Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teamtkaa

Kto z Was miał biesiadne wesele?? Piszcie

Polecane posty

Gość bhgfrdesw
jaka hipokryzja?:) najblizsza rodzina!:) brat taty......... przeciez nie mowimy o piatych wodach po kisielu.... gdybym miala zapraszac tylko tych co lubie mialabym wesele na 10 osob-przysiegam!:)

Gość teamtkaa
Dla mnie bliska rodzina to taka, która jest mi naprawdę bliska, nie tylko z powodu krwi, ale z powodu kontaktów i to moja definicja :) Moglibyśmy zaprosić całą rodzinę, ale to nie w moim stylu odbierać później prezent od jakiejś ciotki, która ledwo znam albo której nie lubię i sztucznie uśmiechać się jej w twarz. Ja akurat tak nie potrafię :) No ale każdy robi to co chce i co uważa za stosowne.

Gość ja mialm takie i powiem , ze
bardzo zaluje , ze w ogle mailam wesele. :P Teraz bym ani nawet przyjecia nie zrobila

Gość teamtkaa
A czemu? Do założenia tego tematu skłonił mnie fakt, że moja koleżanka własnie ostatnio mi sie pożaliła, że miala wesele zupełnie inne, niż sobie wymarzyła- nie chciała mieć biesiady, ale zrobiła to dla rodziny, dla tradycji itp. Zamiast zrealizować swoje pomysły teraz twierdzi, że nie było tragicznie, ale gdyby mogla cofnąć czas to zrobiłaby inaczej.

Gość bhgfrdesw
a to juz zupelnie inna kwestia... bo mimo udanego wesela...zaluje,ze sie w ogole takowe odbylo:). za duzo,duzo kasy......bez sensu......dzis mialabym caly dom za to porzadnie umeblowany chociaz:)

Gość teamtkaa
no ja własnie też nie widzę sensu w wydawaniu kilkudziesięciu tysięcy na wesele. Mieszkanie co prawda już mamy, ale wolimy pojechać we wspaniałą podróz poślubną :)