Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Malinowa kochanie u tez na dwoje babka wróżyła:-) temki nie mierze dzis 19 dc

Malinowa no właśnie tak jak sublima pisała, może @ wcale nie przyjdzie, a biały śluz to objaw czegoś innego... Może zostaniesz mile zaskoczona...?

Lilu, okaże się jutro. Przepraszam Was, że tak ględzę, ale czuję sie jak co miesiąc, jajniki bola, brzuch boli, piersi bolą, mam ochotę usiąść i się rozbeczeć, dół maksymalny. Jak będę mieć z bani z tym @ to pewnie wrócę do normy.

malinowa - ja trzymam kciuki :) A teraz zmykam, jeszcze chwilka i kończę prace. Miłego dnia :*

malinowa ja pobeczałam zdrowo w sobotę wieczorem:-( cycki bolą ale nie są jakoś większe. brzuch ciągnie strasznie:-( wogóle mam wrazenie jakbym była sto kroków za samą sobą. a dzis to mi sie tak strasznei spać chce sze szok!!!! Ale i tak zwalam na Duphaston, nic innego mi nie pozostało.

Malinowa, ja to w ogole nie znam zadnego drugiego forum, tylko to :-) Ale wlasnie co z tymi przenosinami? ;-)

Sublima, ja to nawet nie szukam jakichkolwiek objawów ciąży. Mam wszystkie objawy jutrzejszego wieloryba;/ Jeszcze goście się do mnie dzisiaj zwalają - a ja mam ochotę się położyć, zasnąć i zniknąć do jutra rana ;/

Mam jeszcze pytanie, kto kasuje ciągle wszystkie wiadomości na mailu ?? Ja pisałam, że mojej nie musicie usuwac.

Ja też nie kasuję, ale bardzo mnie to denerwuje, przecież takie zdjęcia usg mogą być, po co to kasować (?)

Witajcie wszystkie dziewczyny starające sie o dzidziusia i przyszłe mamy gratulacje, macie ochotę na jeszcze jedną koleżankę, starmy się z mężem od dłuższego czasu, dzis przypada dzień na @ale niedostałam,temperatura utrzymuje się 37 przedemną leży test ciążowy o czułości 10ie, i mam wileka ochotę go zrobic , czy może lepiej poczekać do rana

No właśnie też mnie to dziwi. Jaki jest sens tego maila w takim razie, skoro wszystko i tak jest od razu kasowane ?

Witaj Orzeszku, napisz coś więcej o sobie :) Ja bym na Twoim miejscu zrobiła ten test, tym bardziej, że dziś jest termin spodziewanej @ a jej nie ma, no i temperaturka ładnie się utrzymuje :) No i teścik masz bardzo czuły :) Dawaj.

Sublima ale nie zmienisz tak, żeby wiadomości nie było można usunąć. Niech ten ktoś zaprzestanie usuwania i tyle. Ja jako założycielka nie pozwalam na usuwanie i już ;)

mam 31 lat i jestesmy małzenstwem od 11 lat, o dzidziusia staramy sie od lata, ale czuje ze zegar mi tyka.Rózne były te starania ale ten miesiąc był przepisowy według temp, i przytulanko co 2 dzien, wiec nadzieja jest, ok ide zdobic jak nie wyjdzie to przecież jeszcze nic nie świadczy prawda

A ja myślę, że teścik wyjdzie, a nawet jak będzie negatywny to za kilka dni możesz powtórzyć jak @ nie przyjdzie! Trzymam kciuki 🌻

Lilu ja nie usuwam z całą pewnościa:-) nawet wczoraj prosiłam żeby nie usuwać.

Orzeszek testuj testuj jutro skoro świt. tez mam teścik 10 ale czekam do niedizeli ew. poniedziałku.

oj trzymajcie kciuki ale jedna kreska wyszła, czy skoro był taki czuły to już ten miesiąc moge spisać na straty, siostrznica 2 dni po @ robiła i wyszedł negatywny , a po nastepnych 3 dniach dopiero druga kreska słabiutka, bede płakac

Spróbuj za 2-3 dni z porannego moczu o ile @ nie przyjdzie. Głowa do góry 🌻

Orzeszek czekaj są laski, którym tydzień po spodziewanej @ wychodzą negatywne

no tak czyli czekam na jutrzejszy pomiar temp.i przyjdzie zainwestować w paski owulacyjne, Dziewczyny doczekamy sie

spokojnie, jeszcze nie wszystko stracone. Uciekam piękne panie. do domku czas:-) odezwę się za czas jakiś

Gość Gość
Nina86 ja piszę ze swojego nicka nie bawi mnie zmienianie nicka ani na pomarańczowo pisać.Nierób ze mnie wariatki. Przykro mi jest że tak o mnie negatywnie myślisz. Ktoś to zrobil a ja mam dostawać za kogoś tak tego nie będzie.

Ja już w domku, czekam teraz na męża. ;) Orzeszku, myślę że może byc za wcześnie. Różnie bywa, mi w dzień spodziewanej @ wyszedł cień cienia, dopiero na drugi dzien mialam krechę. Czekaj spokojnie, jak @ nie ma to nadzieja zawsze jest. A może powinnaś zrobic betę, ona nie kłamie.

Gość Gość
Lenka to od dzisiaj niebędę pisać ani nic intymnego itd jak to komuś przeszkadza.Jest mi przykro.

Monika ja nie robie z Ciebie waryjatki, zreszta nie tylko ja mam takie zdanie jak bys dobrze czytala to inne dziewczyny mysla tak samo. Orzeszek nie zalamuj sie jeszcze nic straconego:) nosek do gory i myslimy pozytywnie :) Wiecie ja chyba mam dzis owulke ... chociaz sluzu brak ale strasznie boli mnie brzuch i plecy u dolu ... trzeba dzis sie dobrze postarac :)