Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana PROSZE POWIEDZCIE CO

nie mam za co oplacic rachunkow jestem zalamana porADZCE CO ROBIC

Polecane posty

ja nie mam dzieci chcialabym tylko dorobic do stalej pracy ktora mam nadzieje dostane

dlaczego napisalams ze juz na poczatku mam problem???????????

Gość sprzatam jak koza
pisze kolejny raz jutro ide na szkolenie do pracy za jakies 1300 miesiecznie 8 godz dziennie wiec gdzie mam wcisnac kolejne 8 godz sprzatania zwlaszcza ze wszedzie chca dyspozycyjnosci jedyne wyjscie znalezc cos dorywczego na godziny wlasnie tu podalam Ci przyklad.Mi naprawde bylo ciezko ale pracowac musialam bo nie mielismy ppieniedzy na chleb teraz zarabiam przyzwoicie

nie rozumiem jestem w podobnej sytuacji nie mam z czego zyc ale zalezy mi bardzo zeby gdzies dorobic ale nie ludze sie ze pogodze dwa pelne etaty gdzie udezam o prace slysze a jest pani dyspozycyjna zalezy mi na pewnym etacie ale dorywczo z tym sprzataniem to super pomysl

Gość sprzatam jak koza
to poszukaj siobie dorywczo1,2 domy na poczatek ja zrezygnowalam z czasem z pracy w sklepie bo za 1000zl nie oplacalo mi sie siedziec caly miesiac teraz 1000 mam w tydzien

gratuluje ja zaczne dorywczo dziekuje za rade

Gość Upiorny
Powodzenia:)🖐️ Choć to upiorne to jednak... Obce kraje płacą od dwóch do czterech razy więcej za tę samą harówkę. Jeszcze rozwiniesz skrzydła. A teraz Myk!

Gość monika 24 marzec 83 rok
dzieki upiorny jednacz czasem warto wejsc i popisac

Gość sprzatam jak koza
upiorny ja mam 30zl za godzine nie wiem czy w DE zaplaca wiecej niz 7euro

Gość Upiorny
Brak upiornych info na temat ogarnięcia domostwa. Chyba jest, albo było lub teraz zmyśliłem: Płacawniemczech.pl Ty, może upiornie dobrze wymiatasz? Upiorny żarcik taki. Masz rodzinę na miejscu i miałaś widmo śmierci głodowej swojego upiorzątka. To jest motywacja jak jasna cholera. Bardziej upiornej nie znam. Czy od zawsze była taka stawka? Teraz masz wyrobioną markę! Wolę komuś zapłacić z koneksjami od przyjaciela niż brać upiornie obcego i niepewnego pracownika. A na przykład zakład w Bydgoszczy i w Holandii: 2000rok my ok.700guldenów, a oni min.3000. W sklepach tańszy towar... no i jonty. 2011r. 750euro zarobek dobrego wykwalifikowanego robotnika i ten sam zakład i to samo stanowisko w DE 4000euro. O inżynierach nie wspomnę. Upiorna różnica. Znając język, komunikatywnie lub dobrze można trafić nawet do tej samej firmy przez pośrednika typu Adecco jako wymiatacz ze stawką 8,5 brutto wraz ze wszystkimi socjalnymi. Może to nie wiele, ale praca jednak na innym poziomie stresu! No i 8h! Trzeba odliczyć pokarm upiorny i komnata na miłość po robocie, ale to na początku. A i wódka tańsza! 6euro/h lub 50 za dzień u rolnika jest na czysto ze spaniem i żarłem. Ale to cięzka fizyczna no i często upiorna robota dla nie wtajemniczonych. Znam takich którzy pojechali bo musieli, bez "języka." Dzisiaj nie wiem co do mnie mówią, bo ja przecież też nie znam. Wracając do 30pln/h może Ty jesteś ewenementem? Nie znam się . może pomożesz wdrożyć się "Strachliwej" Upiorzycy? Więc???? Myk, myk...

czy pamietacie moj temat minelo dwa tygodnie chcialam sie przypomniec

czy jest tu ktos kto wtedy ze mna pisal

Gość może nie dzisiejsza
Znalazłaś kasę na spłatę zadłużenia? Masz pracę?

tak wlasnie chcialam sie wam pochwalic dostalam wtedy prace od 25 pracuje i jestem szczesliwa maz przestal mnie gnebic wierze ze dam sobie rade wtedy kafe i wy bardzo mi pomogliscie czasem samo popisanie podnosi na duchu

Gość cieszę się
:-):-):-)

Gość ----kasienkaabc.---
podniosę..może kogoś podniesie na duchu