Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zła_kobieta*

każdy facet wydaje mi się niewystarczająco dobry dla mnie

Polecane posty

"skąd to przypuszczenei?" boś nudna, wiecznie niezadowolona i ze skrzywioną ciągle gębą.

a ty rev miałeś sie wyspać pisałem już , że wyśpię się dopiero w piachu...💤

żelek - no, wyrazu twarzy nie znamy można przypuszczać :D zła_kobieta - moja kryształowa kula nie wróży Ci poznania jak to jest być w związku.

Gość niezależna jeanny
Ja mam tak samo. I wolę do końca życia być sama niż wiązać się z kimś kto mi nie odpowiada. Preferuję jedynie wolne związki póki co.

ev ostatnio jesteś bywasz niemiły dla innych, coś ci jest? jak jestem niemiły to znaczy , ze coś mi jest?

Gość ruda białaczka
nie ma takiego faceta na wsi który by mi dorównał w spełnianiu dobroci dla dobrych kobiet a ze nie ma dobrych kobiet wiec jestem podły

Gość rudy ksizae z bajki
ruda białaczka chyba cie pocałuję w dupe

Gość rudy ksizae z bajki
ja to mam nosa

Gość Ania 1990./
Co to znaczy niewystarczajaco dobry? moja kolezanka ma tak samo, uwaza sie za niewiadomo kogo ostatnio zabiegal o nia fajny chlopak a ona potraktowala go jak smiecia. Gdy sie okazalo ze chlopak skonczyl studia w usa, zarabia bardzo dobrze i ma strasznie bogatych rodzicow to jej sie odwidzialo i uznala ze jest dobry. Niestedy troche za pozno bo on ja juz olal, w sumie nie dziwie sie bo chamsko przestala poprostu sie odzywac. Macie nauczke kobity na przyszlosc

Gość Ania 1990./
oczywiscie potem byl placz. Ja ja pocieszalam jednak w glebi ciesze sie , ze tak sie stalo, bo ma teraz nauczke i moze bedzie wiecej ludzi szanowac. Chlopak byl naprawde fajny, super z charakteru, mily, kulturalny wiec ma za swoje:)

Ania 1990./ Co to znaczy niewystarczajaco dobry? moja kolezanka ma tak samo, uwaza sie za niewiadomo kogo ostatnio zabiegal o nia fajny chlopak a ona potraktowala go jak smiecia. Gdy sie okazalo ze chlopak skonczyl studia w usa, zarabia bardzo dobrze i ma strasznie bogatych rodzicow to jej sie odwidzialo i uznala ze jest dobry. Niestedy troche za pozno bo on ja juz olal, w sumie nie dziwie sie bo chamsko przestala poprostu sie odzywac. Macie nauczke kobity na przyszlosc Ale historia ,mój kuzyn też taką paniusię poznał,a że facet kumaty to nie dawał po sobie poznać że kasiasty(jak zawsze mówi :dla porządnej kobiety wszystko ,dla leniwej pijawki nic) więc po krótkim czasie laska go olała ,ale jak zobaczyła jakim autem jeździ i jaki ma dom to nagle się "zakochała" i to jak ,była namolna jak wsza he he Oczywiście kuzyn wysłał ją tam gdzie jej miejsce ...do diabła :D

Gość Ania 1990./
no wlasnie tak bylo 1sza randka i on przyjechal kolejka:) A moje kolezanka oczywiscie ze jak zaradny facet moze nie miec samochodu, przeciez to nie dla niej!! Zebyscie widzieli tylko jej mine jak 2 miesiace pozniej spotkalismy go na imprezie i tym razem przyjechal juz porsche panamera haha. Mina mojej kolezanki byla bezcenna. Ja juz nie chcialam jej dolowac wiec nic nie mowilam xD Ale mam nadzieje, ze dostala nauczke. On jej sie podobal jako chlopak, byl fajny z charakteru, mily, dzntelmen z zainteresowaniami tylko jak to on powiedziala "nie jest to material na meza", no bo jezdzi kolejka, bo na 1szej randce zabral ja do kawiarni + spacer a nie do najdrozszej restauracji i pieknie po doopie dostala

Gość Pestka2017
złe małżeństwo albo zła kobieta.

Gość typowe kobiety xDDDDddd
ciesze sie ze jeszcze sa bogaci ktorzy tak robia

Gość BOGACI SA
SZUKAM PANA Z ...

Gość BOGACI SA
Nie wszystko złoto co się świĘci

Gość BOGACI SA
"skąd tYLE przypuszczen"?

Gość BOGACI SA
POJAWILISMY I JUŻ ŚW. :) JA NIE CHCE JA WOLE INCOGNITO

Gość BOGACI SA
WOLIMY BYĆ OWOCEM MIŁOŚCI

Moim zdaniem to nic dziwnego. Każdy w dzisiejszych czasach reklamuje sie jako najlepszy/najlepsza na świecie, a prawdę chyba wszyscy doskonale znamy;) Aczkolwiek są dobrzy i fajni ludzie, tylko że ich jest mało, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Powodzenia