Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malentka

dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

jestem w ciąży idę jutro do lekarza po zwolnienie. Jutro jest piątek więc lekarz o ile mi je wystawi to z jakim terminem? Sobotnim czy poniedziałkowym. A jeżeli od soboty i jąk jutro zawióze do pracy to zwolnienie to pracodawca mi w poniedziałek nie da wypowiedzenia? Jest to umowa zastępstwo

no właśnie tego nie jestem pewną, a jeśli dałby z jutrzejsza data to wtedy chociaż byłabym pewną że nie zostanę zwolniona

jesli idziesz jutro to napewno wyastawi ci z jutrzejsza a nie z sobotnia tego akurat jestem pewna wiec sie nie martw

na pewno z data jutrzejszą, a pracodawca mimo tego, że jest to umowa zastępstwo to nie ma prawa cię zwolnić, tylko po prostu nie będzie ci przysługiwał macierzyński ale chorobowe ci się należy "jak psu buda":D

to dobrze....:) dziekuje za porady , mam nadzieje ze to zwolnienie mi lekarz wystawi i to od jutra...mam w pracy taka sytuacje nieciekawa ze siedze tam tylko dlatego ze msuze za cos skonczyc studia....;/ a mam juz dosc plakania po nocach i szybkiego bicia serca codzien przed praca;/ nawet jak nie da zwolnienia i tak chyba odejde....nie chce tam dluzej pracowac nie w takich warunkach tym bardziej teraz jak jestem w ciazy....