Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marella13

czy decydować się na dziecko w wieku 38 lat?

Polecane posty

Gość marella13
mamy 6 tysięcy na miesiąc plus kredyt 1000.

Gość nie chce mi sie logowacc
allium-ja ufam i bez slubu i nikt ma mnie nie wymusi,zebym go wziela my tak zyjemy kilkanascie lat wszystko mamy wspolne

Gość a ja bym na niego z
sluchaj idiotko mnie twoja stara doopa gowno obchodzi kazdy glupi widzi ze faceta nie kochasz jebana egoistko i dziecka nie chcesz a on ma zrezygnowac ze swojego szczescia i cieszyc sie twoim bekartem?????? zebys ty za jego pieniadze sobie podrozowala po swiecie??? puknij sie w leb naiwniarko :-O tepa strzala :-O juz widze jak on sie z toba ozeni. prezdej bedziesz walizki pakowac a duzo czasu na myslenie i zastanawianie sie nie masz.

Gość meduza777
tak jak Cie czytam, to mam wrazenie, ze wcale nie cchecesz miec kolejnego dziecka, a jedyny powod dla ktorego sie zastanawiasz to on... i teraz pojawia sie pytanie: czy chcesz go uszczesliwic czy jednak chcesz zyc w zgodzie z soba...wg mnie najlepszym roziwazaniem w twoim wypadku jest po prostu zdanie sie na nature...przestancie sie zabezpieczac i zobaczycie czy jest wam pisane dziecko czy tez nie...a abstrachujac od twojej sytuacji, to dziecko, ktore maja matki bardziej dojrzale sa mega szczesliwe

tak ester bo zaproponowalas,zeby autorka poczela dziecko a pozniej je usunela-w razie czego:O nic bardziej glupiego ostatnio nie czytalam co za rada:O

Gość marella13
słuchacie znam osobę której mąż zmarł nagle i została z kredytem i dziećmi sama,więc jak widać życie pisze różne scenariusze....no co poradzę skoro się boję .A z drugiej strony kocham go i chciałabym mu dać dziecko.

wiek kobiety jest ważny ale nie najważniejszy , ważne by obydwoje byli zdrowi, i chcieli tego dziecka. To że kobieta jest młoda nie zawsze oznacza że urodzi zdrowe dziecko.

my mamy tez 7-8 tys dochodu wiec to tylko wymowka,ze malo zarabiamy:D marello13 chyba trezba cos podzialac;)

Gość marella13
każdy facet powie ,że nie zostawi dziecka z wadą rozwojową ,a później i tak zrobi po swojemu,więc tutaj akurat nie mam gwarancji....ale rozmawialiśmy o tym.

Gość marella13
w sumie to ja z nim sypiam bez zabezpieczeń ,to znaczy stosunek przerywany.No i nic.

Gość marella13
no same widzicie ,że jednak wstrętu nie ma ,bo sypiam z nim bez zabezpieczeń ....myślę sobie że jak by miało byc to by było ,może faktycznie nie mamy mieć .

Ester ale to bedzie tez autorki dziecko a nie jakas rzecz,ktora sie wyskrobie i wyrzuci:O ale ty tego i tak nie rozumiesz bo nie jestes matka a ile masz lat tak z ciekawosci?

a to matki nie mogą być zwolenniczkami aborcji ? znam wiele kobiet co mają dzieci i usuwały ciążę bo więcej dzieci mieć nie chciały

Gość a ja bym na niego z
no wiec widocznie juz dzieci miec nie mozesz autorko, jestes stara i bezplodna:-O o slubie sobie mozesz pomarzyc :D🖐️

Gość a ja bym na niego z
wymieni cie na lepszy model:D robisz wielka afere bo on dziecko chce a jestes bezplodna :D a myslalas ze masz czas na zastanowienie sie i cos do gadania :D

Gość marella 13
jestem płodna bo ma już jedno dziecko i śluz owulacyjny

Gość a ja bym na niego z
to ze masz juz jedno dziecko tepaku ktore urodzilas 9 lat temu i sluz owulacyjny nie oznacza ze jeszes plodna i ze bezproblemowo mozesz zajsc w ciaze :D widac ze jestes tepa jak but :-O tu siedzisz i obmyslac jak faceta wykiwac i popodrozowac sobie za jego pieniadze i zeby sie z toba ozenil a tak naprawde nie masz zadnego wyboru - zapewne nie mozesz miec dzieci. wiec zamiast pierdolic farmazony idz na badania :-O bo facet kopnie cie w doope :-O najwiecej ciazy powstalo przez stosunek przerywany :-O tepoto myslisz ze w tym wieku jestes plodna jak 10-15 lat temu? zal.pl facet kopnie cie w doope i tyle.. a tak po za tym nie wiem jak mozna byc w tym wieku taka naiwna zdzira :-O jak mozna zamieszkac z facetem, uzalznic sie od niego i SRAC na jego potrzeby i marzenia, tak jakbys myslala ze juz jakos to bedzie i juz go jakos przemaglujesz na swoje :-O to teraz masz co chcialas, nie mozesz miec dzieci i tyle...pakuj sie i szukaj juz nowego lokum.

marella13 a po co Ty sie glupkom tlumaczysz:O

Gość a ja bym na niego z
taaaaaaa...:-O teraz pewnie siedzi i obmysla jak to bedzie jak zdecyduje sie jednak na dziecko z nim i minie pol roku, minie rok, mina 2 lata a ona 40 lat bedzie miala i ani dziecka ani slubu :D jescze raz ci mowie nie zwaracaj doopy porzadnemu facetowi bo w kolejce do niego stja chetne i plodne :D zal mi ciebie tepa strzalo :-O myslalas ze Pana Boga za nogi zlapalas a tu lipa :-O🖐️ i ryyyyyyyyk i gowno z wygodnego zycia na garnuszku u faceta..i dobrze ci tak..oby cie w tluste doopsko kopnal bo myslisz ze jestes nie wiadomo co stara raszplo.

do a ja bym na niego z czytać sięnie chce tych twoich wypocin , ty za to jesteśpłodna jak cholera tylko nikt cięnie chce zapłodnić, zazdościsz jej że ma faceta

Gość a ja bym na niego z
ja mam 2 dzieci. wystarczy. czego mam zazdroscic? glupoty? ze myslala ze jest zajebiscie cwana?hahahaaaa :D

Gość a ja bym na niego z
nie mam faceta ale mam meza :-)

Gość 566653
sama sobie na to odp[owiedz,nikt tak powaznej decyzji nie podjmie za Ciebie,ale skoro wachasz sie a facet naciska to dobrze nie bedzie..daj mu szanse na znalezienie innej ktora da mu dziecko,rozumiem go ze chce miec rodzine,nie badz egoistka,on wcale nie musi kochac Twojego dziecka,chce miec wspolne z Toba,bardzo dobrze go rozumiem a ty skoro masz watpliwosci to znaczy ze nie chcesz dziecka,wiec daj mu wolnosc i szase na normalna rodzine

ester to ile masz lat?:P

Gość 566653
nie licz ze facet bedzie z toba i z twoim dzieckiem o konca zycia,skoro on jest wolny to po co mu taki balast?wychowywac cudze dziecko?:O opanuj sie kobieto i podejmij decyzje albo woz albo przewoz,a tak trzymasz faceta w szachu i sama nie wiesz co chcesz...

Gość a ja bym na niego z
od 3 lat z nim jest i jescze w ciaze nie zaszla??? dziwne nie :D a to najlepsze : a z drugiej strony myślę sobie,że wielu jest facetów którzy chcieliby mieć już odchowane dziecko takie jak moje." taaaaaaaa wkolejce do Ciebie stoja bo chca miec odchowanego cudzego bekarta i do tego stara raszple :D🖐️ skad sie biora takie nawine babony :D ateraz husz husz rozkladaj giry i modl sie do Pani Bozi o zapylenie bo sie bedziesz niedlugo pakowac :D