Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Sublimka ja mam takie pytanie do Ciebie, będę jutro w Twoim mieście, powiedz mi Kochana czy zrobią mi gdzieś betę, żebym mogła odebrać za kilka godzin? Tak zastanawiałam się nad tą betą, ale sama nie wiem, robić - nie robić?

Malinowa udanych baletów :) Sublimka póki nie ma @ to może być tak, że jej wcale może nie byc, a ból kregosłupa jest spowodowany np czymś innym. Poczekaj do tego 20-stego :* Trzymam kciuki, żeby małpiszon nie przyszedł :)

Kurcze Lilu jakbyś rano oddała ... to może odbierzesz tego samego dnia. Na grochowej - w samym centrum jest laboratorium Przy szpitalu na Skłodowskiej w Regionalnym centrum Kwiodawstwa mozesz zrobić ja chyba tam odebrałam za kilka godzin. Jak masz jakieś wątpliwości to moze zrób albo poczekaj jeszcze ze dwa dni a teścior robiłaś?

Teściora nie robiłam, bo planowaną @ mam mieć 23-24 marca, więc na bank nie wyjdzie. Tak zastanawiałam się nad betą, bo dziwią mnie te plamienia (?) Sama nie iem o co chodzi, i chciałam sprawdzić, ale tak sobie mówię już sama do siebie, żeby wyluzować i poczekać...

ja czekam ... do poniedziałku. jak wytrzymam to pierwszy test zrobie w poniedziałek mam takie czułe na 10 m coś tam

Klocki, u lala. Blond powiadasz :-) U mnie będzie jakiś taki brąz wpadający w fioletowy rudy ;-) Ale często mam taki, więc się przyzwyczaiłam. Mój M jakoś daje radę z farbowaniem, ale nożyczek bym mu nie dała ;-) Sublimka, nie załamuj się. Jeszcze nic straconego! :* Pysiuleczka, świetnie, że posprzątałaś. Jesteś moim natchnieniem :-D Malinowa, dobrej zabawy! 🌼 Lilu, a może lepiej poczekać? Ty masz mieć @ jakoś tak jak ja, z tego co pamiętam. Ja się staram nie nakręcać, ale też mnie kusi, żeby zrobić test przed czasem. Co jednak, jak wyjdzie pozytywny, a potem @ przyjdzie, czy coś :( Tak czy inaczej trzymam kciuki! 👄

Lilu ja dostałam 5 sztuk takich czułych jak zamówiłam testy owu na allegro. Moge się podzielić:-))

Oj Mulwika było by to zbyt piękne..... ale jakaś nadziej jest,bez nadziei nie da rady życ

Sublima dzięki, ale już wytrzymam jakoś. Zatestuje za tydzień, o ile @ nie przylezie. A Ty Sublimko tak się negatywnie nie nastawiaj! @ nie przyjdzie i koniec, niech tylko spróbuje to jej nakopie :D 🌻 Mulwika no właśnie chyba przestane się nakręcać, kurcze sama sobie szkodzę. Muszę o tym zapomnieć. Zazdroszczę umiejętności "fryzjerskich" u Twojego M, ja swojemu nie dałabym grzywki obciąć, kiedyś zaryzykowałam, źle nie było, ale ja widziałam jak krzywo i źle się z tym czułam. 🌻

Hihi Lilu a ja nakopię Twojej :-)) oby nie było oby nie było ....

i my się zaczynamy starać :) i mam pytanko do was ... bardziej doświadczonych forumowiczek. :) Czy moge już zrobić test Beta??? owulacja około 7/8 marca. planowany termon następnej @ 22 marca. czy ten test powinien cos już pokazać????? pozdrawiam i dołączam do grona staraczek :)

Gość Gość
lusesita100 moim zdaniem poczekaj do @.Jak nie przyjdzie to zrób test lub betę.Napisz coś o sobie i się dopisz do tabelki.

moim zdaniem Lusesita też troszke za wcześnie:-) witaj w naszym gronie

Witaj Lusesita. To termin planowanej @ masz taki sam jak Lilu i ja ;-) Chyba jest dosyć wcześnie na test i nawet jeśli się udało, to może jeszcze wyjść negatywny. Ale jak chcesz :-) Ja wolę nie robić przed planowaną @, kto wie co potem wyjdzie. Wyluzuj trochę :-) i dopisz się do tabelki! 🌼

Monika 942 - do jakiej tabelki ... ??? jak to zrobic???? chyba za młoda jestem jeszcze na tym forum, żeby się orientować co i jak :(

Gość Gość
lusesita100 na stronie 216 jak się nie mylę jest tabelka.Trzeba skopiować się dopisać i wyślij.

STARACZKI NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO Sublima................37 ...........8 ................20.03 ........Białystok Lilu24..................24............3................22 .03.......Warmia i Mazury mulwika..............29............4................22.03 .......dolnośląskie Lisaveta_............19............2................25-27 .03.....dolnośląskie Osa1985...............27..........17............. 26.03 ........Szwecja KropelkaRosy27......26...........3................26.03 .....Kraków Staraczka Monisia...23...........9.................28.03......podkarpa ci e Pysiuleczka8.........24............3................30.03 . .........Śląskie NINA86.................26...........20...............01.0 4........podkarpacie netta2.................27...........24...............04.0 4.........W-wa malinowa 1986.......26...........11...............09.04..........W- wa 19rita88..............24............1.................10. 04........Słupsk monika942............25...........36..............16-18.0 4 .......WLKP Lenka.................26.......8.odroczony .....za 10 tabl luteiny....UK Natalia...............25...........0.................19.0 3.........Wrocław/Uk juliajulia...............23...........1................. 7..............Płock Iwo ....................22...........???................13.?.... ......Kraków Leal Price-Charlston...22........1..................???.......Sie dlce PRZYSZŁE MAMUSIE NICK.............WIEK...PO KT.CYKLU UDAŁO SIĘ...TERMIN PORODU Borntoride .........23............4........................... 2.10.2012 r. Migotka80..........25............3..................... .........????? doremi-ka...........24...........2 ..............................?????

