Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia17d

pupa ;p

Polecane posty

Gość czarne ptaszysko
11-😭 az mi sie ciebie szkoda zrobilo :P:P

NIE!!!!!!! by mnie z chaty wywalila!!!!!!!!!!!!!! zaluje !!!!! i juz nigdy tego nie zrobie!!!! za duzo moglbym stracic! i wiem ze nie ma zadnego wytlumaczenia na moje zachowanie.......

cholera .. ale z tego co wiem to sie nie odzywaja do dzis bo tamta miala sińce na buzi jak dostala wpier to moze i jak wracali to sie nie odzywala bo buzka ja napier.. weszlam tez raz na jego gg i pisal z kumplem zeby na dziwki jechac bo mu dawac nie chce .. przysiega ze to dla jaj bylo i nie jezdzil nigdzie wierzyc?

Gość czarne ptaszysko
kaska, o takich rzeczach sie nie mowi :classic_cool: nie weisz:P:P??

Romansidel nie znosze, ale musze ogladac ze wzgledu na moja kobite. 'Filmem ''Pamietnik'' juz r\zygam, tyle razy musialem go zobaczyc :-(

tacy sa niektorzy faceci........... ona chciala jeszcze ale ja nie chcialem!!!! z pracy sie zwolnilem......... glupio mi przed nim tez bylo to byl moj dobry kumpel......

Gość czarne ptaszysko
Gumowy:D to po cholere brałeś do siebie:P

faceci klamia jak swinie i tzeba ich krotko przy pysku trzymac... jak ci tel nie chce pokazac to cos ukrywa...moja kiedys cos podejzewala i kazala dac tel i dalem....i wziela i oddala i nic nie sprawdzila nawett tak mnie skontrolowala tylko....

Gość czarne ptaszysko
S_M:D ty loffasz wszystkie:P sie nie liczy :P:D gumowy:D a mowiles jej o tym ze juz tym rzygasz:D??

a ja caly czas kontroluje tel mojego faceta ale i tak usuniete wszystko ostatnio przy mnie przyszedl es do niego wpadaj na impre sylwia sie pyta o ciebie tak sie spieniłam że szok .. ;/

Gość czarne ptaszysko
11-nie zgadzam sie z tym trzymaniem :P jesli by ci na niej baardzoo zalezalo to bys nie zdradzil:P facet którego trzeba krótko trzymać , jest nic nie wart🖐️)) wczesniej czy pozniej i tak zdradzi. a to onacza tylko tyle ze nie jestes jej wart:P

Oczywiście że jej mówiłem, ale ona zawsze tak ładnie prosi... i nie mogę wtedy odmówić :-)

Gość czarne ptaszysko
S_M Śfinia Wcale nie wszystkie no dobra:P:D moge należec do twojego haremu :P:D

czarne ptaszysko a jak myslisz moj zdradzi albo zdradzil wnioskujac po tym com wczesniej napisalam o nim..?

i tu moze masz racje.......tego sie nie sprawdzi......bylo minelo nie chce o tym myslec, nie wracam do tego...z tamta sie juz wiecej nie spotkalem, zwolnilem sie i probuje zapomniec,,,,,ale ciezko..a my?????jestesmy sczesliwo rodzina.....przestrzegam przed takimi skokami w chwilowym kryzysie.....ni e warto.

Gość czarne ptaszysko
czarne ptaszysko 11-ale jestes płytki tylko dlatego że dfajna d**e miała to ja zerżnołęs? jeszcze jeden dowod na to że faceci to dno 🖐️))) chyba to:P bo pisales cos o burku

aha z kobieta wolisz gadac......... wazne w jakim towarzystwie sie obraca........ ja sobie nie wyobrazam....miec dziewczyne a samemu na impreze chodzic....po co .........kwestia uznania...

aha z kobieta wolisz gadac......... wazne w jakim towarzystwie sie obraca........ ja sobie nie wyobrazam....miec dziewczyne a samemu na impreze chodzic....po co .........kwestia uznania...

Gość czarne ptaszysko
kska, samo to że mu nie ufasz sprawdzasz poczte, fony, swiadczy o tym ze to chory zwiazek:P bo w zwiazku, najwazniejsze jest zaufanie!:P jesli go niema to wszystko jest do bani :(

Gość czarne ptaszysko
Gumowy :D:D:Dsie poswiecasz:classic_cool::D S_M, co przyjarales :classic_cool:??