Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LESSSSSSSSSSSS

nienawidze facetow-czemu zaden z nich nie zadaje pytan typu jak zrobic dobrze

Polecane posty

Gość Grabarz_z_powołania
a tobie przepraszam zmysł mowy w kosmos wyyebało? cięzko ci powiedzieć co lubisz czego nie i co bys chciała?

Gość bo kobiety są ograniczone
:)

No. Są ograniczone przez swoją uczuciowość. Amen, kurva.

Gość LESSSSSSSSSSSS
dwa lata spedzilam na mowieniu czego chce i nic a jak wkoncu odeszlam to mnie straszy ze sie zabije ze nie zdradzi mnie do smierci i tak strasznie kocha takie dno A Z ULEGLYM TEZ KIEDYS BYLAM I WYTRZYMALAM 2 LATA BO DLA MNIE TO NIE BYL FACET TYKLO BARDZIEJ BABA

Gość LESSSSSSSSSSSS
dwa lata spedzilam na mowieniu czego chce i nic a jak wkoncu odeszlam to mnie straszy ze sie zabije ze nie zdradzi mnie do smierci i tak strasznie kocha takie dno A Z ULEGLYM TEZ KIEDYS BYLAM I WYTRZYMALAM 2 LATA BO DLA MNIE TO NIE BYL FACET TYKLO BARDZIEJ BABA

Gość LESSSSSSSSSSSS
WLASNIE FACECI TACY SA ALBO MAMINSYNKI ALBO ALBO SA TACY MALENCY ALBO ZNOWU MACZO DLACZEGO NIE JESTESCIE OTWARCI NA ZWYKLY PARTNERSKI ZWIAZEK I FAKTY SA TAKIE ZE NIE SZANUJECIE KOBIET O TO NAJTRUDNIEJ

Gość czarne ptaszysko
less, skad jestes?:)

Gość LESSSSSSSSSSSS
MAZOWIECKIE SKAD PYTANIE

Gość czarne ptaszysko
bo lubie dziewczynki :P i miałam ochote sie spotkać, ale to za daleko ...

Gość LESSSSSSSSSSSS
MYSLISZ ZE JA TEZ MOGE POLUBIC DZIEWCZYNKI:)

Gość czarne ptaszysko
Deka:D skad wiesz::P:P?? ja polubiłam to i ona polubi :P

Gość czarne ptaszysko
oczywiscie że możesz polubic, kobiety sa zmyslowe, cudnie pachną, i slodko jeczą, i do tego orgazmy przezywaja w taki sposob ktorego sie nie da opisac:)

Gość LESSSSSSSSSSSS
TY JESTES BI CZY JAK TO WYGLADA

Gość czarne ptaszysko
bi :) kiedys 100% hetero, ale sie pozmienialo :P kto wie czy niedługo nie całkowicie less :)

Gość cmvadkjvb
Bo to kobieta jest od zadawalania faceta , a nie odwrotnie , to kobieta ma zrobic wszystko by facet miał sie jak w niebie , jest tylko do uslugiwania

Znowu się zaczyna o tej roli kobiety jako maszyny do zaspokajania.:O A tu wolność w internecie niedługo padnie.

Gość czarne ptaszysko
najlepiej olewać takie gówienka🖐️))

Ja osobiście wole kobiety zadbane, piękne, szczupłe ... nie takie męskie ... sama jestem zadbana, szczupła dobrze sie ubieram i dbam o siebie...

Gość LESSSSSSSSSSSS
TO PRZYKRO MI JA NIE JESTEM SZCZUPLA MAM KILKA NADPROGRAMOWYCH KILOGRAMOW I PRAWDE MOWIAC TAKIEJ KOBIETY SZUKAM TAKIEJ KTORA WIE CO I JAK I POKAZE MI TEN SWIAT JEST ZADBANA ALE MA TROCHE CIALA JAK JA

