Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LESSSSSSSSSSSS

nienawidze facetow-czemu zaden z nich nie zadaje pytan typu jak zrobic dobrze

Polecane posty

Gość mariner
a co zrobisz jak sie zabije ? kto bedzie ten kredyt splacal? Moze on nie taki ciapa jak ci sie wydaje ,tylko ty nie umiesz go rozruszac. Kazdy facet ma jakies woje fantazje erotyczne .Jak jego kobieta w nei utrafi to utrafi w faceta do grobu!

Gość LESSSSSSSSSSSS
i tak ja bede musiala to splacac

Gość LESSSSSSSSSSSS
ty potrafisz czytac nie kocham go nie chce byc z nim i tyle niech mu sie wiedzie jak najlepiej ja nie chce go znac tak trudno to pojac co ty ciagle o tych fantazjach?????????

Gość mariner
No to widzisz ze nie jest calkiem do doopy! bo umie zakrecic sie kolo swoich interesow.TERAZ BEDZIESZ MUSIALA DO NIEGO WROCIC :) bo kredyty beda ciazyly nad toba jak miecz Demoklesa i wyboru specjalnie nie masz:) On musi zyc aby mial kto spalacac kredyt,a jak mu rogi przyprawisz to sie zabije :) proste. Podziwiam go za taka determinacje aby cie utzrymac przy sobie .MUSI CIE JEDNAK STRASZNIE KOCHAC ,lub tez przepuscilas te kredyty :) JA SWOJEJ EX POWIEDZIALEM TWOJA WOLA ! i nie wykazuje zadnej checi aby do mnie pwrocila. Trzymam sie na dystans i nie interesuje sie co robi :) choc przynam ze na poczatku duzo mnie to kosztowalo, zwyczajnie kochalem te kobite :)

Gość LESSSSSSSSSSSS
nawet nie skomentuje tego co piszesz faceci to naprawde swiry szantazuje bo kocha tylko wy macie takie pokretne rozumowanie

Gość mariner
szantazuje bo chce zebys do niego wrocila. JESLI SIE W KONCU PRZELAMIESZ TO WYDRUKUJ TE LISTE O KTOREJ ZESMY JUZ PISALI I WRECZ MU JA APOZA TYM MYSLE ZE MOZESZ ZROBIC TZW nOWE oTWARCIE .pOSWIEC KILKA NOCEK NA CIERPLIWA NAUKE ARS AMANDI DLA TWEGO SLUBNEGO I ZAGROZ ze sama podasz mu trucizne jak nie zacznie robic co do niego nalezy. CZYTALEM KIEDYS PAMIETNIKI PEWNEJ SLAZACZKI Z 17 WIEKU KTORA BYLA PORWANA PRZE tURKOW JAKO DZIECKO.Potem zaczela interesowac sie zilami i zrobila sie wielka znachorka.Wykupila sie z niewoli i rozpoczela praktyke jako lekarz. a poniewaz poczula wole boza to kupila sobie na targu niewolnika"przecudnej urody" i zaczela zaznawac uciech .Po 2 latach jej niewolnik jak sam pisze stal sie bardzo leniwy i bezczelny.To sobie kupila na targu pejczyk i zaczela smagac tego niewolnika do krwi aby sie zaczal starac :) POMOGLA ALE TYLKO CHWILOWO.Sprzedala go wiec z ze "znacznym zyskiem" bourodziwy byl i odtad kupowala sobie na zmiane co 3 miesiace nowego niewolnika :) az do poznej starosci. Moze i twojemu by sie przydal jakis biczyk :)

Gość LESSSSSSSSSSSS
ja go nie kocham rozumiesz nie wyobrazam sobie ze moglabym do niego wrocic jakby mial troche honoru to bo uszanowal a nie sie poniza

Gość mariner
JAK KOCHA TO JEST SLEPY I NIE ROZUMIE ZE SIE PONIZA A JAK ROZUMIE TO UWAZA ZE JEST TEGO WARTE! Ludzie zakochani nie rozumuja racjonalnie ! wiec uwazaj na te kredyty :) Ja spadam i zycze milego wieczoru !

Gość LESSSSSSSSSSSS
wzajemnie

Gość kwiat lodu
(ja znam samych porządnych facetów ) .Nie możesz winić wszystkich mężczyzn na świecie! prawdziwa miłość pewnie jeszcze do ciebie przyjdzie.