Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlyszszKrzyk.

w życiu nie przespał bym się z kobietą, która waży więcej niż 70kg..

Polecane posty

Gość SlyszszKrzyk.

nie czarujmy się, kobieta, która waży ponad 70kg to już wieprz:O o większych wagach nawet nie wspominam bo to już wieloryby jak kobita waży w przedziale 80-120 jak dla mnie, aby było idealnie powinna ważyć 10-15kg mniej niż dwie ostatnie cyfry w jej wzroście, czyli np kobieta ma 170cm, więc powinna ważyć 55-60kg , wtedy jest idealnie a skąd w ogole myśl na taki temat? ano właśnie włączyłem rozmowy w toku i są tam takie wieloryby po 110kg około, które mówią, że dobrze im z tą wagą a i tak mają dużo sexu.. nie wiem jak bardzo trzeba by było być zdesperowanym i brzydkim aby wyruchać takiego kotleta :O

Gość Misia Koala
geniuszu..a jeśli kobieta ma 180 cm...pogubiłeś się w rachunkach?

Gość Misia Koala
wiesz co ja mam 180 i ważę 74 kg....raczej nikt mnie nie uważa za wieloryba :D:D:D jesteś troszkę ograniczony

Gość Troche tolerancji
Nie wiem, jak mozna czuc sie dobrze z waga 110kg, ale zapewniam ze z waga np. 60 przy 160 mozna wygladac dobrze, a nawet bardzo szczuplo. Wystarczy byc wysportowanym. Co oznacza tez, ze babka 175cm wazaca 80kg moze wygladac przepieknie.\ Ja niestety mam 165 i 85 kg, ale to inna bajka. Dementuje jednak pogloski - moj facet jest bardzo atrakcyjny, a wage ma w normie :)

Gość SlyszszKrzyk.
// geniuszu..a jeśli kobieta ma 180 cm...pogubiłeś się w rachunkach? // kobieta, która ma 180cm to już mutant..

Gość to ja kochanka Twa
jak widzisz sa desperaci :classic_cool: chyba jednak nabiore jeszcze z 10 kg moze i mnie ktos w koncu zauwazy

Gość SlyszszKrzyk.
// Ja niestety mam 165 i 85 kg // szczerze współczuję // ja waze 75 mam 182 i mam w dupie takich dupkow // możesz mieć w dupię, ale nie licz na to, że spodobasz się któremuś facetowi

Gość eeeweedeeeee
mam juz meza :) a poza tym adoratorów miałam sporo nikt mnie zza grubasa nie uwaza :) poza tym trzeba miec jeszcze twarz

Gość to ja kochanka Twa
10-15kg mniej niż dwie ostatnie cyfry w jej wzroście, o tak a wtedy fruwaj niczym golebica ...-10 no ...-15 to nierelane :classic_cool:

Gość SlyszszKrzyk.
// poza tym trzeba miec jeszcze twarz // zgadzam się, twarz jest bardzo ważna u kobiety nie mniej jednak jeśli kobieta przepiękna nie jest a wymiary ma typu 75kg przy 170cm no to ..

Gość Troche tolerancji
Ja nie zartuje, mozna byc dosc szczuplym przy tym wzroscie i wadze. Wystarczy miec ciezkie kosci. Wage takiej wysportowanej kobiety liczysz jak meska. Czy o nieco umiesnionym facecie (u kobiety miesnie nie beda az tak widoczne) 170 cm 75kg powiesz, ze jest tak gruby, ze nikt by na niego nie polecial? (Szczegol ze niski) Nie przesadzaj. Dodaj jeszcze do tego fakt, ze kobiece piersi moga wazyc kilka kg.

