Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ZRÓBCIE COS, BO WASZA KRÓLOWA SIE NUDZI, ZADNYCH CIEKAWYCH TEMATÓW NA FORUM

Polecane posty

Gość Ty królowo podziemia!!!!
Nudź się dalej.

wchodze i znowu musze cie ogladac pustostanie? :o ta co ma swoje zycie a siedzu tu juz dwie i pol godziny albo i dluzej..... :D

Gość relaxu_czas
hahahaha zaliczyła prysznic i nic :)

Gość ko ko ko ko ko
nudzą się tylko ludzie nudni :P

nie koneserko, mam takie jak ty od dojenia krów, mycia im wymion, karmienia zwierzat. Sa mi wdzieczne, ze maja prace i jeszcze mówia, ze sa spelnione zawosowo :-D

Nie trzeba ciebie sledzic bo w pierwszym lepszym temacie ktory otworze widze twoje wypociny. Ja tu dopiero weszlam, ty spedzasz prawie calutki wieczor wiec kto nie ma nic lepszego do roboty? :)

Gość wielkie mi zeczy
milcz noobie...

widac, ze jestes taka pusta, ze nawet nie potrafisz sobei wlasnego nicka wymyslec, tylk ozerznelas od koneserki meskich lydek, jestes szara mysz, wiec zamilcz

nie kochana, dziekuje, wole mieszkac w swoim wielkim, pieknym i cieplym domu, niz socjalnej kawalerce w kamienicy :-o

boze jaka ty glupia jestes..... kazac zamilknac podczas pisemnej dyskusji... eehhh...

Gość relaxu_czas
topik poświęcony dla wsi i o wsi a jak widać Beatka we wsi w chórze występuje i daje głos, zna wieś od podszewki i wie jak wieś tańczy i śpiewa :)

hahahahhahahahahhaha wracaj pauo do krów:) jesteś tak głupia ze niezauwazylas ze zmienilam nick :D:D:D:D:D:D ukradłam sobie nicka :classic_cool:

"widac, ze jestes taka pusta, ze nawet nie potrafisz sobei wlasnego nicka wymyslec, tylk ozerznelas od koneserki meskich lydek, jestes szara mysz, wiec zamilcz" Piękne to było :D Ileż ona ma w sobie geniuszu :P

hahahah no ja tez mialam dostac, cos wspominalas dzisiaj. Widocznie moderacja podziela moje zdanie o tobie i bachorach namalowanych na papierze wywloczko :)

moim krówkom to takie jak ty wyrzucaja slome, wiec zastanów sie 2 razy, ale o czym ja pisze, nie zastanowisz sie bo mózgu nie masz

Gość relaxu_czas
Beatka a ile dzisiaj kury zniosły jajek i jak było z capkiem ?

komu tym razem zdjecie ukradlas? Moglas sie postarac i kogos ladniejszego znalezc na swoja ofiare :P

musze cie rozczarowac, bo ta fota wlasnie na twoje zyczenie chcialas zobaczyc to masz, tylko nie wylewaj teraz swoich lez goryczy ze tak zazdroscisz