Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko polane czekoladą

obczajcie to! mega gwiazda w bługarii, hahaha brzuch mnie boli ze śmiechu

Polecane posty

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Wogóle dzięki autorko za ten link :):):) Myślę że on wiele robi by się sprzedać jak ktoś napisał ,normalnie nie pomalowany i z czarną bródką i bez tych ruchów gejowskich bardzo mi się podoba :)muzyka też :)

Gość eee czy ja wiem ?
a wg mnie ma cos gejowskiego w sobie, nawet w tym filmie wyzej.Nie wiem , moze dltego ze z bardzo metroseksualny ? Ale musze przyznac ,ze ta pierwsza piosenka faktycznie wpada w ucho.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
No coś mi się zdaje że chyba tak :D wchodzę i oglądam i podziwiam facia:) Jak będzie na EUROWIZJI to ja głosuję !!!!

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
A on wogóle jest gejem czy co naprawdę ,czy to tylko taki image ?

Gość ciasteczko polane czekoladą
hmmm...wiesz co, ja widziałam z nim wywiad- całkiem inteligentny , zabawny facet... później puścili fragmenty teledysków... i odszukałam je w necie!

Gość Azis jest bułgarskim cyganem
on ma męża, bardzo przystojnego;)

Gość zgrabny skubany jest
nóg nie jedna laska może mu pozazdrościć

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Trafiłam na wywiad z nim coś jak rozmowy w toku nasze ,jest tam jakaś babka i on który płacze i coś mówi ale nie rozumiem co?:( Jest tam zdecydowanie grubszy:) A więc to jednak gej :(a ja myślałam że dobry aktor :(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Co by nie powiedzieć ,jest świetny i interesujący ,nie obleśny i chce się go oglądać i słuchać:)

Gość ptysia-misiaa
nie, nie;) on nie jest gejem... jest biseksualny, czyli podibają mu się i kobiety i meżczyźni;)

Gość ptysia-misiaa
wcale nie ma męża;)

Gość ptysia-misiaa
zgrabny jest MEGA! te długie, umięsnione nogi (zero cellulitu) i jędrna pupka! zmaieniam się z nim zaraz!!!

Gość Azis jest bułgarskim cyganem
związanym z Nikim Kitaetsą, z którym zawarł w 2006 roku ślub (prawnie nieuznawany w Bułgarii) za wikipedią;) oglądałam wideo z ich ślubu ale nie chce mi się teraz go szukać:P

Gość rzeszek lasskowy
o tak, cała bługaria żyje AZISEM:p aktualnie Azis ma anoreksję i wlaczy z chorobą, a fani dzielnie go dopingują :) ma też córeczke , i męża, i przyjaciólkę :) i rózowy samochód:) haha, powiem Wam , że to 10000% ciekawszy celebryta, niż choćby nasz doda

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Przejrzałam kilkanaście (omajgood:))stron z nim i ..zaczynał chyba w Big Brotherze,tam wygląda nie ciekawie :(Chyba faktycznie ma coś z wagą bo albo jest gruby na jednym klipie a na drugim zgrabny jak ta lala:)Nogi ,ciało ,fantastyczne jednak niektóre klipy są wyphotoshopowane (czy jak to tam się pisze :)Za gładka twarz ,za gładkie ciało na klipach a w wywiadach jednak inny ,widać nie tak gładką twarz :(Ale ogólnie facet sympatyczny i chyba nie zarozumiały z tego co widziałam a nawet bardzo wrażliwy :)

Gość rzeszek lasskowy
azis jest mega:) a w ogole jest z bardzo bogatej, szanowanej rodziny, ktora sie go wyrzekła... działa charytatywnie, pomaga dzieciom i zwierzentom...;) jest naprawde pozytywna postacia;) ale moim zdaniem dziecko bedzie cierpiało :( jednak dziecko bedzie potrzebowalo normalnych rodzicow

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Z WIKIPEDII o AZISIE: Jest gejem, związanym z Nikim Kitaetsą, z którym zawarł w 2006 roku ślub (prawnie nieuznawany w Bułgarii). W 2007 roku został ojcem córki, której biologiczna matką jest jego przyjaciółka .No trudno :)

Gość lord stront
A my mamy Stachurskiego :classic_cool:

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Sam jesteś palant :(

Gość luzer1
Bułgarskie gwiazki popu sa spox,zwlaszcza niejaka Andrea Sahara z duzym bisutem ;)

Gość luzer1
biustem

Gość powazny oceniacz
o ku... doda przy tym to nic :D moze nie tak najgorzej z ta polska.. :D

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Doda jest pusta i głupia dlatego nadrabia chamstwem i naprawdę daaaaaaleko jej do tego Bułgara :)

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Powiem wam tak jako że młoda już taka nie jestem :)facet totalnie mnie zwstydził ...jesli chodzi o dbanie o swoje ciało ,no nie od dziś się biorę za siebie :):)

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Pisze sama ze sobą :D