Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ZRÓBCIE COS, BO WASZA KRÓLOWA SIE NUDZI, ZADNYCH CIEKAWYCH TEMATÓW NA FORUM

Polecane posty

mychol az kipisz zloscia, moze jakies ziólka na uspokojenie? Jak nie rozumiesz moich slów to nie odpisuj

stomato czy ja dobrze widze? Panna Mloda 2012? No prosze prosze :) Moze cos wiecej powiesz na ten temat?

gdzie kipie zloscia? Mi jest bardzo do smiechu tym bardziej teraz kiedy sobie uswiadamiasz jaka jestes kretynka :D jak masz takie glupoty pisac to lepiej przestan bo wychodzi na to ze piszesz sama o sobie :D

Jak mnie wkurwiają takie puste ścierwa co to wyżej sro jak dupe mo!!! Udaje że ma coś rżnie bogacza innym wyjeżdża od biedaczków a w rzeczywistości pewnie żre spod siebie bo nie stać nawet na kości na zupę!!

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka z powołania a o co biega z tymi schodami, czego nie potrafili wykonać, jaki problem ?

Oj dawno już o tym pisałam, właściwie na tym forum zaczęłam pisać na ślubnym ;) Remontuję to cholerne mieszkanie ale widzę że może się nie udać przed ślubem i nie wprowadzimy się zaraz po nim! I mam ochotę się wściec!

moze sie znajdzie jakas firma, choc wiem, ze o solidna firme trudno, najlepiej wziac polecona :) mychol tak wcale zloscia nie kipisz, tylko w kazdym zdaniu mnie wyzywasz, wiec moze wsadz sobie glowe pod zimny prysznic i jak troche ochloniesz wrocimy do dyskusji

Gość relaxu_czas
a te schody jakie mają być , żelbetowo-betonowe, czy drewniane , jaka trudność w wykonaniu ?

oooooooooooo pozdrawiam lysa kobylo wlasnie wrocilam z kosciola:D chcialam sie spytac boga czy nasrac na ciebie,odpowiedzial ze zrobil to za mnie

wcielo kawalek wypowiedzi, wczesniej napisalam: moze poszukacie jakiejs innej firmy, która sie zajmie waszymi schodami?

gaga juz po rozprawie? Podobno Jeny juz powiedziala wszystko co i jak i dostaniesz niedlugo wezwanie do sadu, wiec lepiej badz grzeczna, zeby nastepnej sprawy nie miec

hahahahahahah ale na temat bezpodstawnego wyzywania od biedakow juz nic nie napiszesz po tym jak sama sobie pocisnelas :D

Dlaczego u beatki wszyscy domownicy korzystają z wychodka w czesie gdy ona robi obiad? -bo wtedy wszystkie muchy są w kuchni:-D

ide zalozyc sexy koszulke nocna, wejsc do mojego cudownego lozeczka, zapalic swiece zapachowe i kochac sie z mezem, podczas gdy wy bedziecie wylewali swoje frustracje na forum. NARKA PLEBSIKI!!!!

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka odnośnie budowy schodów , schody zawsze robiłem sam i na wszelkie sposoby i różne wygibusy i różne opcje , żadna filozofia , nie pamiętam gdzie mieszkasz ale jeżeli na Śląsku to mogę spokojnie zaproponować kolegę Krzysztofa , jest bardzo dokładny i zrobi schody jakie chcesz i potrzebujesz , serio teraz :)

Beatka s-k gaga juz po rozprawie? Podobno Jeny juz powiedziala wszystko co i jak i dostaniesz niedlugo wezwanie do sadu, wiec lepiej badz grzeczna, zeby nastepnej sprawy nie miec nie moge pojac, najpierw sprawa a potem wezwanie?????????????????? idz krowy doic bo do myslenia masz za cienkie zyly na mozgu

chcialas napisac ide zmienic nick:D:D:D frustratko, i wsadz peruke na leb bo resztki szarych komorek ci spierdola, a juz i tak masz IQ SZYMPANSA

ide zalozyc sexy koszulke nocna, wejsc do mojego cudownego lozeczka, zapalic swiece zapachowe i kochac sie z mezem, podczas gdy wy bedziecie wylewali swoje frustracje na forum. NARKA PLEBSIKI!!!! chyba chcialas napisac ide sie umyc w misce bo moj stary znowu przyszedl pijany do domu,nawet nie wiem jak sie na tym zapierdzialym lozku wyspie bo jak zwykle zepchnie mnie na podloge,,zapale swiece bo szkoda mi pradu

Gość relaxu_czas
Stomatoloszka jaki region Polski ?

Gość Śpiąca
Królowa, czy KROWA ?:))

Gość do Zdesperowanej Żony
podaj mi prosze ten przepis na pączusie-miałam w ulubionych ale wcieło