Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiśkaa

*******PAŻDZIERNIK 2012*****

Polecane posty

chyba sobie zaraz nałoze toche podkładu na swój pysk bo jakos nie moge patrzec w lustrze na swoje czerwone oczy

Gość Agulka76
Popytam Choc ona jest bardzo ostra i jakby było cos nie tak pewnie bym to miła w dzienniczku napisane.... Strasznie mnie to zmartwiło no i zdenerwowało Teraz Paweł śpi tak to na niego podziałało A jutro miała cukierki zabrać do szkoły bo ma w sobotę urodziny 8 lat tak się cieszył... http://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjog5bhkjmy.png

agulka wstrzasajacy reportarz. ale teraz wlasnie czytałam o matce małej madzi nareszcie trafila do szpitala psychiatrycznego uwazam ze teraz jest tam jej miejsce bo to co ona wyprawia to sie w glowie nie miesci zadna zdrowa kobieta tak nie postepuje.....

Gość Agulka76
co do matki Madzi nie mam słów ....

agulka - mam wrazenie, że w tym przypadku jaka matka takie dziecko. Gdyby nawet Twój Paweł (choć bardzo wątpię) miał coś na sumieniu to ta kobieta przychodząc do Was do domu powinna inaczej się zachować. Na spokojnie spróbować znaleźć rozwiązanie,a nie wrzeszczec od proga i szarpać nerwy Tobie i dziecku. Nie przejmuj się i wierz synkowi.

Dziewczyny jakie macie brzuszki? Chodzi mi o to czy twarde czy miękkie bo mój np jest powiększony ale miękki i tak się zastanawiam czy to dzidzia rośnie czy to po prostu sadełko:-)

ania moj jest twardy....... dziewczyny doracie czy na ból glowy lepiej wziasc apap czy sam paracetamol co jest lepsze wiem ze apap tez ma paracetamol....... ale zastanawiam sie czy lepszy sam paracetamol czy apap

Ania mi się z tydzień temu taki twardy zrobił. Ale jak za często dotykam, to wydaje się, że nadal jest miękki :) Ale mnie kłucia chwyciły nisko w podbrzuszu.. co parę sekund/minut normalnie..

Jesli chodzi o depilacje to ja chodze na wosk i dziewczyna mi nogi cale i zarazem tam paseczek zostawi i jeszcze pod pachami i ma spokoj na miesiac.. Brzuch mam juz spory i twardy wrzuce fotki moze dzis po pracy .. Galareta mmmmniam zjadlabym :) Boze laski szlam do pracy i wymiotowalam jaki wstyd tak mnie z zaskoczenia zlapalo nie bylo gdzie sie schowac.. :( myslalam ze teraz to juz nie mdli tak . Pierwszy trymestr mialam super a teraz umieram.!!!

mi w aptece dali Panadol, jak potrzebowałam to nawet zadziałał od razu.... Agulka76 - ja nie mam jeszcze takich problemów, ale mam charakter wybuchowy, wiec gdyby ktoś na mnie bez tłumaczenia wyskoczył to chyba bym te mamuśce morde sklupała... :) a tak na serio jeżeli matka nie umie normalnie rozmawiać, to ja bym poszła pogadać z wychowawczynią, bo jeżeli jest tak jak ta mamuśka mówi to wątpię żeby tego nauczyciele nie zauważyli... wiem bo też byłam przez pewien okres gnębiona w szkole i każdy mógł to potwierdzić że tak było, oczywiście było to w późniejszych klasach :)

laski wyłaczam tego kompa bo dzis serio prawie cały dzien przed nim siedze miłego popołudnia

O matko ale macie tempo hehe ;) ja wlasnie zjadlam calego kalafiora z sosem czosnkowym i zaraz pekne heh ;) Agulka a ja bym zapytala syna czy faktycznie nic nie mialo takiego miejsca jeszcze raz jak powie ze nie to jutro bym zrobila dym w szkole ... u wychowawczyni i dyrektorki bo nikt nie ma prawa Cie bezkarnie nachodzic i robic awantury. Zaraz bym w szkole zlozyla doniesienie ze taka sytuacja miala miejsce niech ta nawiedzona mamuske wzywaja i niech sie tlumaczybo moze byc taka sytuacj ze jej dziecku chodzilo o kogo innego a ona odrazu z pyskiem leci.

