Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fromanotherzoneajj

KOBIETY WOLĄ BOGATSZYCH I NIE MA SIE TU CO IM DZIWIĆ !!

Polecane posty

Gość Kreska nad okiem
tiaaa :)

Gość rjekosijr
pewnie złapałał jakąs fuche za 1200 zł kupil dresik addidasa stuningowana 20 letnia audi i myśli ze swieci na miescie ;) :D

Gość rjekosijr
meska rzecz jest w porzadku :) jak siedze na kaffe nie widzialam zeby kiedykolwiek wyrazil sie z jakas pogarda dla jakiejkolwiek kobiety ;) nie wazne czy zarabia kokosy wazny jest tez przedewszystkim szacunek do drugiej osoby ;) patologi i prostactwu mowimy nie

Gość Kreska nad okiem
na ch*j mi twoja mineta :) wole sama zrobic loda kolesiowi ktory jest temu wart ;D

Gość Kreska nad okiem
oczywscie jesli kocham :)

Gość Kreska nad okiem
"siedze w domu i nic nie robie" ehhh no wlasnie takich trzeba unikac......

Gość Kreska nad okiem
a ty minete pagonowi , ktory poleci na twoje 20letnie audi :)

Gość rjekosijr
"mylicie sie szmaty. pracowalem w hispzani i teraz biore zasilek w wysokosci 1080 euro przez 8 miesiecy. siedze w domu i nic nie robie. kombiowac trzeba dzi**i" :D pewnie przy zbiorze mandarynek ?:D :D

Gość więc jeśli facet ma kasę
a jego kobieta nie i kiedyś facet powie jej wypierdalaj z mieszkania bo to moje mieszkanie to gdzie ona ma pójść??? Najlepiej szukać sobie kogoś o podobnym statusie majątkowym. A nie jakaś kurwa myśli, że jest ładna więc należy jej się koleś z bmw. Patologia z patologią a elita z elitą bo jak sobie bogaty chłop weźmie jakąś kurwe bo ładna ale biedna to nic dobrego to nie wróży.

Gość Kreska nad okiem
hahaha no wlasnie przy zbiorze mandarynek ;D A czemu pracowales zagranica ? Bo tam musza wyjeżdząc najwieksze przyglupy ktore nie maja szans na zalezienie roboty tu i robią tam za tanią siłę roboczą ;DDD AMIBITNE HAHAHAHA

Właśnie facet jak obrasta w piórka to robi się konkretny, jedno ciepłe słowo i macie pozmywane pozamiatane naprawiony cieknący kran i jeszcze kwiaty :classic_cool: Przynajmniej ja bym tak zrobił. Ps zdarza mi się wyrażać swoją niepochlebną opinię o niektórych kobietach w nawiązaniu do ich wypowiedzi. Ot one prowokują a ja czasem odpowiadam na prowokacje :D

Gość rjekosijr
"rjekosijr prtzy mandarynkach to ty mozesz pracowac dziwko. ja mialem swietna prace bez stresu i wysilku. a ty co najwyzej mozesz d**y dac. do tego sie nadajesz" to teraz skoncz gimnazjum :D i poznaj chociaz podstawowe zasady obycia wsród ludzi i kultury :D to ze byles tania sila robocza za granica i okradasz panstwo jeszcze o niczym nie swiadczy :D 🖐️

a mój lubi jak jestem taka zimna :) dla niego ,mowi że nie wytrzymałby z taką słodkopierdząco i w dupe wchodzacą dziewczyną .Jesli chodzi o czułości są one odpowiednio dawkowane;)

Gość Kreska nad okiem
no i co z tego ze sloneczna hiszpania i tam byles skoro robiles tam za robola w taniej sile roboczej ;Ddd ja tez bylam w hiszpani jako turystka a nie jako robol ;D

Gość Kreska nad okiem
jak idą na politologie to co sie widziwc , ale jak kolo jest po medecynie czy prawie to raczej sobie poradzi lepiej niz taki ty po liceum ^^

Gość rjekosijr
to ile ty masz lat ? taki stary a taki glupi

Gość Kreska nad okiem
ale jest tez duzo kierunkow z przyszloscia. Mogles na taki isc no ale trzeba byloby sie uczyc duzo a tego sie juz nie chce :) Lepiej pojechac do hiszpani zbierac truskawki. Kobieta woli związać sie z lekarzem/prawnikiem czy zbieraczem mandarynek ? Hmmmm

Gość rjekosijr
męska rzecz az tak dokladnie sie w twoja biografie na kaffe nie wglebiam :P ale da sie zauwazyc Twój wyższy poziom intelektualny wsród tego meskiego patologicznego motłochu :P mozesz to przyjac jako komplement :D 🖐️

Gość rjekosijr
swój ciagnie to swojego z twoim słownictwem i podejsciem znajdziesz jakiegos pustego lachocionga ktora cie bedzie doic na alimenty :D 🖐️

Dziękuję uprzejmie :classic_cool: Wracając do tematu dyskusji to pieniądze same nic nie dają. Dopiero obycie i zarządzanie nimi jest dla kobiet atrakcyjne. Nie chodzi o to że bogatego stać, on wie, wie jak smakuje kawior czy szampan i wie jak wygląda dobrze skrojony garnitur, potrafi się wysławiać bez przekleństw itd. Z posiadania pieniędzy pośrednio też wynika pewność siebie. Facet "przy kasie" wie że nie będzie się musiał wstydzić i na siłę chwalić. Kobiety to wyczuwają :)

Gość a mnie zastanawia inna kwestia
i przeprasza, że się wtrącam w temat ( oczywiście autorka ma rację ). Mnie notomiast zastanawia co jest bardziej stosowne. dawać dziewczynie gotówkę, aby wydała ją tak jak chce czy kupować coś co konkretnie chce?.

dobrze , ze nie trafiłam na takiech facetów jak tu, zazwyczaj faceci libią jak kobieta gdy dzieci sa małe zostaję w domu, nie jest to dla nich ujmą, ze musza na nie pracować, tak po prostu od wieków jest, takie ś arole społeczne

Mi się wydaje że ludzie szczęśliwi nie muszą obrażać innych a tym bardziej robić tego w sposób permanentny.

Gość rjekosijr
wiesz jej poziom moze byc dyskusyjny jak i twoj wg twojej oceny jestes pewnie super obytym kulturalnym mezczyzna moze i masz pieniadze i moze i masz sexowna kobiete ale przyslowiowa sloma z butów ci wystaje 🖐️

Gość rjekosijr
dokladnie szczesliwi ludzie nie potrzebuja strzelac jadem obcym ludziom na forum ale "ona jest szmata" chyba nie wie o czym mowa :D 🖐️