Gość LESSSSSSSSSSSS
ALE MESKA NAPEWNO NIE JESTEM

Gość LESSSSSSSSSSSS
GDZIE POZNAJECIE KOBIETY JA MIESZKAM W MALYM MIESCIE I TO CHYBA NIE JEST LATWE

Gość mariner
Problem polega na tym zed aktualna edukacja katolicka zapomina o kobiecie ,bo po prostu kontunuuje generalna polityke kosciola katolickiego ktora jest de facto anty-kobieca .MATKA BOSKA JEST TYLKO LOGO ,IKONA ale nic za tym nie idzie poza adoracja. W SZKOLNICTWIE JEST DOKLADNIE TO SAMO! UCZY SIE RZECZY ZBEDNYCH A ZAPOMINA O PODSTWAWOWYCH PROPONUJE WIEC MOJE PANIE : 1.Zanim dopuscicie swego chlopa do siebie, skomponujcie swoista instrukcje obslugi was jako kobiety i po wydrukowaniu , doreczcie mu odpowiednio wczesniej aby sie zapoznal . 2.Zaznaczcie ze jesli sie nie bedzie spisywal to wymienicie go jako towar wadliwy na inny bardziej optymalny :) Buzuaczki! i powodzenia

Gość LESSSSSSSSSSSS
MASZ RACJE TO MESKI SWIAT POWOLI SIE TO ZMIENIA PROBLEM POLEGA NA TYM ZE KOBIETY SIE NIE SZANUJA ODBIJAJA SOBIE GOSCI I SA Z TEGO DUMNE A FACECI SIE CIESZA ZE JESTESMY GLUPIE

Gość mariner
Faceci tez sie nie szanuja! tak samo jak kobiety ,bo to niestety jest walka o lepsza kobiete,wieksza ilosc kobiet czy cos podobnego . Jest rynek,jest npodaz:) Tylko mam watpliows.Czy my rozmawiamy o tym ze faceci nie spelniaja oczekiwan kobiet w seksie ? czy o tym ze uczucia sa niewazne gdy spotyka sie dwoje ludzi ? Uwazam ze jak oboje soc do siebie czuja to powinnu sie dogadac Wyznacznikiem stosunku faceta do kobiety jest to czy mysli w czasie wspolzycia o swojej przyjemnosc ,czy o przyjemnosc obopolna .ZWRACAM WAM MOJE ANIE NA TO UWAGE! Jesli spotkacie faceta to juz po pierwszym wspolzyciu juz wiecie jaki jest jego stosunek do was! niczym termometr:)!

Czemu jak kobiety mialem za przeproszeniem "w dupie" to one lecialy na mnie, a jak chcialem wiedziec, co mam zrobic by bylo dobrze IM, to one mnie mialy w dupie?\ Co ciekawe caly czas tak jest. do tego kobiety uwielbiaja sie oszukiwac. Ile jest takich co mysla ze facet po slubie bedzie mniej pil? A przed i tak przychodzil ujebany w trzy dupy. Tak naprawde to ciezko was zrozumiec, bo tak zle i tak ujowo. Wiec jak maja was traktowac mezczyzni? Nie pisz jak kobiete, bo kazda jest inna(i kazda ma inne wyobrazenie). http://imageshack.us/photo/my-images/259/gallery73021114500x500.jpg/ Podstawa jest zaczac od siebie, a pozniej kogos winic. Nie sztuka spotkac sie i odbyc stosunek, sztuka jest przezyc cale zycie z jednym partnerem i siasc na lawce w poznym wieku.

Gość więc powiedz
Ja zawsze pytałem byłej jak jej dobrze, nawet mnie opieprzała niekiedy że mam się nie przejmować. I zawsze ona dochodziła pierwsza bo się kontrolowałem. Pamiętam jak drżała jak na mnie jechała i dostawała orgazmu. Wrrrr, super.

Gość LESSSSSSSSSSSS
to bardzo proste -sznowac -rozkladac obowiazki domowe po polowie jezel oboje pracuja -nie zmuszac do milosci do tesciowej ani mieszkania z rodzinka -doceniac rozmawiac -sluchac jak babka mowi nie to nie (to najtrudniej wam pojac) -sznowac siebie a nie robic z siebie pierdole -nie slinic sie na dupy( nam tez podobaja sie przystojni faceci ale nie okazujemy wam tego ) TO TAKIE TRUDNE?????????????????