Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ZRÓBCIE COS, BO WASZA KRÓLOWA SIE NUDZI, ZADNYCH CIEKAWYCH TEMATÓW NA FORUM

Polecane posty

STOMALOCHA JAKBYS W TOSZKU W HILTONIE NIE BYLA TO SCHODY BYLYBY GOTOWE ALE WIDAC I FIRMA SIE ZORIENTOWALA ZE MA Z WARIATKA DO CZYNIENIA

Nie rozumiem jak można być taką idiotką jak ta cała Beatka. Nie dość że jest głupia to się jeszcze z tym nie kryje. Żenada całego kafe bo nawet noxi i jenny są sprawniejsze umysłowo niz nasz krółowa szambonelli z berłem w ręku

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka nie chce mnie się wierzyć, że w lubelskim nie ma fachowców od budowy schodów nawet drewnianych, drewna to tam macie pod dostatkiem i dębiny również, ceny są inne i z lubelskiego pochodzi największa nasza inteligencja oraz Budka Suflera i Bajm , produkujecie siłę inteligencką dla centralnej Polski , czyżby już wszyscy wyjechali ?

widziala karte jdlospisu frytbudy:D:D:D TO SA KORWA POKEMONY.:D:D:D w domu syf brod i ubustwo ale na forum hrabiny ziuty von chcialabym a nie mam

relaxu czas z Lubelskiego wiele młodych ludzi powyjeżdżało i siedzą za granicą,tam kształcą się dalej,robią kursy i certyfikaty i zarabiaja dobrą kase

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka a jeszcze inaczej, poszukaj jakiegoś fachmana ze strony Ukrainy albo Białorusi , daj gostkowi wikt i opierunek a i tak wyjdzie taniej niż u polskich fachowców , tylko pilnuj aby nie chlali

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka obstawiam, że ludziska z Ukrainy albo Białorusi są bardziej honorowi niż nasze rozbestwione społeczeństwo, jasne że trzeba poprosić kogoś z rodziny aby przypilnował ale powiem tak, też na swoich budowach zatrudniałem ludzi ze wschodu, honorowi byli i każdy chciał zarobić i nie było kradzieży z ich strony , kradli tylko Polacy

relaxu, może masz rację, nie powinnam ulegać stereotypom. Zwłaszcza że mieszkałam w Rosji i mam dużo lepsze zdanie o tej nacji niż o Polakach. Ale mojej koleżance Ukraińcy rozkradli chałupę do fundamentów. Ale mam już pewną firmę na oku, ma renomę, ale ten cholerny czas. Chciałam po ślubie od razu wprowadzić się

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka być może jeszcze nie jeden raz wspomnisz moje słowa, w życiu trafisz na takiego, który będzie złote góry obiecywał i zapłacisz jemu majątek ale on nic nie zrobi, nagadał się i naobiecywał i koniec, zwinął kasę i poszedł a inny nie będzie się wcale chwalił, będzie mrukiem i przez cały dzień będzie tyrał i zrobi a na koniec powie, że chciałem to zrobić dla Pani , ponieważ bardzo mnie się Pani podoba i wezmę tylko za materiał a nie policzę robocizny , wszystko zależy od ludzi i ich podejścia do życia ,

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka a na Twoim miejscu to bym zrobił schody żelbetowo-betonowe porządnie zazbrojone i zalane betonem i obłożyć sklejonymi deskami dębowymi , pod deski podłożyć papę i papier falisty aby nie skrzypiały i nie prężyły pod naciskiem wchodzenia , takie schody na 150 lat ale zrobisz według własnego projektu , wiadomo :)

.D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DWARIATKA Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że 1 2 3 9 | nast. 21:25 gsgagsgsyebhc się pakujesz Aż takie nudy? 21:27 [zgłoś do usunięcia] tak, jasne :D chyba palcem po mapie

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka dzięki za ten link, jutro powiadomię o tym pomyśle mojego kolegę Krzysztofa , być może kupi ten pomysł , bądź uprzejma tu się pojawić powiedzmy o godz. 22 z tematem schody , zobaczymy może damy radę :)

Gość Proszek do dupy smarowania
też sobie krva jakis nick zjebany założę i bede prowokowała. Przeciez ta Beatka to jakis niedoruchany facet;O

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka czy chcesz aby to było wykonane z drewna dębowego, czy nie ma znaczenia z jakiego aby były schody wykonane ?

relaxu, ja się na tym nie znam, nic a nic! Pogadam z narzeczonym jak pojutrze wróci to może coś ustalimy, chociaż nie chcialam go angażować. Już sama nie wiem. Mam takiego jednego faceta-złotą rączkę, który mi zawsze dobrze doradza, to do niego jutro zadzwonię i ustalę. On też na pewno ma jakąś sprawdzoną firmę

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka wiesz, pomysłów jest wiele, być może tę zewnetrzną stronę warto wykonać jako wylewkę betonową zazbrojoną w formie cięciwy i zamiast litego drewna na ten beton można przykleić mozaikę dębową i małe deszczułki mozaiki ładnie się będą komponować z tak zwanymi trepami na schodach , aby taki łuk albo cięciwę z litego drewna wykonać to jest sporo pracy i może dlatego wykonawcy pouciekali , mozaikę proponuję dębową na kleju

lukrecja, nie napisze, zebys mnie cmoknela w mój sexowny tyleczek, bo czulabys sie zaszczycona, jestes takim zerem, ze nie mam ochoty z toba gadac, wiec wypad z baru natretna mucho