Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Mamy wojnę : ) anonymous grozi rzadowi polskiemu :D

Polecane posty

Gość tez mnie to zastawnawia
91 tys weszło łącznie ale oglada teraz lekko ponad 4 tys.

masz tam:" transmisje na zywo" i wpisz: "acta "moze ktos jeszcze prowadzi

Gość dobrze prawisz
przypominam że jutro min. WROCŁAW protestuje! o 18 pod urzędem wojewódzkim

hahaha na podest wszedl niby jezus z transparanetem :" ojcze zabrali mi internet "

a teraz krzycza : acta to penis ?wtf ? ? :D

Gość bannek
"wszystko na to wskzauje" a co na to wskazuje ? konkretnie poproszę ...

Gość dobrze prawisz
dlaczego myślisz że po zagłosuje przeciw? to nonsens!zachowali by się nie konsekwentnie. jak podpiszą w tokio to będa bronić swojego stanowiska:O (bo skoro tak utrzymuja ze to dobra decyzja to na kogo by wyszli? będą iść w zaparte!)

"plebs nie ma głosu jak nie? moglas oddac glos na kogo chcesz wiec jest demokracja mylisz pojęcia" demokracja jest najblizsza demokracji wtedy kiedy wiekszosc decyduje o wejsciu badz nie jakiejs ustawy a nie wiekszosc wybiera mniejszosc ludzi o ktorej nie ma pojecia i ktora decyduje o panstwu wg swojego wydzimisie :O co to za demokracja kiedy rzadzacy nie slucha swojego ludu ?

Gość dobrze prawisz
już kończą ? ile trwał ten protest? ja tego nie widziałam bo nie mogę wejśc ale na wasze oko było ok? dużo ludzi? zrobi wrazenie na tych dziadach? mój tato oglądał przemówienie tuska w tvn24 i powiedział że na jego oko rząd mięknie

moze troche ponad tysiac a przeczytajcie to : posłowie sami nie wiedza co podpisuja Dzisiaj rano dowiedziałem się, że głosowałem za ACTA. Serio. I nie mam zamiaru się tego wypierać. Czy wiedziałem, za czym głosuję? Nie. Czy zawsze wiem, za czym głosuję? Rzadko. Czy inni posłowie i europosłowie wiedzą więcej? Nie" - napisał europoseł Marek Migalski na swoim blogu. Migalski zdradza, że "mógłby coś ściemniać" na temat głosowania w Parlamencie Europejskim ws. ACTA, bo jest "na tyle inteligentny, że coś wiarygodnego by wymyślił". Jadnak jak pisze, "prawda jest inna". "W 90% przypadków posłowie i europosłowie nie mają pojęcia o tym, nad czym głosują. Dlaczego się tak dzieje? Bo ilość aktów prawnych jest tak duża, że normalny poseł nie jest w stanie zorientować się, o czym decyduje. Mamy do czynienia z zalewem ustaw, uchwał i rezolucji i nie ma szans, żeby jeden deputowany był w stanie zorientować się, co jest przedmiotem głosowania, w którym bierze udział" - wyjaśnia.

rozchodzą się w spokoju protest trwał 2 godziny pełna kultura nie licząc jednego rzutu jajkiem

protest trwal 2 h od 16 do 18 transmisja juz sie skonczyla

Gość pokazali
Przed chwilą w Panoramie (program 2) pokazali manifestacje w Wawie, w ....uj ludzi!!! A potem Tuska potwierdzającego że i tak podpisze, bo się nikogo nie boi. ANONIMUSI PUBLIKOWAĆ TE DANE!!!

Gość dobrze prawisz
cwaniakuje bo musi robić dobra mine do złej gry, ale na pewno już nie jest taki pewny siebie

Gość DXXGXGX
Na pewno nie jest taki pewny, zdał sobie sprawę z odzewu ludzi.

na jakich stronach anonymous mają udostępnic te dane ?

Gość dobrze prawisz
anonymus mówią ze dają rządowi czas do 26 (żeby nie podpisać). a jak podpiszą to masz być gorąca

Gość boemati
powiem wam szczerze ze za ukrywanie prawdy o acta i przeprowadzenie tego cichcem za plecami obywateli(ktorych wielu glosowalo na POpaprancow) nalezy sie rzadzacym POwcom trybunał stanu

Gość zzz81
podali że w Warszawie na proteście było ok 2000 ludzi. nikt do nich nie wyszedł, pozamykali się jak szczury w klatce. Jutro ma być więcej protestów, coraz więcej miast ogłasza miejsce i czas spotkania!