Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riaaa

Kto chodzi późno spać i wstaje po południu ?

Polecane posty

Są takie osoby? Szukam bratnich duszyczek do walki z tym okropnym problemem :D Ja zazwyczaj wcześniej niż o 2-3 nie zasypiam, przez co wstaję najczęściej ok. godziny 12 w porywach do 14 i już mam dość :O Znajdzie się jakaś grupa wsparcia? :D

no slyszalam :P ale mi zaczyna to przeszkadzać, dzień za krótki, a w nocy nie ma już za bardzo co robić, z resztą, to jest problematyczne

Gość Lk.
Prosty sposób, idź spać kiedy jesteś śpiąca, ale nastawiaj sobie budzik na godzinę wcześniej niż wstajesz zazwyczaj. Np dzisiaj pójdziesz spać o 3, a jutro wstałabyś o 14, nastaw budzik na 13. Jutro zrobisz się senna nieco wcześniej, a nawet jeśli nie to nastaw budzik na 12. I tak codziennie, aż nie zaczniesz sypiać normalnie;)

budzik już na mnie nie działa . przez sen wyłączam, nawet nie pamiętam tego momentu :P i to jeszcze taki fikuśny jest, że trzeba w odpowiednim momencie palcem po wyświetlaczu przejechać, a mimo to wyłączę.

Gość sdfghjkl
a jakim cudem mozesz sobie pozwolic na tak dlugie spanie?Nie pracujesz,nie uczysz sie,nie ,masz zadnych obowiazków?

siedzicie na kafe do nocy i potem sie szlajacie w pizamach do 12 kury domowe zrzedzace na kazdym kroku rozklapiochy leniwe

do póki pracowałam (do końca grudnia), było ok bo musiałam wstawać o 5, a teraz znowu to samo, lat mam 22 teraz szukam nowej pracy, może jakoś to będzie :) Beatko, to że ty masz rozklapiochę, to nie znaczy, ze każda kobieta ma tak samo :D :)

Ja chodzę spać późno czasami o 4 i wstaje o 4:30 ale czasami:-) przeważnie o 1-2 się kładę

powinno sie zasypiac przed 12,wtedy sen ma szanse przejscie wszystkie etapy regeneracji organizmu,dlatego wypoczynek powinie trwac ok 6-7 godzin i zaczynas sie przed 12

duzo rzeczy sie powinno robic bo cos tam ! ale sie nie robi... lubie dlugo siedziec w nocy...zawsze lubilam...od kiedy pamietam... i nie znosze rano wstawac...i zdecydowanie bardziej jestem wypoczeta kiedy nie wyrywa mnie ze snu wsciekly budzik :p zreszta juz takiego typowego nie mam...kiedys tak mocno walnelam w podloge ze zostaly resztki budza mnie melodyjki delikatne z telefonu...:D

ja dzis pojde spac przed 12 bo kiepsko sie czuję, zobaczymy o której się obudzę.. mam nadzieje ze po 8 :)