Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowiedziałam się, ze moja

Dowiedziałam się, ze moja przyszła szwagierka

Polecane posty

obgadała bardzo nieładnie moje wesele :( sami sobie płacilismy bedac na własnym utrzymaniu a ona obgadała, ze moi rodzice to biedni sa, ze jak mozna jedynej corce wesela nie wyprawic, ze masakra, ze co to za wyrodni rodzice itp mam ochote ja udusic za to...moge??

W sumie to nie obgadała Ciebie tylko Twoich rodziców i nie można nawet powiedzieć że nie miała racji bo zwyczajowo wesele powinni zrobić rodzice

Gość chyba cie pojeeeeee
jak to powinni????? chyba zes z księzyca spadła!!!!!!!!! autorko to bardzo brzydko z jej strony!!!! olej ją, to niewychowana smarkata

Gość hwdpxx
"moja przyszła szwagierka" "obgadała bardzo nieładnie moje wesele" czegoś tu nie rozumiem czy ona obgadała wesele przed odbyciem a jeśli po to czepu przyszła szwagierka jak było wesele czyli jest a nie przyszła

przyszła szwagierka bo to obecnie dziewczyna brata mojego meza wiec jeszcze nie jest szwagierką

Gość jesli jestes sliczna
Lisabet. Wyprawianie wesela przez rodziców to baaardzo zasciankowy zwyczaj, daj adres tej wiochy

Cale zycie rodzice WAs utrzymuja i jeszcze wesela maja Wam wyprawiac?? dobre sobie! Autorko, mozesz byc z siebie dumna, ze nie jestes pasozytem i sama zaplacilas za to wszystko, tyle na ile bylo Was stac! ale sami! Za swoje! I to sie chwali! A co Cie obchodzi opinia kogos, kto ocenia przez pryzmat pieniedzy? Liczy sie atmosfera, ludzie, wspomnienia... nie cena tortu do cholery!

oj zabawa była super:) wszyscy zachwalali mimo iz nie było przepychu ale duzo jedzenia i dobrego, dobra orkiestra

No wiec to jest kochana najwazniejsze :D I tylko to sie liczy... co za pusta kobieta, to co mowi swiadczy o niej! A nie powinno uderzac w Ciebie! :)