Gość SlyszszKrzyk.
// Czy o nieco umiesnionym facecie (u kobiety miesnie nie beda az tak widoczne) 170 cm 75kg powiesz, ze jest tak gruby, ze nikt by na niego nie polecial? (Szczegol ze niski) Nie przesadzaj. Dodaj jeszcze do tego fakt, ze kobiece piersi moga wazyc kilka kg. // uwierz mi, ze sportem mam do czynienia na codzień, z trenującymi kobietami również i dosłownie żadna nie ma wagi równej swojemu wzrostowi czyli np 170cm i 70kg.. są umięśnione, ubite ale jednak waga jest mniejsza.. nie można mieć ładnej wysporowanej szczupłej sylwetki przy wadzę równej wzrostowi u kobiet co do facetów to akurat podany przez ciebie przykład jest błędny bo facetowi dodaje uroku pare kg więcej... facet chudy jest tragiczny, dobrze zbudowany = atrakcyjny

Gość eeeweedeeeee
powiem tak, ze tobie sie podobaja bardzo szczuple i drobne dziewczyny masz prawo. ale porownywanie np mnie do wieloryba jest przesada i ze nie spodobam sie nikomu, bo podobam sie wielu facetom :) Mow za siebie jak juz :) Szkoda tylko, ze kobiete odbierasz jako przedmiot majacy iles tam wazyc, a jak laska ci przytyje bo na przyklad zlamie noge i bedzie lezez w gipsie to ja od razu zostawisz czy dasz jakies pol roku na schudniecie :)

Gość autorze młody jestes, malo
wiesz o zyciu i myslisz stereotypami.

Gość Stara dziewica 38
Ja się mieszczę . ważę 68,5 kg.

Gość Pytanie do Autora.
Mam następujące wymiary: - 164cm - pas 58 - biust 89 - biodra 90 Jak myślisz: 1. Czy jestem gruba? 2. Ile ważę?

Gość Pytanie do Autora.
Pytanie drugie. Moja znajoma (kiedyś porównywałyśmy się) ma następujące wymiary: - 165cm - pas 70cm - biust 86cm - biodra 84cm Jak myślisz: 1. czy jest gruba? 2. Ile waży?

Gość ulahula
hooja sie znasz mam 163 45 kg i czuje sie gtubo mam pyzaty ryj i cycki w rozmiarze Ci grube uda.

Gość zanny
Kobieta powinna ważyć 50kg

hehe pytanie do autora to jezeli mam 172 cm wzrostu w biodrach 87 w pasie 64 w piersiach 87 to jestem gruba ? ;p a wage zgadnij zobaczymy twoim okiem ile powinnam wazyc

Gość SlyszszKrzyk.
nie znam się na wymiarach, więc jeśli walicie do mnie, że macie 90 80 80 itp.. to ja nie mam pojęcia o co chodzi, więc darujcie sobie

No to wg autora to jestem nie dość, ze mutant to jeszcze spasiona. Mam 180cm i ważę 70kg. I tak patrze na siebie i oglądam z każdej strony i nie wiem gdzie są te fałdy tłuszczu, które wg niego powinnam mieć :O

ja waze 61 kg a wzrost mam 17 cm tez nie widze u siebie nigdzie fald tluszczu czy cos heheh widocznie autor gustuje w sucharkach :P

Gość Nawiedzony a a a a ......
Zawsze powtarzam ze kobieta powinna codziennie uprawiać aerobik.i raz na tydzień spożywać posiłek i gitara !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to chyba jakichs zart
ulahula hooja sie znasz mam 163 45 kg i czuje sie gtubo mam pyzaty ryj i cycki w rozmiarze Ci grube uda. przy swoim wzroscie a taka waga bylam szkieletorkiem drobna azjatka, dzieckiem masz biust C, hehe tak a czy wiesz jak sie ma C do ogolnych wymiarow moze C puschapa masz a to moze byc zwracam honor kobieta ma byc kobieca a kto lubi dziewczynki ten wiadomo

Gość fsdewrew
parufka.. masz 180cm i 70kg? kurwa jaki mutant :O jestes wieksza niz wiekszosc facetow... przejebane

Gość miku miku myk
to faceci mniejsi niż 180 to mutanci hehehe