Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastianswaj

nie znam żadnej kobiety, która całe życie była sama.. natomiast facetów mnostwo

Polecane posty

revolver a nie pomyślałes o tym, że nie szata wyznacza płeć, i dlatego kobiety chętnie używają męskich spodni, a może mężczyźni w odwecie chcą chodzić w sukienkach?

Gość obiezyswiaaat
znam kilka kobiet 30+ ktore zawsze byly same.

Gość 26 03
Nie znasz żadnej kobiety która jest sama...A gdzie żyjesz Kosmito...

Gość a ja znam mnóstwo
kobiet,samotnych,nawet w związkach, zyją obok siebie,a łacza ich dzieci albo kredyty albo współne utrzymywanie mieszkania i innych takich i nawet jesli sa to zwiazki długoletnie,to nie ma idealnie,i to najczesciej kobiety muszą trawic nieudaczników,których utrzymują,opierają,karmią i jeszcze udają na zewnątrz jakie to sa szczesliwe,w podzięce nawet sexu dobrego nie ma znam kilka związkow gdzie sa regularnie tłuczone za..a niewazne za co,to prewencja na wszelki wypadek chyba więc ja dziękuję za to by ktoś swoje kompleksy na mnie wyładowywał,zresztą oczami wyobrazni widzę tylko jedną taką sytuację,bo na nastepną juz by nie mial szansy.

"i to najczesciej kobiety muszą trawic nieudaczników,których utrzymują,opierają,karmią i jeszcze udają na zewnątrz jakie to sa szczesliwe,w podzięce nawet sexu dobrego nie ma" Skoro im z takimi dobrze to o co chodzi? Jak się nie podoba to niech odejdą.

Gość nie odejda,bo wypada
miec faceta przeca:P a pewnie sie obawiaja ze nic juz sie lepszego nie trafi ja tez uwazam ze to oczywiste ze bym sie rozstala w takim wypadku i innych kiedy byłaby przemoc czy zdrady ale one są mocne..i trwają

ja zaś przypominam sobie statystyki, ktore twierdzą że jest więcej samotnych kobiet, ale to pewnie dlatego ze mężczyźni żyją krócej

Gość mieć taką męską pipkę jak np
kolo z nickiem revolver albo jemu podobne toż lepiej nikogo :O skąd takie zera się biorą :D:D:D:D

Gość jarkos
,,nie znam żadnej kobiety, która całe życie była sama.. natomiast facetów mnostwo,,,, Bo kobiety szukaja na starosc wsparcia i faceta z sianem , do wyrka zawsze moze znalezc sobie na boku.

Gość jaroslawe-84
po 25 roku życia każda szuka jelenia 🖐️

Gość jarkos
Racja.