Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

test ciażowy!!!

Polecane posty

wiec tak przed ostatni mój cykl miałam 30dniowy ostatnia miesiączka była 28dniowa, nie wiem czy liczyć to jako regularne chyba nie, no ale to po mińmy starałam sie z męzem o dzieciaczka ostatni okres miałam 30grudnia, kochaliśmy sie 11,12 i 13 stycznia czyli tak jakby w moje dni płodne(czułam jak jajniki mnie bolą ) i obliczylam na podstawie kalendarzyka nawet te nogi trzymalam po stosunku do gory przez jakies 15min...i wiecie co stracilam nadzieje wczoraj wieczorem zrobilam test bobo-test wyszedł negatywnie:(wiem ze to za wczesnie bo 4dni przed miesiaczka zawsze robilam w dniu spodziewanej i dwa razy mi wyszly pozytywne mam dwie coreczki ale pragniemy miec jeszcze jedno dzieciątko moze akurat uda sie i bedzie synek bardzo bysmy chcieli, czy mam jeszcze co sie łudzić czy może jestem w ciąży czy test powiedział mi prawde?

Gość najwaznieszjewwww
ze jest a ne to co bedzie płec sie nie liczy a ty masz bzika i hopla na punkcie zajscia w ciaze a dni plodnych nie wyznacza sie na podstawie kalendarzyka masz dwie cóki a taka tepa jestes:O

Gość mamaporazpierwszy
ja 11 listopada mialam ostatni okres, czyli owulacje okolo 30 listopada...10 grudnia robilam test a 13 grudnia powinnam miec okres i wyszedl mi negatywny...zrobilam tydzien pozniej i wyszedl pozytywny;)i bedzie dzidzia...wiec poczekaj z tym testem i nadziejami troszke;)

Gość o may gosss
30dniowy ostatnia miesiączka była 28dniowa, nie wiem czy liczyć to jako regularne chyba nie, chyba to logiczne ze sa regularne !!!!!