Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frtyhuji65ew

Mój facet nigdy nie powiedział mi, że kocha

Polecane posty

Gość frtyhuji65ew

Jesteśmy razem od 5 miesięcy, jest dla mnie , czuły i kochany, jego zachowanie świadczy o zaangażowaniu, ale zawsze mów tylko, że jestem najwspanialszą kobietą na świecie, że mnie uwielbia albo inne rzeczy tego pokroju. Nigdy że kocha. A dla mnie - choć może się wydawać to głupie - jest to ważne...

Gość mroweeczkaa 28
my jestesmy razem pol roku i M. mi mowi ze kocha. Dobre nawet rozmawialismy juz o slubie. Ze chcemy sie pobrac w 2 polowie 2013 roku. Moze to glupie ale czuje ze to M. jest miloscia mojego zycia. Ze jest najwspanialszym facetem pod sloncem. nikt inny tylko on.

moze za wczesnie dla niego. Widocznie slowo ''kocham'' wg niego znaczy cos wiecej, jest bardzo wartosciowe i nie rzuca sie go ot tak od razu - to dobrze o nim swiadczy :)

Gość mychol - też tak sobie to
tłumaczę, czuję się jednak irracjonalnie źle z tego powodu :(

Gość maru
Bo mówi Ci tylko prawdę....co ma kłamać...Niektórzy są szaleńczo zakochani i to mówią, potem im często przechodzi....Tak więc....nie wiadomo co lepsze.

Gość mychol - też tak sobie to
ja nie, nie chciałabym wyskoczyć z tym jak filim z przysłowiowych konopii, poza tym to facet powiniem chyba powiedzieć to pierwszy..?

Gość -Mialam takiego
jednego, ktory tez uwielbial, wpatrywal sie we mnie jak w obraz, skakal kolo mnie, itp Kolezanki mi go zazdroscily i mowily,ze facet za mna szaleje i w ogole ma serduszka w oczach. Ale 'kocham' nie mowil - i slusznie, bo mial w tym czasie pare innych lasek. Moze ktorejs mowil, moze zadnej. Jak sie dowiedzialam,ze gra na kilka frontow to myslalam,ze mnie szlag trafi. Kopnelam w d.. w trybie natychmiastowym.