Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlyszszKrzyk.

w życiu nie przespał bym się z kobietą, która waży więcej niż 70kg..

Polecane posty

Gość ulahula
nie nosze pushupów mam spore C , wierz lub nie w udzie mam 5 8 cm, do tego szerokie biodra. taka moja budowa ciała...

Gość miku miku myk
stawiam że autor ma jakie 169..góra 170...i łysiejącą łepetynkę? :D:D:D

Dziewczyny dajcie spokoj, z autora taki znawca kobiet jak ze mnie Jan Pawel II. Mam 172 waze ok 64 kg i czuje sie dobrze. Po porodzie wazylam 60 kg, milam nogi chude jak patyki i zero cykow. Nie uwazam by taka waga do tego wzrostu byla idealna, chociaz to oczywiscie zalezy tez od budowy ciala i upodoban. Dlatego wierze ze kobieta moze wazyc 70 kg i miec fajne cialo, bo sama znam takie;))

Wydaje mi się, że nudzi mu się i pewnie taka ważąca 71kg go nie chciała;-) W związku z czym musi rozładować żal na kafeteriankach. Nie od dziś wiadomo, że waga nie ma dużo wspólnego z udanym życiem seksualnym. Istnieje wręcz wiele opinii, że kobiety pełniejsze kuszą bardziej, niż te wychudzone. Choć czytałam też opinię, że jednak gdy kobieta waży mnie od mężczyzny, ich związek jest bardziej udany. Jest mnóstwo hipotez, ile ludzi - tyle opinii w tym temacie. Jedną z takich opinii jest zdanie autora niniejszego wątku, które szanujemy, jednocześnie prosząc o nie nazywanie tęższych kobiet wielorybami - to nie przystoi prawdziwemu mężczyźnie. Pozdrawiam serdecznie, dobra koleżanka (176cm, 72kg z seksem, którego pozazdrościłabym niejedna ważąca 69,9 ;-) nie wspominając o autorze) Wielokrotnych orgazmów Panie SlyszszKrzyk!

Gość to chyba jakichs zart
ok spore C tzn ile w biuscie ;) 89 ?

Gość SlyszszKrzyk.
dobra kolezanka... rzucil mnie 70kilowy wieloryb? hahaha nie badz smieszna :D ja na takie grubaski nawet nie patrze.. pytalas o moje wymiary, prosze bardzo: 178cm, 78kg

I Twoim zdaniem jesteś zapewne ideałem męskości? Otóż jesteś, takim jak ja kobiecości;) Być może kiedyś trafisz na kogoś, kto uzna Cię za idealnego i daj Ci Boże, żeby ważyła poniżej 70. No i nie miała więcej niż 165cm, bo kobiety lubią nosić wysokie szpilki. A jak powszechnie wiadomo - ładnie wygląda, gdy mężczyzna jest wyższy;-) 178cm, 78kg - ideał się znalazł!

Gość miku miku myk
mówiłam że chuderlawy kurdupel

Moja siostra ma 174cm, waży 79 i ma takie ciało.... że tylko pomarzyć;) Pływaczka, może dlatego ;P Autor pewnie nie lubi mięśni u kobiet;-) Bo sam ich nie ma...

Gość SlyszszKrzyk.
haha nie mam mięśni?? kobieto to 78kg.. to właśnie czystych mięsni za nim zacząłem trenować na siłowni, tak dajmy na to 5 lat temu to ważyłem z 68kg.. a w tej chwili mam 10kg więcej SAMYCH MIĘSNI czesto slyszalem nawet ze sterydy brałem.. tak widac, to ze trenuje a ty mi gadasz ze nie mam miesni? nie no kurwa leze i kwicze :D to tak jakbym powiedział lasce ważącej 150kg że nie ma tłuszczu buahhaa co do moich wymiarów, 178/78 są one napewno lepsze niz kiedy kobieta ma 170cm i wazy 75kg np uahah wieprze pierdolone :O

Gość Magic Marc
pływaczki pokroju jędrzejczak to morświny

Gość boliwia...
// Moja siostra ma 174cm, waży 79 i ma takie ciało.... że tylko pomarzyć // nooo 80 kg przy 174 to u kobiety ideał hahaha, dziewczyno nie ośmieszaj się