Viviii ale mi narobiłaś smaka na tego kalafiora i jeszcze z sosem czosnkowym - podaj przepis bo chętnie bym zjadla, niestety nie widzialam w sklepie kalafiora;/ ja to wogóle dzisiaj mam jakiś miks w żołądku... rano wypiłam jogurt, póżniej zjadłam śledzie, później truskawki mrożone z cukrem, teraz hamburgera zjadlam no i gotuje rosół bo mi się zachciało - niezle co nie? i powiedzcie ze kobitka w ciazy ma rózne smaki :P

Hej dziewczyny:) czy moge dolaczyc? czytam was od samego poczatku i czuje sie jakbym was znala:)) tez bede pazdziernikowa mamusia:)) wasze forum bardzo poprawia mi samopoczucie:)

Ale szalejecie z tymi wpisami...ledwie nadążam :) A ja dziś dostałam paczkę z zakupionym detektorem (odkupiłam od dziewczyny używany za 65 zł) i słuchałam już serduszka mojego maluszka :) Ale słodki dźwięk - jakby pociąg jechał (czuch-czuch-czuch) Wizytę mam jutro, bo nie wiem co z tym duphastonem robić - kończy mi się już i nie wiem czy mam odstawić? boję się znów plamień... no i chcę by jutro gin dobrze sprawdził czy ja w końcu mam krwiaka czy nie... Miłego popołudnia!

widzialam ze juz pisalyscie o tym detektorze. a czy pytalyscie moze gin czy to jest bezpieczne? tez mnie kusi zeby sprawic sobie taki sprzet bo przerwy miedzy wizytami sa takiee dlugie:)

Leonka - ja czytałam, że nie jest groźny, ale trzeba go uzywać z głową. Ja kupiłam tylko by raz na jakiś czas, gdy mnie nachodzą czarne myśli, sprawdzić czy serce bije - mam złe doświadczenia za sobą. Wszędzie ostrzegają, że te pomiary wcale nie zastąpią wizyt u lekarza... i nie mogą być pojmowane jako monitorowanie prawidłowego przebiegu ciąży - jak widać ktoś już był tak mądry i zamienił wizyty kontrolne na domowy detektor... ehh ludzie... teraz się uspokoiłam :)

Ja mam dzisiaj ogolnie smaki hehe pierwszy raz ;) moze troche przytyje bo mama mowi ze to nie dobrze ze ja dzisiaj znowu mam kilo do tylu eheh a jem niy normalnie ;) Kalafiorka gotuje tak na pol miekko i pozniej na maselku z bulka go smarze i sos czosnkowy troche majonezu troche jogurtu czosnek wyciskam sol pieprz i jest ;) ja daje do tego troche octu bo uwielbiam kwasne ;) a na kolacje znowu zrobie chyba taka jak ja to mowi ala pizze ;) ser kroje w kostke jakas kielbaske i zalezy co mam w lodowce szczypiorek czy pieczarke czy co tam jest do tego wbijam jajko troche maki troche wody na patelnie i jest ;) i tez z sosem czosnkowym ;)

właśnie jem kalafior - to był strzał w 10! mniammm :) Diana świetna sprawa ten detektor. Chciałabym słuchać dzidzię częściej niż tylko raz na miesiąc, 3 tygodnie. A łatwo wykryć bicie serduszka? Ja bym chyba bardzo panikowała gdybym miała problem z odnalezieniem serduszka dziecka. Od razu czarne myśli - tym bardzie po tym co wykryli na ostatnim usg.

ja rowniez mam smutne doswiadczenia i dlatego nie dopisywalam sie do was wczesniej. tez chcialabym miec taki detektor, popytam o niego na wizycie. zrobilyscie mi smaka tym kalafiorem, tez bym zjadla - choc mdlosci powoli przechodza, na malo rzeczy mam ochote. jedynie pizze moglabym jesc na okraglo:)

Ja rzadko znajduję coś co odpowiada brzuszkowi. A jak znajdę to jem to przez cały dzień. Ostatnio tak zajadałam się zupą pomidorową u teściowej :)

Dziewczyny a spotkałyście się teraz z przesądami? Bo mnie teściowa zaczyna denerwować z tymi swoimi naukami :/ Ostatnio jak ziewałam to zasłoniłam się ręką, a ona nie rób tak bo dziecko będzie miało problemy gastryczne i będzie śmierdziało mu z buzi :/ Albo jedz dziecko słodyczy jak najwięcej to może będzie dziewczynka.... ona naprawdę myśli że w 15 tyg ja mam wpływ na płeć dziecka????? Normalnie kobieta wydaje się oczytana, przebywa między ludźmi, czyta gazety i dalej takie duperele wygaduje. I tak za każdym razem jakąś nowinkę musi mi sprzedać, już nie wiem jak reagować, bo też nie chcę jej urazić...

Dotiuszka przesądy przerabiałam wcześniej. Teściowa nakrzyczała na męża jak głaskał mi brzuch - ale sama nie wiedziała dlaczego ma tego nie robić. Ktoś jej tak kiedyś powiedział i już. Ostatnio mama się zbulwersowała jak powiedziałam jej, że jeżeli tylko lepiej się poczuję to będę po sklepach szukać już rzeczy dla dzidzi.