STARACZKI NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO Sublima................37 ...........8 ................20.03 ........Białystok Lilu24..................24............3................22 .03.......Warmia i Mazury mulwika..............29............4................22.03 .......dolnośląskie Lisaveta_............19............2................25-27 .03.....dolnośląskie Osa1985...............27..........17............. 26.03 ........Szwecja KropelkaRosy27......26...........3................26.03 .....Kraków Staraczka Monisia...23...........9.................28.03......podkarpa ci e Pysiuleczka8.........24............3................30.03 . .........Śląskie NINA86.................26...........20...............01.0 4........podkarpacie netta2.................27...........24...............04.0 4.........W-wa malinowa 1986.......26...........11...............09.04..........W- wa 19rita88..............24............1.................10. 04........Słupsk monika942............25...........36..............16-18.0 4 .......WLKP Lenka.................26.......8.odroczony .....za 10 tabl luteiny....UK Natalia...............25...........0.................19.0 3.........Wrocław/Uk juliajulia...............23...........1................. 7..............Płock Iwo ....................22...........???................13.?.... ......Kraków Leal Price-Charlston...22........1..................???.......Sie dlce Lusesita100 .........29 ..........4 .................22.03...lubelskie PRZYSZŁE MAMUSIE NICK.............WIEK...PO KT.CYKLU UDAŁO SIĘ...TERMIN PORODU Borntoride .........23............4........................... 2.10.2012 r. Migotka80..........25............3..................... .........????? doremi-ka...........24...........2 ..............................????? dopisałam... ale małe wyjaśnienie.... Za kilka tygodni zmienię wiek (na 30 :) ) i te cykle starań to tak ostatnio, bo ogółem to ze dwa lata już będzie :(

Gość Gość
W tabelce brakuje Sabriny.Kto usunął?

wyluzowac ??? wyluzuje, jak zobaczę II kreseczki na teście :) ale słyszałam, że Beta jest o wiele czulsza niż test... a mi zależy strasznie na wyniku ... :) może po czekam kilka dni - chociaż w poniedziałek jest 19sty z planowana @ - 22 marca. To chyba niewielka różnica dla Bety????

STARACZKI NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO Sublima................37 ...........8 ................20.03 ........Białystok Lilu24..................24............3................22 .03.......Warmia i Mazury mulwika..............29............4.................22.03 .......dolnośląskie Lusesita100 .........29 ..........4 .................22.03........lubelskie Lisaveta_............19............2................25-27.03.....dolnośląskie Osa1985...............27..........17............... 26.03........Szwecja KropelkaRosy27......26...........3................26.03 .........Kraków Staraczka Monisia...23...........9.................28.03.......podkarpacie Pysiuleczka8.........24............3................30.03........Śląskie NINA86.................26...........20...............01.04.......podkarpacie netta2.................27...........24...............04.04........W-wa malinowa 1986.......26...........11...............09.04..........W- wa 19rita88..............24............1.................10. 04........Słupsk monika942............25...........36..............16-18.0 4 .......WLKP Lenka.................26.......8.odroczony .....za 10 tabl luteiny....UK Natalia...............25...........0.................19.0 3.........Wrocław/Uk juliajulia...............23...........1................. 7..............Płock Iwo ....................22...........???................13.?.... ......Kraków Leal Price-Charlston...22........1..................???............Siedlce PRZYSZŁE MAMUSIE NICK.............WIEK...PO KT.CYKLU UDAŁO SIĘ...TERMIN PORODU Borntoride .........23............4........................... 2.10.2012 r. Migotka80..........25............3..................... .........????? doremi-ka...........24...........2 ..............................????? Witaj Lusesita 🌻 Ustawiłam Cię chronologicznie wg terminu @. Napisz coś o sobie.

Hello!!!Witam Was Dziewczynki:)Troche mnie nie bylo,ale nadrobilam wszystko.U mnie wszystko ok.Piersi zaczynaja bolec,zwlaszcza sutki,budze sie w nocy i chodze siusiu czasem 2-3 razy :/No i mdli mnie na rozne zapachy.Wlasnie niedawno bylismy w sklepie i myslalam,ze zwymiotuje tam.Widze,ze wiosne wszystkie poczulysmy i bedziemy wloski odswiezac.Ja dzis wlasnie zakupilam farby,nowy kolor,zobaczymy jak wyjdzie.Dziewczyny,ktore czekaja na @ trzymam kciuki za Was,zeby ominela szeroki lukiem :) A Wy trzymajcie za mnie kciuki-w niedziele mam wizyte u ginekologa:)

Lusesita Twoje prawo wyboru mozesz zrobić, napewno już coś wykaże

Gość Gość
sublima mam nadzieję że się nie wypisała.Była dzisiaj?

Witaj Migotka Ty rozkwitasz jak wiosna:-) cieszę się ze ciąża Ci służy:-) Wow wizyta w niedzielę:-)) spoko

Witaj Migotka Ty rozkwitasz jak wiosna:-) cieszę się ze ciąża Ci służy:-) Wow wizyta w niedzielę:-)) spoko