Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fromanotherzoneajj

KOBIETY WOLĄ BOGATSZYCH I NIE MA SIE TU CO IM DZIWIĆ !!

Polecane posty

Gość Fromanotherzoneajj

I nie chodzi o to ,że jesteśmy materialistkami, ale taka prawda ,że facet z kasą to zazwyczaj facet z charakterem, pracowity, ambitny, inteligentny, który sam ciężko pracą doszedł do tego co ma. Nie mówie tu o tych lamusach , którzy dostają od bogatego tatusia nowe bmw i myślą ,że są panami świata. Śmieszy mnie gdy tacy nieudacznicy życiowi ( zazwyczaj śmierdzące lenie) bez grosza przy duszy mają pretensje ,że kobiety wolą faceta przy , którym mają zagwarantowaną lepszą przyszłość i nazywają je "blacharami". Pffff Drodzy panowie...a wy kogo wolicie ? Ładną czy brzydką ? Każdy facet liczy na to ,że wyrwie ładną w czasie gdy tysiące brzydkich dziewczyn chodzi samotnych bo ci "biedni" mężczyźni czekają aż złowią "Jescice Albe." Męska hipokryzja. A potem sie dziwią ,że te ładne wolą tych bogatych. U facet wygląd sie nie liczy tylko to co sobą reprezentuje. Dlatego biedni panowie niech wyrywają brzydkie a ładne dziewczyny niech wykorzystuję urodę by zdobyć dzianego ! Tyle :)

Gość fatzet30+
ja też wole mieć kase jak jej nie mieć..

Gość ziomekx
to ty tempa dzido utrzymuj tez swojego faceta w koncu mamy rownouprawnienie do chuja

Gość Fromanotherzoneajj
To facet jest od tego by zapewnić byt rodzinie tępaku. Czyżby kolejny dotknięty nieudaczniczek ?

Gość niski smrodek
fromano... pieprzysz. jakby tak bylo to baby by lecialy nawet na skapych bo w koncu sa zaradni, ambitni i nawet inteligentniejsi od tych, ktorzy babskie pasozyty utrzymuja. tu chodzi o kase i tyle.

Gość rjekosijr
to jest prawda i śmieszne jest to zarzucanie kobietą ze sa pustymi materialistkami podczas gdy sami tylko patrza na wyglad przeciez to oczywiste ze ladna kobieta majac wiele adoratorów wybierze tego z którym najwygodniej bedzie mu sie zyc, który jest zaradny wiec i przy tym dobrze uspoleczniony itd... tak samo mezczyzna majac wiele adoratorek wybierze ta najladniejsza i to wasze tłumaczenie ze jestescie wzrokowcami a my w jestesmy obrotne bo powinnismy zapewnic sobie i swojemu potomstwu jak najlepsze warunki zycia tak zawsze bylo jest i bedzie , a jeszcze najbardziej wymagać i narzekac beda zyciowi nieudacznicy biedacy i brzydule

Gość Fromanotherzoneajj
jak ma mamy ladnie wygladac, rodzic dzieci, wychowywac je , sprzatac chate i wam gotować to wy przynajmniej zarabiajcie porzadne pieniadze dla nas

Gość niski smrodek
a na chuj mi twoje dzieci. badz sobie ladna za swoja kase a sprzatanie kosztuje max 10 zl/h - tyle ci moge dac.

Gość vcxvcx
a faceci wollą ładniejsze , najlepiej modelki z wybiegu nie ma sie temu co dziwic .

Gość ziomekx
ja tam dzieci nie potrzebuje i nie jestem kretynem by sam chodowac sobie tasiemca u boku

Gość Lukreszja nevermight
Zgodzę się z założycielką tematu. To nawet prawo natury ,że samica woli wybrać "najważniejszego samca w stadzie". A faceci zarzucają babą materializm a sami wolą "dobrą dupę" Buhehehe żal

Gość rjekosijr
tylko ze po 50 roku zycia :D buhaha :)

Gość tak jest hahah
zgadzam sie z autorka w 100 % !!! skoro ci kretyni patrza tylko na wyglad to my bedziemy patrzec na grubosc portfela ! :D

