Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudka16x

odcisk raczki

Polecane posty

Gość klaudka16x

moj synek ma 10 miesiey, zapomnialam ze zbliza sie dzien babci i dziadka i chciala bym zrobic laurke z odciskiemm raczki i nozki maluszka, zastanawiam sie tylko czym upackac ta raczke i nozke zeby wyszedl ladny odcisk. czy mogla bym farba plakatówka? słyszalam tez kiedys o soku z buraka.. poradzcie cos.

Gość klaudka16x
up

Gość klaudka16x
up

Gość klaudka16x
up

ja dzisiaj robiłam takie laurki sztuk cztery na kazdej 2 nóżki i 2 rączki . normalnie plakatówkami wymazałam mu łapki i nóżki i na wczesniej pomalowane na mnie brystolowe kartki odbijałam , tylko żeby Ci nie uciekł !!!!! mi mój uciekł i wszystko musiałam czyscić ;) łącznie z białym narożnikiem hah ;) ale było warto świetnie wyszły ;)

Gość klaudka16x
super dzieki za odpowiedz. jutro sie zabieram do pracy. w domu mam pelno cekinow i roznych aplikacji to je ladnie ozdobie.

;) tylko sobie nie mysl tak jak ja ze fajnie wszystko na inny kolor zrobie hahah potem walczylam zeby nie uciekał i nie zjadał farbek i jakos w miare ladnie odciskał wiec kolo nie mial juz tu takiego znaczenia xD Ale polecam warto ;)

ojej a ja glupia na to nie wpadlam, zeby moja 2 latka tez taki prezent babci dala.... zrobimy w sobote rano:D

Gość klaudka16x
haha zrobie odciski w jednym kolorze tylko najwyzej zmienie kolor brystolu zeby niebylo jednakowo.

nooo ;D ambicja może czasem wszystko zepsuć miałam plany łapke pomaluje w tecze hahahhaha cóż za rok nam sie uda !

Gość ech................
To ja wam tylko powiem że można kupić taki gips. Na allegro np. I robisz odciska ręki czy czego tam. masz wtedy 3d. A i zwykłym gipsem zrobisz :)

dziewczyny są w sprzedaży świetne ramki na zdjęcia :) w formie książeczki ,po jednej stronie zdjęcie a po drugiej właśnie jakaś taka modelina chyba ,w której odciska się stópkę lub dłoń dziecka :)