Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ZRÓBCIE COS, BO WASZA KRÓLOWA SIE NUDZI, ZADNYCH CIEKAWYCH TEMATÓW NA FORUM

Polecane posty

Gość relaxu_czas
Beatka , a to prawda, że sikasz na gnojówkę , gdy nie możesz zdąrzyć za stodołę do wychodka ?

Gość Z raka
Jest tak nudno, że moderacja musi w pocie czoła wymyślać tematy, w które się wciągniecie. Dobrze, że doceniacie ten trud.

Musze cie rozczarowac, nie naleze do osob ktore jada komus za krzywy ryj, nikt sobie twarzy nie wybiera wiec komentarze i obelgi odnosnie tego to nie z mojej strony przeczytasz. Moge ewentualnie napisac ze ktos jest wg mnie ladny lub nie ale nigdy nikogo nie obrazam za sam wyglad. Jak widac w tym wypadku jestem wysoko ponad toba i w wielu innych takze.

pali was zazdrosc i jestescie przepelnione ta zawiscia, bo chcialybyscie miec tak, jak ja. To musi byc okropne uczucie, jak wy mozecie zyc w takiej nienawisci do takich milych osób?

Gość lilou75
JEEJ, widzę,że kura domowa beatka już szaleje hehe:)Dlaczego Wy zwracacie uwagę na takie frustratki? Widać ewidentnie,że laska ma ciężkie życie, męża nieudacznika, gromade bachorow i musi odreagwac. Przestancie po niej jezdzic, a zacznijcie wspolczuc

Gość relaxu_czas
poważnie ? Beatka do starego gara aluminiowego oddaje stoletz i potem z tego gara je pies ?

Ty Beatka nie jesteś przypadkiem starszą (sądząc po zdjęciu) siostrą Jennifer? :classic_cool:

Gość PNE-[HO3
o matko ona dala zdjecie

Myslicie biedotki, ze jak napiszecie pare slów na forum to odbierzecie mi urode, szczescie , rodzine, pieniadze, dom????? Nie wiem po co to robicie i nigdy nie zrozumiem zawistnych osób. Nawet jak napiszecie niewiadomo co na mój temat chocby najgorsze rzeczy nawymyslacie to ja dalej bede miala to wszystko co mam i nadal bede szczesliwa

Gość lilou75
litosci, to nie jest jej fotka. beatka jest 90 kg kafe-słonicą wpie**** suchy chleb i kartofle na obiad , która musi jakos to odreagować;D

lilou - ja jej bardzo wspolczuje :) Beatka - tak calkiem szczerze miedzy nami.... uwierz mi takie wiesniary jak ty to gleboko marza o tym by sie znalezc tu gdzie ja jestem. Uwierz mi, ze tutaj bys sie posrala z wrazenia i nawet te twoje domy, swinki, rodzinki ktore sobie utworzylas w glowie by wygasly :) Ja ci niczego nie zazdroszcze... bo nie ma czego, nie znam cie i nie wiem co ty w ogole masz. Widze tylko zakompleksiona osobe ktora na sile proboje wmowic obcym ludziom na forum ze jest naj. Nic poza tym.

Gość lilou75
hmm beatko, to po co prowokujesz? nudzi ci się, gary umyte?nie masz nic do roboty w domu?bachory juz spia?

a co mnie obchodzi twoja kasa? siedzisz na forum to piosz o jakis ciekawych tematach a nie piertolisz o tym jak ty masz dobrze w zyciu KOMPLETNIE MNIE TO NIE INTERESUJE

myslisz ze jak napiszesz ze ktos wazy 90 kg to taki bedzie? NIE Myslisz, ze jak napiszesz, ze ktos jest biedny to ubedzie mu nagle pieniedzy lub straci caly majatek? NIE! Myslisz, ze jak napiszesz ze moje dzieci sa glupimi bachorami to takie beda? NIE Nadal beda wspaniale, rezolutne i lubiane przez wszystkich! Wiec dlaczego tyle trudu wkladacie w to wypisywanie bzdur???

Gość fgjhkjlkl
beatko kupilas juz peruke na twoja lysa glowke? i spierdalaj w ogromnych podskokach do obory , swinie to twoje towarzystwo, lyse i grube jak ty tepa locho

Gość relaxu_czas
Beatka, nudziłaś się więc teraz masz za swoje na własne życzenie , czy to prawda, że myjesz się w miednicy ?

Znowu się wesoło robi, a miałem się dziś wcześniej położyć... Nudno by było bez tych samozwańczych gwiazdek Kafe. :P

"Myslisz, ze jak napiszesz, ze ktos jest biedny to ubedzie mu nagle pieniedzy lub straci caly majatek? NIE! " no wlasnie... wiec po cholere wszystkich tu nazywasz biednymi ? Hipokrytko.

Stomatoloszka z powołania Bo ro jest smieszne ze ktos taki jak Beatka pisze do ludzi BIEDOTKI skoro nawet nie wie z kim pisze,kto siedzi po drugiej stronie,nie kadzy przeeciez jest taki glupi zeby chwalic sie swoim zyciem na forum