Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaaaaaaa21

koleżanka przestała ze mną chodzić do klubu bo

Polecane posty

ja mam większe powodzenie od niej.. nie powiedziała mi tego ,ale tak podejrzewam .. bo duzo częściej podchodzili do mnie . ona nie y jest brzydka ,ale taka prawda nie wiem dlaczego tak było może faktycznie lepiej wygladąłam od niej ale ona np jak do mnie zagadywal jakiś facet ,a nie do niej a co gorsza jej sie podobał ,a ja np z nim flirtowałam to robiła taka minę że było widać ,ze jest zła .. ale nic nie mowila mi o tym po paru takich imprezach zaczela mi robić jeszcze jakieś złośliwe uwagi odnośnie wyglądu ,a nigdy tak sie nie zachowywała wrecz mówiła jak to ladnie wygladam itd co mam zrobić? ona jest fajną dziewczyną i nie chce żeby sie ode mnie odwróciła ,ale nie chce tezrobić z siebie szara myszke dla jej samopoczucia

Gość chlodna zimowa noza
trudno pogódz sie z tym 🖐️ albo kolezanka albo powodzenie

jakbym sie nie umalowała specjalnie i zle ubrała itd to owszem ona by mogła mieć wtedy wieksze powodzenie. ale mam wybrac pomiedzy dobrym wygladem ,a ja? wogóle tego nie rozumiem tzn jej zachowania.. ogólnie czuje ,ze ona mnie unika od tego czasu tylko dlatego ,ze ja jestem na pierwszym planie ,a ona na drugim ? nie może mi poprostu zyczyć wszytskiego dobrego?

Gość dskdkslossuig
jestes z wawy olivia ? ze mna zadne laski nie chca isc na impreze, bo nie maja szans. ja bym nie miala problemu z ladniejsza, bo i tak mam mega zainteresowanie. mam tylko kolegow, kumpli z ktorymi chodze, ale wtedy kolesie sie boja podbijac jak jestem z 3-4 facetami, mimo ze zaden z nich do mnie nie podbija. zapomnialam juz jak to jest isc z dziewczyna do klubu. w zasadzie od 2 lat nie bylam tak. mam 22l

niestety nie z wawy

Gość chlodna zimowa noza
żartujesz chyba :O Ty nie chcesz miec mniejszego powodzenia od niej a ona ma sie z tym pogodzic ? :O

nie chce się ubierac i malować jak szara myszka zeby jej samopoczucie poprawić ,a nie żeby miec powodzenie wieksze

Gość chlodna zimowa noza
a ona nie chce być twoim tłem po to zebys ty sobie mogla pojsc z nia do klubu i tyle proste jestescie siebie warte 🖐️

Beata Siusiak- czemu bym miała stracić ? ja zawsze mam powodzenie obojetnie z kim pojde . a jak jakaś koleżanka tez ma to nie przeszkadza to mojemu powodzeniu

Gość chlodna zimowa noza
no to szukaj kolejnej naiwinej kolezanki albo takiej ktora ma podobne powodzenie do twojego 🖐️

Gość gość
Ja zauważyłam że bardziej pociągam mężczyzn odkąd zaczęłam uzywać feromonów z pherowin.pl , kiedyś nie mogłam znaleźć sobie jednego faceta, a teraz mam kilku do wyboru:)

Gość gość
Kolezanka moglaby tez cos zrobic ze swoim wygladem -widocznie nie chce ! A tak przy okazji kolezanka nie jest szvzera a po co falszywych znajomych chcesz!

Gość gość
Moglabys jej pomoc zmienic wyglad chyba ze obawiasz sie konkurencji ale jezeli tak jest to powinnas cos z tym zrobic!

Gość gość
Jezeli cie kolezanka unika to jest zazdrosna , ale nie moze miec tobie tego za zle!kolezanki sa dobre do czasu! Za bardzo sa zazdrosne I falszywe

Gość gość
Pewnie poyebana jesteś i ja zostawiasz jak idziesz się jebać do toalety....

Gość gość
Jezeli ja zostawiasz na uboczu to moze nie dziw sie ja tez jednej przez cala impreze torby pilnowalam fajna kolezanka!