Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffacet76

Dlaczego kobiety w leginsach zakrywają pupę?

Polecane posty

Zwykle nie oceniam ludzi po pierwszym wrażeniu ani po wyglądzie. Więc moja odpowiedź brzmi tak, spodobał mi się, ale ogólnie do ludzi podchodzę z dystansem . Grunt to się nie przyzwyczajać :P

Gość kropka_0021 pomaranczowa
Idealna, jeszcze napisz, że mało mówisz to będę Cię kochał. Długo, często i mocno. :-P

To już możesz mnie pokochać :P Mało mówię bo wolę posłuchać co inni mają do powiedzenia :P

Ja coś tam opowiem jak trzeba. :-P Skąd jesteś? Już wiem, że pupkę masz ładną, jeszcze zachęcasz do kochania to za 3 minuty wychodzę z pracy i jadę do Ciebie, ubierz się naturalnie w leginsy. :-D

To do niedzieli dojadę. :-D Pokaż fotkę na zachętę. :-P

Do następnego, zapewne Cię namierzę po leginsach. ;-)

hej Kropka_0021 w czerni ;) tak, dokładnie nawet i bez legginsów się gapią :P Też tak mam, alle nie zauważyłaś, że w legginsach jakoś tak większość facetów się ogląda :D ??? Ale w szary poranek, codzienna codzienność, i uśmiech skierowany do mnie sprawia, że droga do pracy czy na uczelnię staje się przyjemniejsza niż zazwyczaj :) Niby banalne, a takie miłe :P Fajnie poczuć na sobie spojrzenie i z przyjemnością odwzajemnić uśmiech :) Lecz niekiedy, niektórzy mężczyźni (tak jak mówiłaś Kropka) zdecydowanie przesadzają z rzucaniem głupich tekstów np. typu: 'chcesz zarobić?' etc. Masakra! Przecież ja nie mam napisane na czole, że szukam transakcji oraz kontraktów, na bzykanie jakiś paktów :P ehh, pozdrawiam ;)

Dlaczego tylko do czarnej? :-(

bo jest dziewczyną tak jak ja, więc doskonale mnie rozumie :P i jeszcze koleżanka z tego samego miasta :) Zresztą trudno traktować pomarańczki poważnie, gdy często same są niepoważne :P Ależ oczywista oczywistość, nie wszystkie :D eej, no poślij mi uśmiech :D Nie daj się smutkom :P Pozdrawiam Ciebie także ;)

Jestem najpowazniejsza pomaranczka na tym pieknym forum. Zaraz sie okaze, ze najpiekniejsze pupy sa w WrocLove ;)

zapewne sa fajne pupce we wrocku, jeszcze takie legginsy na pieknej wlascicielce a pod nimi brak biezlizny

Gość kers EE
Mam co pokazać i wiem, że mojego faceta kręci jak pokazuję się w legginsach bez tuniki czy sweterka. Dlatego od czasu do czasu pozwalam sobie na takie występy, ale zawsze w jakiś fajnych okolicznościach i w taki sposób żeby to wychodziło niby przypadkowo i naturalnie. Czyli aranżuję jakąś potrzebę np. w ubiegłym roku na grilu u znajomych specjalnie zaplamiłam tunikę i zostałam w legginsach i topiku staniczkowym śliczny wiśniowy komplet z lycry. Figura ekstra się prezentowała choć bez przesady pośladki wyraźnie zarysowane choć bez głębszego wcinania, z przodu dyskretnie gładziutko tylko przez cieniutki topik widać było sutki co mnie trochę krępowało. Nie przewidziałam że nie będę mogła ich opanować im bardziej się starałam tym bardziej się prężyły. Ale bardzo się to podobało mojemu facetowi i nie tylko jemu. Tak jakoś się zdarzało, że byłam na większości fotek, nie gdzieś z boku ale w centrum, prezentując śmiało swoje atuty.

Gość sexuolog45
A może podłożysz foto, chętnie obejrzymy.