na Bemowie i dzięki nim totalnie przestałam się bać dentysty. A od dziecka unikałam dentystów jak ognia, bo strasznie się bałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach