Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fromanotherzoneajj

KOBIETY WOLĄ BOGATSZYCH I NIE MA SIE TU CO IM DZIWIĆ !!

Polecane posty

Gość rjekosijr
czyzby poobiedni spadek formy wsród uzytkowników ? :D temat padł :P szkoda :P

Gość Kreska nad okiem
ja tu jeszcze jestem :)

Ja słucham muzyki: http://www.youtube.com/watch?v=bv_Zc8TcO98 A w temacie powiedziałem wszystko co mogłem napisać :) nie bardzo wiem co mógłbym dodać. Mogę ew. w swoim imieniu napisać że sztuką jest kobietę do siebie przekonać, a nie kupować. Inaczej jest gdy wręczamy kwiaty za 50zł a inaczej jak wręczamy 50zł.

Gość Kreska nad okiem
ona jest szmata a dlaczego znalezłeś sobie ladna , seksowna na poziomie ? Powinnes zwiazac sie z brzydka i nieseksowna skoro nie jestes tak powoerzchowny jak kobiety

Gość Kreska nad okiem
Dlaczego wolisz ładną i seksowną ? Dlaczego taką sobie wybrałeś ? Myślisz ,że brzydkie dziewczyny nie mogą być fajne ? Ale nie :) Liczy sie dobra dupa :) POdsumowując jestes tak samo powierzchowny jak kobieta ktora leci na kase bo tak to by ci nie przeszkadzalo ze dziewczyna jest brzydka :)

Gość Kreska nad okiem
pomijając fakt ,że srednio wierze w tą twoją wybrankę :)

Gość Kreska nad okiem
to skoro ty sie brzydzisz brzydkich pasztetow i wolisz seksowne laseczki to dlaczego czepiasz sie kobiet ,że wolą dzianych niż nieudacznikow. hipokryzja. jestes tak samo powierzchowny jak baby ktore leca na kase tylko ty lecisz na wygląd.

Gość Kreska nad okiem
widzisz, kazdy woli to co lepsze.

Gość nadal mam dylemat
" Inaczej jest gdy wręczamy kwiaty za 50zł a inaczej jak wręczamy 50zł." wiadomo, że kwiaty zawsze są stosowne, a co z innymi rzeczami? mi się zawsze wydawało, że dziewczynie jest nie zręcznie prosić kup mi to czy tamto.

niekoniecznie bogatego; fajnie do zamożności dojść we dwójkę, wspólnie:) ale faktem jest, że nie wyobrażam sobie żyć, być, planować przyszłość z kimś niezaradnym, leniwym, nieambitnym i nisko opłacanym. sama zarabiam b. dobrze (odpukać), mam masę planów rozwojowych i pomysłów na życie, wciąż się dokształcam, rozwijam, stawiam sobie cele... i to naturalne, że tego samego oczekuję od mężczyzny, z którym dzielę życie. stabilizacja finansowa jest dla mnie ważna, lubię wygodę i odrobinę luksusu od czasu do czasu - w końcu sama na to ciężko pracuję:) na potępienie zasługują sprzedajne szmaty, które faktycznie z garnuszka rodziców przechodzą na garnuszek męża - sponsora - i tutaj bym nie gloryfikowała pasożytniczej postawy życiowej. inna sprawa, że w sumie idealnie się dobierają z takimi sponsorami - wszak facet, który przystaje na taki układ, jest idiotą. facet zaradny i na poziomie zwiąże się z kobietą, która sama zarabia niezłe pieniądze, jest obyta, oczytana i wiele sobą reprezentuje - bo zwyczajnie wie, że dalej przy niej zajdzie i wygodniej będzie mu się żyło;)

Gość Kreska nad okiem
skoro ty lecisz tylko na wygląd to baba ma prawo leciec na grubuść portfela.

Gość Kreska nad okiem
mi mała, bardzo madre slowa ale ze wzgledy na wszech obecna dyskryminacje ciezko by kobieta zarabiala takie same pieniadze jak facet nawet jak zajmuja ta sama funkcje. ale fajne ze ci sie ulozylo

Nie ma nic złego w podążaniu za pięknem :) Ja mówiąc kobiecie że jest piękna chciałbym to mówić szczerze. Nie uważam bym miał wiązać się z kobietą która ma "piękne wnętrze" a fizycznie mnie odpycha. Kobiety też lubią przystojnych mężczyzn, jak mężczyźni piękne kobiety co w tym dziwnego :). Każdy ma swoje subiektywne wyobrażenie ideału i dziewczyna którą ja będę uważał za cud świata może się innym facetom aż tak nie podobać ;).

Gość Kreska nad okiem
hahaah to ciekawe bo w jednymz piewszych posotow pisales ze kobiety cie nie intresuja i wolisz siano wydawac na ziolo a nagle masz piekna i seksowna dziewczyne hahaah ;D

Gość znowu te bzdury
"ale ze wzgledy na wszech obecna dyskryminacje ciezko by kobieta zarabiala takie same pieniadze jak facet nawet jak zajmuja ta sama funkcje."

Gość Kreska nad okiem
męska rzecz , ja nie mam pretesnji ,że wolicie ładne dziewczyny bo to naturalne ale w takim razie nie zarzucajcie kobietom ,że wolą takiego z ktorym bedzie im lepiej pod wzgledem finansowym bo to tez naturalne.

ona jest szmata - oj, chciałbyś mieć taką kreatywną pracę jak ja;) nie wszyscy nie cierpią swojej pracy; dla niektórych jest pasją, czują się doceniani i spełniają się zawodowo. wbrew pozorom, nie tylko ty czujesz się dobrze we własnej skórze i jesteś zadowolony z życia;) Tobie jednak nie wróżę kariery. z reguły ludzie wulgarni i prymitywni nie zachodzą daleko. z pozdrowieniem

Gość znowu te bzdury
a jak facet woli bogatą to to naturalne nie jest?

Gość Kreska nad okiem
kazdy szuka tego "atrakcyjniejszego" pod jakimś względem partnera. U facetow wygląd to naprawde rzecz 2 kategorii . ja nigdy nie chodziła z tak zwanym ciachem bo nie lubie ulizanych lalusiow ... facet ma byc silny i zaradny a nie piekny. to my mamy ladnie wygladac :)

"ale ze wzgledy na wszech obecna dyskryminacje ciezko by kobieta zarabiala takie same pieniadze jak facet nawet jak zajmuja ta sama funkcje." zgadzam się, że to bzdury:) temat szeroki i można by podyskutować, ale najlepiej rzucić sloganem.

Gość Kreska nad okiem
moze i naturalne ale sam ma miec kase skoro chce bogata partnerke. Po za tym to facet jest głową rodziny i ma zapewnic byt dzieciom i kobiecie. "Znowu te bzdury" chyba ci sie cos pomylilo wiec. Nie da sie z kobiety zrobic faceta. Mamy sprzatac otowac rodzic i jeszcze was utrzymywac ? Prosze cie

to my mamy ladnie wygladac :D:D:D kobieto, prezentujesz tak zaściankowe myślenie, że ręce opadają. nic dziwnego, że tyle w tobie frustracji i złości. radziłabym pozbyć się mentalności prostytutki ('my mamy tylko ładnie wyglądać') i po prostu myśleć jak cywilizowany, wolny, niezależny od nikogo człowiek.

Gość Kreska nad okiem
w takim razie przypomne ci twoja wypowiedz tepaku "a wiecie czemu tak ubolewacie?Bo jestescie obrzydliwymi pijawami zerujacymi na facecie, sa idiocio(wg mnie), ktorym ten fakt odpowiada natomiast ja chociaz zarabiam 2000 (mieszkam w domu rodzinnym) wole zyc wygodnie i sporzytkac je na alkohol i trawke i sport(trenuje kulturystyke i sztuki walki) niz na kobiety i denerwujace mnie dzieci, mam taki sposob bycia "

Gość znowu te bzdury
dalej jednak nie zabiorę głosu w dyskusji:D

To jest dobrze postawiona teza "kobieta jest od ładnego wyglądania." Nie znaczy to że ma tylko ładnie wyglądać. Moim zdaniem lepiej jak kobieta się maluje i chodzi do kosmetyczki niż na zabiegi niż jak robi to facet.

kresko nad okiem - byt rodzinie ma zapewnić oboje rodziców, czyli matka i ojciec, kobieta i mężczyzna, o ile oboje są zdrowi, dorośli i zdolni do pracy - co zakładam w tym poście:) podobnie oboje rodziców ma opiekować się dziećmi, wychowywać na równi i na równi w nie inwestować własną energię. oprócz tego oboje powinni o siebie dbać, fizycznie i umysłowo, i tutaj również nie ma odstępstw ze względu na to, że facet to facet i może tyć, śmierdzieć i paradować w rozwleczonym dresie, o ile tylko zarabia - a kobieta ma tylko o siebie dbać.

Gość Kreska nad okiem
mi mała chodzilo o to ze ja nie lece na to czy facet jest ladny czy nie bo dla mnie nie ma to znaczenia. Wyglad u faceta nie jest tak istotny jak u kobiety. Brzydki facet da sobie rade i moze byc na swoj sposob atrakcyjny a brzydka kobieta nie. Dziwie sie , ze nie zajarzylas kontekstu a taka wyksztalocna...

brzydka kobieta nie da sobie rady??!! a cóż to za bzdury? kochana, tu nie ma nic do zajarzenia, bo tu nie ma żadnego kontekstu;) prezentujesz dziwne, średniowieczne myślenie, które mnie załamuje na swój sposób.

Gość NIE DLA ACTAAAAAAA
Mi mała masz 100 % racji tylko ,że cały problem polega na tym ,że Panowie , którzy sie tu wypowiadają ( frustraty i nieudaczniki) chcą by tym kimś kto będzie wychowywać dziec, sprzątać , gotować, zapewniać byt i ich utrzymywać ma być tylko kobieta. A oni będą tylko leżeć do góry ch*jem.

Gość Kreska nad okiem
z tym nie daniem rady chodziło mi o to ,że nie znajdzie faceta a brzydki facet znajdzie sobie babe bo tu wyglad nie jest tak istotny. Nie chodzilo mi o kwestie ekonomiczne