Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka baba oczy i ryj

BRZYDKIE BABY - ŁĄCZMY SIE.

Polecane posty

Gość brzydka baba oczy i ryj

Ja jestem brzydka i sie z tym pogodziłam. Nie zoperuje sobie przecież oczu, a to one najbardziej mnie szpecą, są bardzo blisko siebie, dosłownie kilka milimetrów odległości od siebie i wyglądam jak potwór przez to ten taki z jednym okiem na środku głowy. A wy? Czemuście takie brzydkie i jak wam z tym?

Gość brzydal nr 1
Ja mam całą brzydką gębę. Ale nie pogodziłam się z tym i chyba nigdy nie pogodzę.

Nie ma brzydkich Kobiet. Jeżeli o siebie dbasz , to jest LALA. Wiem że , to marne pocieszenie. Ale , nie mam zamiaru się użalać nad Tobą !!!

Gość brzydal nr 1
To nie pocieszenie. To kłamstwo.

:D odważni ludzie tu siedzą podziwiam:D dzisiaj to za dużo się z już śmieję:D muszę uważać żeby coś przykrego mnie w najbliższym czasie nie spotkało:P

Gość lord stront
Pewnie, że to jest kłamstwo. Jest wiele zaniedbanych, przeciętnych i niezbyt ładnych kobiet, lub o urodzie, że tak powiem dyskusyjnej, które gdyby o siebie zadbały, stałby się atrakcyjne. Ale są kobiety jednoznacznie nieładne, wręcz brzydkie. Są też tacy mężczyźni. Jednak myślę, że kobiecie brzydkiej jest trudniej. Nacisk kulturowy na kwestię urody, wobec kobiet jest większy niż wobec mężczyzn. Przykre to i smutne.

Gość lord stront
Dawaj ten okrutny przykład Ja nie dam żadnego, bo musiałbym poszukać zdjęcia konkretnej osoby i pokazać, że nic znaczącego, nie można zrobić.

Gość naaaala
oczy służą do patrzenia a nie do podobania się jestem pewna że przesadzasz

Gość brzydal nr 1
No więc ja należę do tych wręcz brzydkich. Nawet mój brat wstydzi się ze mną pokazywać. Wcale nie przesadzam.

Gość lord stront
Pewnie, że może przesadzać, ale gadka, że oczy służą do patrzenia, a nie podobania się, jest nic nie warta. Nogi służą do chodzenia, piersi do karmienia, nos do oddychania/wąchania, usta do mówienia i tak dalej. I co z tego, że wszystkie te części, stanowią o urodzie?

Gość jhvvvke
ja mam male oczy,dlugi nos,waskie utsa i jestem niska-150 cm.coz niec nie pporadze

Gość brzydal nr 1
Jeśli chodzi o moje zdjęcia to żadnego w internecie nie ma i nie będzie. A i tak ostatnio zdjęcie robiłam sześć lat temu. Nie mam nic aktualnego.

Nie dawaj żadnych zdjęć. !!! Cholerny pajac jeden z drugim , tylko szuka sensacji. W Sobotę , masz się ładnie ubrać , podmalować i na balety !!! Psiknij się , Channel COCO. I jestem Twój ehhe

Gość jhvvvke
haha,ja mam chanel coco m...jakkolwiek sie to pisze.

Gość brzydal nr 1
naphozord Jakiś desperat z Ciebie czy co?

No właśnie , w moim przypadku. Gdy Kobieta ładnie pachnie. To najpierw , wącham potem patrzę. HMMM

nie szukam sensacji... pisząc ,,nie wierze" chodziło mi oto że autorka na pewno przesadza, a z moją gadką napewno bym jej to udowodniła, a i jeszcze coś doradziła by wyglądać mniej szpetnie, znam sie na tym... jeden mały detal a daje wiele, uwierz, wyglądałabyś jak laska..

Gość lord stront
naphozord Zdjęcia oczywiście, żadnego nie powinna dawać i jak widać ma rozum. Ale tacy optymiści :D jak Ty, dają łatwiutkie rady i idą sobie dalej. Tymczasem problem nadal istnieje i nie da się go zbyć.

Gość jhvvvke
ja wlasciwie tez moze powinnam napisac ze pomimo tego,ze nie posiadam ladnej twarzy,to mam chlopaka przystojniaka.W czasach liceum kochala sie w nim polowa dziewczyn(nie wszystkie ;) ).Czasem sie zastanawiam dlaczego ja,moglby miec 100 razy ladniejsza.Do tego jest madry i co raczej istotne ma niezla prace :) Mimo wszystko mnie jest czesto przykro ze prawie kazda jest ladniejsza ode mnie :( kompleksy,ach

Gość lord stront
naphrozd Masz dziewczynę? I co? Innym też się podoba, czy tylko Tobie? :D

LORD a co mam ,użalać się i pogrążać ją jeszcze w większe kompleksy ? Może jak dostanie po dupie , to zrozumie że są większe problemy. Najgorsze co może być to pocieszanie !!

Gość brzydal nr 1
Brzydale doskonale zdają sobie sprawę z tego, że ludzie mają większe problemy. Tylko co z tego? Moim problemem jest to, że mam taką, a nie inną mordę. Pocieszania nie chcę. Dosyć często słyszę, że np. każda potwora znajdze swego amatora. I jak właśnie słyszę tego typu teksty to czuję się bardzo upokorzona.

A co mnie inni ? Nie jest Sex Bombą , ale mnie kręci. Na pewno nie chciałbym nigdy być , z dziewczyną podobną do np. Herbuś

No właśni , dlatego wolę Nakrzyczeć na Ciebie i tyle. Popatrz na tą KOKOSZANEL ,i co widzisz ? :D