Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marella13

czy decydować się na dziecko w wieku 38 lat?

Polecane posty

Gość nie chce mi sie logowacc
ja przez 11 nie zaszlam:D jak sie nie chce to nie ma szans;)

szkoda:P dawalam tak cos 28-33;)

Gość ginekolog z makiełką :)
Czytałam trochę wypowiedzi z przodu ...i... bez sensu są Jak kochasz tego gościa i chcesz MU dać dziecko -> to daj. Twój wiek nie ma tutaj wiele do znaczenia. Ale odczucia wiele ! Jeśli pragniesz dziecka - to ONO będzie Z moich doświadczeń wynika, że nawet kobiety mające 45 lat rodzą zdrowe dzieci :) I co TY na to ? :)

ginekolog czyli ja mam jeszcze czas? 33mi stuknelo

Gość kobieta opanowana po przejśch
czyli sprawa jest oczywista , dzieci są dla kobiet:P Mam podobny wiek i z góry zakładam dzieci nie chcę więcej:P

Gość kobieta opanowana po przejśch
wolę wydać na kosmetyczkę:P pojechać ze znajomymi na wypad, po co dla kawałka kiełbasy kupować całą świnię:P

Gość zertyyyyy
autorko jestem w podobnej sytuacji, w tym roku skoncze 38 lat, moj partner jest mlodszy, jestesmy przeszlo 3 lata ze soba, tylko ze ja juz mam dzieci,stala prace, przez pierwsze lata zwiazku ja chcialam jeszce miec dzieci z nim, teraz kiedy moje zycie sie jakos ustabilizowalo,on wyskakuje mi ze ja nie chce dzieci ze jak bym chciala to bym wyciagla spirale i juz dawno byla w ciazy, tez nie wiem co robic, praca stala, nie zalekka i nie za ciezka,on dorosl do tego zeby juz zalozyc rodzine, rozwazam za i przeciw, bo dzieic juz mam duze, nie chce pracy stracic, tez nie wiem co robic,kocham go i chce z nim byc, tak sobie mysle ze jezeli chce z nim zostac, to jednak musze mu urodzic dzieci, kazdy chce miec swoje dziecko, to normalne jest, troche sie boje , w razie czego usune jak by cos nie wyszlo nam,lub dziecko by bylo chore, mieszkam za granica, moja babcia urodzila wujka w wieku 40 lat, facet jest zdrowy i normalny, zreszta u mnie w pracy duzo jest kobiet tak 40/41 lat i maja male roczne dszieci

Gość a ile masz lat???????
w razie czego usune :-O nastepna pierdolnieta ktora jest od 3 lat z facetem i udaje jakby sie pierwszy raz dowiedziala ze facet dziecka chce :-O

Gość zertyyyyy
no wlasnie pierwszy raz sie dowiedzialam ze on dziecka chce, przez caly czas mowil ze nie chce, pozniej ze nie wiem, ze nie pora , i takie tam, nigdy mi nie powiedzial ze dziecka chce az do teraz, doslownie dostal swira na tym punkcie i caly czas gada o dziecku, dlatego

Gość a ile masz lat???????
acha:-O no to podejmij decyzje. albo albo chodz poszlabym sie przepbadac najpierw. sorry ale jestescie stare baby:-O

Gość uuuuudddrrvv
Zwolajmy konwent seniorów albo rozpiszmy refetendum narodowe na temat ciąży .

Gość uuuuudddrrvv
Głupie pleciuchy!

Gość jakbym chciala dziecko
mozeszz zapodac go do mnie, ja mam 34 lata, ale nie trafaim na faceta ktory wlasnie chcialby dziecko tylko na samych palantow egostycznych ....

34 lata🖐️ witaj w klubie senior mam:D