Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat_ksiezycowy

Dziewczyna z dobrym angielskim potrzeba na minute

Polecane posty

Gość Dylemat_ksiezycowy

Wiem co tu jest napisane ale nie wiem czy dobrze to rozumeim, moze mi ktos kto zna dobrze angielski jeszcze raz przetlumaczyc dla mojej pewnosci? I proud to known that and if you have time again , welcome back How about Poland ? . I don't know it that much . Ostatniego zdania nie moge zrozumiec: Ja nie wiem, to tyle

Gość niski smrodek
nie znam tego az tak w ogole cienki english. ciapaty czy arabus pisal?

Gość Dylemat_ksiezycowy
wlasnie nie dziewczyna a taj, ktora jest informatykiem w multikolorowej firmie, ale chyba zna tak nagielski jak ja sam Bo np. I proud powinno chyba byc I am proud

Gość Pit z Zusu
no właśnie, coś z tymi zdaniami jest nie tak....

Gość Dylemat_ksiezycowy
dlatego potzrebuje osoby, ktora zna angielski dobrze i moze sie domyslic z tego malego baganiku

Gość Pit z Zusu
Ja dojśc nie umiem, rozumiem wszystko ale sensu się nie moge dopatrzyć, może kontekst za mały podałeś

Gość Dylemat_ksiezycowy
Wow , thanks for your photos . These are beautiful pics and you visit in many places of Thailand . I proud to known that and if you have time again , welcome back How about Poland ? . I don't know it that much .

Gość Dylemat_ksiezycowy
napis jak Ty rozumiesz moze mi pomozesz, odpisze dziewczynie chce byc mily, ale chce tez dokladnie odpowiedzic na to o co sie zapytala p.s. nie to ze moze sobie cod poderwalem, dziewczyna jest informatykiem, z dziewczyna od komputerow za zadne skarby sie nie zwiaze

Gość wydaje mi sie ze jej chodzilo
Milo jej to slyszec (pewnie napisales, ze bylo fajnie tam gdzie byles :P) i ze jesli bedziesz mial czas jestes mile widziany ponownie:D Pyta jak w Polsce i ostatnie hmmm ze nic nie wie o polsce? nie moge tego rozkminic :P Swoja droga ang maskaryczny ;)

tlumacze z kontekstu bo blad na bledzie ale mozna zakumac: wow, dzieki za zdjcia, zdjecia sa piekne a ty zwiedziles wiele pieknych miejsc w tajlandii. jestem z ciebie dumna (?) a jezeli bedziesz mial znowu czas to zapraszam ponownie (?) a co z polska? nie znam jej za dobrze.

Gość Pit z Zusu
dokładnie, ale to są tylko jej zdania czy twoja odpowiedź( how about poland)

Gość lektor eng
I proud to known that and if you have time again , welcome back How about Poland ? . I don't know it that much . Jestem dumny/szczęśliwy dowiedzieć się o tym więc jeżeli znowu znajdziesz czas to zapraszam ponownie. Jak tam w Polsce? Nie wiem o tym (Polsce) zbyt dużo. Zdanie jest wyjęte z kontekstu. Jestem pewny, że cały text będzie lepiej brzmiał.

Gość Dylemat_ksiezycowy
dzieki dziewczyny, teraz sobie jakos poradze bo rozumiem o co jej chodzilo. Nie to sa tylko jej zdania, caly teks jaki mi wyslala, tak przypadkiem szuaklem informacji odnosnie ATOS firmy IT i znalazlem ja, zapytalem sie o SAP przy ktorym ona pracuje i dodatkowo wymienlismy sie kilkoma informacjami, wiec chcialem byc mily i na kazde pytanie jej odpowiedziec, ale moj ang jest slaby

Gość Dylemat_ksiezycowy
sam jestem informatykiem (ale mam przez najblizszy rok poprawic angielski jak chce myslec cos powazniej w tej branzy) do dziewczyn nic nie mam, ale nie jest to zawod dla kobiety, studiowalem informatyke z dziewczynami zachowuja sie dziwnie moze nie wszystkie ale ne mogl bym miec zony informatyka, wolalbym po pracy porozmawiac o czym innym niz aby mi dziewczyna rzucala dzis kompilowalam jadro, jutro bedziemy pracowac nad modulem x32 i sprobujemy ja zaimplementowac za ydzien w najnowszej wersji naszego softu, zglupialbym od tego ja wole kobiete po medycynie, filologii, po czyms po czym kobieta jest kobieta

Gość Dylemat_ksiezycowy
tznm nasza rozmowa miala charakter wymiany doslownie 3 prostych zdan, wczesniej tylko krotko odpowiadala, teraz mi napisala tak ze chcialem sie upewnic i zlozyc odp. na temat tego co sie zapytala ;)

Gość Dylemat_ksiezycowy
to co robisz czym sie zajmujesz w tej branzy i ile masz lat ale pwoiedz szzcerze chociaz Ci za bardzo nie wierze ze jestes po informatyce ;)

Gość Pit z Zusu
Wiem co masz na myśli faceci nie lubią jak kobieta zna się na informatyce. Nie znoszę tych spojrzeń jak jakiegoś faceta poprawiam bo prostej w sumie rzeczy nie potrafi zrobić ( mam na myśli podstawowe rzeczy, instalka, złożenie wszystkiego do kupy) Aż nieraz mi głupio że wiem jak wygląda procesor... Powinnyśmy w tym temacie być błogo nieświadome, czasem nasza wiedza uwłacza facetom.. Bez obrazy oczywiście.

nie musisz mi wierzyc :) nie mialam zamiaru sie chwalic czy cie oklamywac bo niby po co. powiem ci tylko tyle ze glownie hardware ale macintosh a nie pc. upgrade, naprawy i instalacje. mam 30 lat. chociaz moge budowac srony, znam php, jave, oczywiscie html, odrobine programowania w C++ ale nie przepadam. tego sie uczylam ale tego nie robie.

Gość Pit z Zusu
Doprowadziła byś większość facetów których znam do rozpaczy...:P

Gość Dylemat_ksiezycowy
no to mamy wiele wspolnego ze soba bo ja tez 30 lat ;) kiedys troche programowalem i tez robilem stronki ,ale teraz juz tego nie robie, a w ogole duzo siedziec przy komputerach nie lubie aktualnie probuje sie dogadac z funduszami VENTURE CAPITAL aby stac sie w koncu niezaleznym ale nie wiem czy mi sie to uda ;)

Gość Dylemat_ksiezycowy
a ta mala czarna ze zdjecia to Ty ;-)

Gość Dylemat_ksiezycowy
no wierze tak na 99,9% ALE MUSIALBYM SIE PRZEKONAC TAK W REALU NA 100% ABY MIEC PEWNOSC, ZE NE KLAMIESZ Na to ze jestes informatykiem nie polece, ale na poczki moglbym sie skusic, wiec skad jestes, moze moglbym jeszzce dzis wyjsc i pojsc na jakiegos tego paczka, chyba ze maz w domu jest to nie ;-)