Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melania89

Pytanie do facetów: czy podobają Wam się ładne ale ciche kobiety?

Polecane posty

Gość Melania89
Moorland, i to jest to czego się obawiam, nie chcę być tak postrzegana. Ale nie wiem jak to zmienić. Naglę nie dostanę olśnienia i nie zacznę być dowcipna ani zalotna, to cechy wrodzone a nie nabyte...

Gość moze idz do psychologa albo
terapeuty, bo twoi rodzice ciebie skrzywili krytyka i wymaganiami.

Po pierwsze - nie są to cechy wrodzone, a właśnie nabyte. Po drugie - sama nieśmiałość to jedno, ale nieprzyjemny stosunek do innych i brak dystansu do siebie to drugie i śmiałe osoby też mogą być tak spostrzegane. To być może nie jest kwestia tego, że się mało odzywasz, tylko tego, że jak się już odezwiesz to nie zachęcasz do dalszego poznawania Cię. Napisałaś w pierwszym poście, że żaden mężczyzna nie wykazał chęci poznania Cię bliżej - tylko zaczepiają czy prawią komplementy. Uroczy rumieniec spokojnie mógłby wystarczyć jeżeli facet uzna, że jesteś do niego pozytywnie nastawiona.

Gość facetów brak
dlatego odpowiadają ci przeważnie baby z tego foruma:O🖐️

Gość facetów brak
popieram swe wypowiedz tym, iż sam jestem kobieta

do facetów brak wiekszosc ludzi z tego forum ma jakies problemy i zle skoncza ale to juz ich klopot.

Gość Melania89
Gdzie ci mężczyźni, chyba w kiblu.

Melanio przejdźmy na priv

podszywaj sie przegrancu, a na marginesie, wspolczuje im, wchodze na to forum po 2 miesiacach i wciaz te same zalosne osoby nadal tu sa. eot.

Gość Melania89
Zaraz założę gg, Morland to też PRZEGRANIEC :O

Gość Jan Paweł Drógi
Szczerze? Czy ty masz jeszcze dusze i godnosc czlowieka?

Gość samotny...23
ja bym chcial miec taka dziewczyne jak Ty lepiej miec cicha i niesmiala dziewczyne niz jakiegos pustaka

Gość Melania89
" 15:22 [zgłoś do usunięcia] Melania89 Zaraz założę gg, Morland to też PRZEGRANIEC " Zaczyna mnie wkurzać ta osoba, która cały czas się podszywa.

Gość Melania89
samotny...23, podbudowałeś mnie, jesteśmy w tym samym wieku :) Swoją drogą większość facetów w naszym wieku jest już w związkach, jesteś jakimś ewenementem. :)

Gość Melania89
Aha, muszę dodać, że mi samej podobają się Ci przebojowi :-) Chyba na zasadzie przyciągania się podobieństw... Szkoda, że tacy nie szukają takich dziewczyn jak ja

Gość mężczyzna ledwo po 30
Ja takie lubię, a nie krzykaczki

Gość Ło Jezu!
wydaje się, że to jest dziewczyna ideał dla kogoś lubiącego błyszczeć w towarzystwie, a Ładna co nie dopowie, to dowygląda wystarczy uśmiech i zainteresowanie wypowiedziami innych...tak myślę. Prawdziwie inteligentne osoby płci żeńskiej to dopiero są skazane na samotność!!!

Gość samotny...23
Melania89 uwazasz ze jestem ewenementem ? ja tez jestem sam z powodu niemsialosci

Gość Melania89
Z jakich miast jesteście?

Gość samotny...23
Radom a Ty ?

Gość Nie wiem czy ktoś wcześniej
Wydaje mi się, że ładne, ale ciche kobiety podobają się mężczyznom, ponieważ budują taką atmosferę tajemniczości.

Gość Melania89
16:07 [zgłoś do usunięcia] Ło Jezu! wydaje się, że to jest dziewczyna ideał dla kogoś lubiącego błyszczeć w towarzystwie, a Ładna co nie dopowie, to dowygląda wystarczy uśmiech i zainteresowanie wypowiedziami innych...tak myślę. Prawdziwie inteligentne osoby płci żeńskiej to dopiero są skazane na samotność!!! To, że milczę w towarzystwie nie oznacza, że jestem nieinteligentna, pracuję w dużej firmie (mam, oironio! duży kontakt z ludźmi i to na wysokich stanowiskach), studiuję ekonomię, mam szerokie zainteresowania. Po prostu gdy jestem w towarzystwie i widzę te śliczne, wygadane dziewczyny, które kokietują wszystkich facetów- mam pustkę w głowie i myślę "jak bardzo chciałabym być taka jak ONE", a tym bardziej gdy spotykam pewnego siebie mężczyznę... " 16:16 [zgłoś do usunięcia] Melania89 Z jakich miast jesteście?" To nie ja pisałam ale OK ;-)

"Wydaje mi się, że ładne, ale ciche kobiety podobają się mężczyznom, ponieważ budują taką atmosferę tajemniczości" - ja akurat nie rozkminiam tego w takich kategoriach. Po prostu to mój gust - nie lubię krzykliwych, dlatego zwracam uwagę na te ciche, a jeśli jeszcze jest ładna do tego to sprawa oczywista. Melania -> Będą krzykliwą, brylującą w towarzystwie to przyciągniesz podobnych mężczyzn. Jeżeli takich lubisz no to warto popracować nad tym, żeby się stać bardziej "cool", tylko jak się takim nie jest z natury to o niebo trudniej ;).

Gość ach ii echh
jak się urodziłaś taka to nie zamienisz się z dnia na dzień w zołzę :O:O:O:O

Gość german
Autorka sama nie wie czego chce _I_ Faceci na ktorych autorka leci gustują wlaśnie w tak zwanych ''zołzach'' jak ktoś wyżej napisal. Albo na silę zacznij zmiany albo szukaj podobnego do siebie. baby sa jednak popierdzielone równo.

Gość Melania89
To bardzo proste, dlaczego podobają mi się dominujący, pewni siebie faceci- u mnie w rodzinie sami tacy występują- dziadek, ojciec, brat- samce Alfa :-D Zostałam wychowana w przekonaniu, że tylko tacy mężczyźni to PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI. Poza tym podświadomie wydaje mi się, że taki mężczyzna da mi bezpieczeństwo, a na to chyba każda kobieta zwraca uwagę. Póki co jednak przyciągam głównie lovelasów albo jaki niedowartościowanych przeciętniaków.

Gość Melania89
Czy możecie rozwinąć wątek "ZOŁZY", co przez to określenie rozumieć??

Gość Melania89
tak chciałabym byc jedna z nich. tylko nie wiem jak sie zachowac. a meżczyźni lubią zołzy pomozecie !!! pomozcie !!!

Gość zahir 77
Nieśmiałość skromność esencja kobiecości hmmm normalnie delicje