Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Mychol Co się stało? Konserka Ooo parówka może być.. hot dogi by testowali... ucz się teraz Carrie - pierw musicie wsadzić parówkę do bułeczki :classic_cool:

aaah tam :o mial cos zrobic dla mnie dzisiaj znaczy sie zalatwic taka pierrdole i ''zapomnial'' :o po prostu tak mnie wkurzyl, ogolnie to juz mi przeszlo, wyslalam go do kumpli na dzisiejszy wieczor, bo mi sie nie chce z nim gadac :o a on dzwonil i gadalismy teraz jakies pol godziny dobre... eeeh zwykla pierrdola tylko ja jakas taka naladowana i bojowa jestem...

No wlasnie nie PMS :o wiec wtedy nadejdzie dopiero armagedon :D ja tez nie raz mam ochote sie zamachnac i przywalic komus w ryj. Zwlaszcza typom z pracy. Ostatnio ten dziwny koles (o ktorym pisalam co opowiadal o synowej, ktora zabila tesciowa po czym stwierdzil, ze jest rozrzutna bo jej nie zjadla tylko zwloki wywalila) stoi w kacie szlifuje sobie a ja obok gadam z gosciem ktory jest posrednikiem naszego klienta - i nagle ni stad ni zowad typ do mnie sie odwraca i po polsku - Eeej ale ty umiesz dobrze po niemiecku gadac co nie? - po chwili sam sobie odpowiada - noooo umiesz. Gosciu z ktorym rozmawialam nic nie zrozumial, patrzy na niego jak na idiote a ja mialam ochote podejsc i mu wyjeebac :classic_cool: co za frajer. Ale to jeszcze nic. Chlopacy mu nawciskali kity, ze w nastepnym mieszkaniu (pietro wyzej) sa rzeczy ktore zostawiono (sa fakt6ycznie ale sam szrot) a oni mu nagadali, ze tam sa plasmy, laptop i meble nowe. Nie mielismy jeszcze kluczy nawet od tego mieszkania. No i po pracy zauwazylismy, ze typ tam sie wraca a on.... szpachelka te drzwi otworzyl i siedzial w tym mieszkaniu :o pukam a on otwiera i pierwsze co mowi - nie ma plasmy. Serio myslalam, ze mu tak wypierrdole, ze zeby pozbiera z podlogi :o i w sumie nie dziwie sie, ze taka wsciekla jestem jak z takimi imbecylami musze przebywac :o

To było 2 lata temu przed Bozym Narodzeniem, wysprzatalam lazienke, umylam chodniczki, a on mi sie wjebał w brudnych butach i kurrwa chodniki do mycia znowu. No myslalam ze go rozpierrdole na kawałki. Chyba całe osiedle mnie slyszalo. :classic_cool:🖐️

Ja osobiście to sama dostałam pierwszy wpierdol jak byłam w chyba 4-5 klasie od takiej starszej dziewczyny :O Później wielokrotnie biłam się z chłopakami, jak było kilku to zamykali mnie w kiblu dla chłopaków 😭 A jak dorwałam jakiegoś jak był sam to miał przejebane... i wiecie co? Oni zawsze dostawali jakieś tam tylko gadane od nauczyciela, a ja byłam kilka razy na dywaniku u dyrektora, miałam naganę od wychowawcy i raz była u moich rodziców mama kolegi :O A później w gimnazjum chcieli mnie wyrzucić ze szkoły bo pobiłam typkę co miała aparat na zębach i ten aparat jakieś tam szkody jej wyrządził jak ode mnie dostała :O