Gość hubertus.
ja tam wole popychac zgrabne 50tki niz jakiegos tasiemca pijawe

zgadzam się z autorem, nieuadaczik jest skreślony na starcie, choć bywało w czasach danych jak człwoiek nie myślał o przyszłosći ze sie nie patrzyło, bo nikt jeszcze nic nie miał, ale kazdy chce życ wygodnie, mimo wszytko człowiek podświadomie wybiera sobie osobę w której się zakocha

Gość Fromanotherzoneajj
a ja nie zamierzam akurat Tobie ich rodzic. Nie potrzebujesz dzieci bo trzeba bylo by kase wydawac co ? :) Nieudaczniczek :) Nie licz na to ze fajna laska poleci na Ciebie z twoim podejsciem. Skaczy sie tak ze albo bedziesz sam albo z jakas ostatania brzydlua ;D

Gość ziomekx
Idz najlepiej wylizac dupsko arabom

Gość NIE MARTWCIE SIĘ PANOWIE
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość NIE MARTWCIE SIĘ PANOWIE.
W WIEKU PRODUKCYJNYM :D

Gość ziomekx
a na cholere mi male skrzeczace bachory nie dzieki moj cel w zyciu to zabawa

Gość swinta prawda
ja wyszłam za mąż z miłości za bidoka, mówiłam że miłość najważniejsza..a teraz z dwójką dzieci musze zapierniczac bo by nam na zycie nie wystarczyło, mąz nigdy nie szukał sam pracy, zawsze ja musiałam mu znaleźc, ze wszystkim patrzy na mnie...ehhhh, a dla niego zerwałam z facetem "bogatego tatusia" pusty mi się wydawał..a teraz zarządza sieciąhoteli....a mój w markecie zapiernicza mimo wykształcenia, taka dupa wołowa z niego

Gość rjekosijr
no i dobrze przynajniej swoich nieudacznych genów nieprzekarzecie dalej :) w wieku produkcyjnym kochani jest wiecej chlopców , wiecej chlopców sie rodzi i juz ich wiecej nie umiera jak kiedys kobiety po prostu zyja dluzej ok 80 lat a mezczyzni 70 stad ta róznica w ogolnym rozrachunku :D

Gość Lilobutnaotyou
swinta prawda biedna :* :( i tak to jest jak sie fajna dziewczyna zwiąże z takim nirobem i nieudacznikiem. Facet musi miec lep na karku i kase i juz !

na 100 facetów 108 babek to sprawdz sobie wykaz urodzin, więcej rodziło sie facetów w latach 1986 1990, ta różnica o której Ty piszesz wynika z tego , że gacei umeiraja szybciej i owszem jest wiećej kobiet , ale babć

Gość Kreska nad okiem
Zgadzam się. Faceci przede wszystkim lecą na nasz wygląd i chcą koniecznie wyrwać tylko te ładne a brzydkie panny nie mają szans na związek wieć kto tu kur*wa jest powierzchniowy ??? !! Skoro wy wolicie ładne to my wolimy bogatszych ! Proste

Gość Kreska nad okiem
powierzchowny*

Gość ziomekx
a wiecie czemu tak ubolewacie?Bo jestescie obrzydliwymi pijawami zerujacymi na facecie, sa idiocio(wg mnie), ktorym ten fakt odpowiada natomiast ja chociaz zarabiam 2000 (mieszkam w domu rodzinnym) wole zyc wygodnie i sporzytkac je na alkohol i trawke i sport(trenuje kulturystyke i sztuki walki) niz na kobiety i denerwujace mnie dzieci, mam taki sposob bycia :)

Gość niski smrodek
frompizda... musze cie zmartwic: 1) mam duzo mlodsza b. ladna laske 2) ona tez nie chce bachorow 3) zarabia tyle co ja (czyli duzo) i mamy osobna kase nie kazda baba to platna dziura rozplodowa

Gość rychu peja nierób
parobasy systemowe i ciulownia najwięcej rucha! POTEM DZIECI ZYEBANE NA ŚWIAT WYDAJĄ! eMule wie, że torrent lepszy!