Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mag magik

rzucilem urok milosny na kolezanke i ona sie zakochala

Polecane posty

Gość mag magik

potem ja zdradzilem a mimo 5 lat ona nadal mnie kocha i cierpi

Gość gość
U mnie też urok miłosny przyniósł efekt. Po 3,5 roku związku zostawił mnie chłopak podając powód, że chciałby odpocząć, pobyć przez jakiś czas sam. Od tamtego czasu minęły ponad 2 miesiące. Bardzo przeżywałam to rozstanie, ale cóż mogłam zrobić, nie da się zmusić nikogo do miłości. Chciałam o nim jak najszybciej zapomnieć, jakoś sobie poukładać swoje życie na nowo, bez niego. Nie dałam rady. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl , po 2 tygodniach do mnie powrócił, prosząc o przebaczenie

Gość gość
na mnie tez rzucil urok sasiad,piotrek,weterynarz! niestety nic do niego nie czuje! jedyne co to chodze ciagle do ks.egzorcysty! a myslalam ze mam schizofrenie!

Gość gość
Pomóż mi Jezu...Beata

Gość gość
Byłam w Wąwolnicy na mszy z egzorcyzmami!

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.

Gość gość
Jak dla mnie to tylko rytualistka z wrozkadiana.pl zna się na magii. Od niej uzyskałam konkretne wskazówki a nie pokrętne tłumaczenia.