Gość miku miku myk
chuderlawy kurdupel z wysoce rozwiniętą polszczyzną :D ideał faceta

Gość :)))))))))))))))))))))))))))))
178 cm i 78 kg hmmmm chudo:( no i jeszcze te 178 cm pewnie masz mniej tylko tak piszesz żeby było bliżej 180 cm heheh

Gość SlyszszKrzyk.
no jasne, ze chudo.. mi nigdy nie jest za mało masy chcialbym wazyc tak przynajmniej 85kg :) tylko zwróc uwage na to ze ja mowie o czystej masie miesniowej, a taki wymiar to juz bym byl "koksem" zreszta nawet teraz czesto slysze od ludzi ze musiałem brac sterydy.. , swoja droga moja waga obecnie wacha sie miedzy 78-80, zalezy od pory dnia itp

Gość miku miku myk
chuderlawy kurdupel z wysoce rozwiniętą polszczyzną, który całe dnie spędza na ważeniu swego jestestwa...potem biegnie na siłkę :D

Gość SlyszszKrzyk.
miku, chyba cie urazilem tym wieprzem, no coz.. smigaj na fitnes wielorybie

Gość miku miku myk
nie, nie uraziłeś :) spoko.... wyluzuj ideale mój ty

Gość Nawiedzony a a a a ......
No pogadalismy a teraz wszystkie tluscioszki prać sprzątać a przede wszystkim a nade wszystko proszę przygotować smavzny i pozywny posiłek dla swoich panów i wladcow tylko nie objadac się bo zamkną o chlebie i wodzie do piwnicy .

Gość Kurde, facet, ty chyba w
zyciu o miesniahc nie slyszales tak sciemniasz. Moj facet ma 175xm, wazy 80kg, jest chudy, a z miesni ma tylko umiesnione ramiona, Wiec Ty pewnie wygladasz jak typowy informatyk i spotykasz sie z laskami typu KLUJACY OBOJCZYK :o

Gość SlyszszKrzyk.
/// zyciu o miesniahc nie slyszales tak sciemniasz. Moj facet ma 175xm, wazy 80kg, jest chudy, a z miesni ma tylko umiesnione ramiona // bo twoj facet to zalana swinia, przykro mi

Gość ja osobiscie
to bym nie spojrzała na karakana poniżej 180 cm :) Tak to jest,wypierdek to musisz sobie poprawić samoocenę gnojąc innych :) ? Pewnie żadna cie nie chce z tym tyci wzrostem co?? Wiesz co jest najśmieszniejsze? "haha nie mam mięśni?? kobieto to 78kg.. to właśnie czystych mięsni za nim zacząłem trenować na siłowni, tak dajmy na to 5 lat temu to ważyłem z 68kg.. a w tej chwili mam 10kg więcej SAMYCH MIĘSNI czesto slyszalem nawet ze sterydy brałem.. tak widac, to ze trenuje a ty mi gadasz ze nie mam miesni? nie no k**wa leze i kwicze " Coś bardzo przekonujesz do tych swoich mięśni:) Kompleksami śmierdzi od ciebie na odległość Dziewczyna 173cm / 65 kg

Gość rthyjufdshaRE
no wiesz bo ja mam na karku 61

Gość Nigdy Więcej
jak dla mnie, aby było idealnie powinna ważyć 10-15kg mniej niż dwie ostatnie cyfry w jej wzroście, spoko, to ja będę ważyła więcej niż 70 kg i tak i co teraz 🖐️

to nie spam to nie spam to nie spam koniecznie przeczytajcie http://www.tvn24.pl/0 ,1732146,0,1,polska-podpisze-kontrowersyjne-acta-wolnosc -sieci-zagrozona,wiadomosc.html !!! 26 stycznia chcą nam ograniczyć wolność NIE BĄDŹMY BIERNI!

Gość fewfwe
// Dziewczyna 173cm / 65 kg // grubas

Gość kazdy ma swoje preferencję
ja np nie przespałabym się z facetem, ktory robi orty