Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Mamy wojnę : ) anonymous grozi rzadowi polskiemu :D

Polecane posty

Gość luzer1
polski nierząd wie ze nie ma szans z hakerami,jesli to podpisza to oni im dopiero pokaza :classic_cool:

Gość MAGDAKAKAKAKA
hahha :D ostro:D

ja to koorwa jest ze teraz nagle media zaczynaja gadac znowu o tym samolocie i smolensku?????????????????????? przypadek??????? chca odwrócic uwage ?????????????????????????

Gość waterblue
nie wiem czy odwracają uwagę ... Od dłuższego czasu trwa właśnie konferencja prasowa Premiera ktoś mówi iż upoważnił ambasadora w Japonii do podpisania umowy. Umowę podpisze 21 państ unii europejskiej a potem reszta państw.

Gość FTI
TE PROTESTY NIC NIE DADZA I TAK ZROBIA cO ZECHCA ..które kraje maja acta?

ACTA może stworzyć alternatywną do policyjnej sieć wymiany informacji o podejrzanych o piractwo; nałoży też dodatkowe obowiązki informacyjne na operatorów telekomunikacyjnych - uważa generalny inspektor ochrony danych osobowych (GIODO) Wojciech Wiewiórowski.

Premier Donald Tusk poinformował, że upoważnił polską ambasador w Tokio do podpisania umowy ACTA. chuj jebany chce sie wymigac byle szybko i bez problemow to podpisac :o

jakbym była na dnie, i nie widziała sensu dalszego życia to zrobiłabym zamach na tego buca:o ale za dużo rzeczy mnie jeszcze trzyma na tym swiecie....

Hmm na wp jest komentarz Tuska, ze nie ugnie sie przed szantażem, ze nie tak to powinno wygladac. Ale ja sie pytam jak?? Mamy wszyscy slodko sie usmiechnac i poprosic? Mnostwo osob wypowiedzialo sie ze nie chce,a oni nic, wiec skoro nie sluchaja NAS, czyli spoleczenstwa demokratycznego, to co innego pozostalo?? bo nie rozumiem.... :O

Gość w stanach by inaczej to
wygladalo , uprowadzenie coreczki jednego i drugiego i ciekawe co by wtedy pisal "czy ulegnie szantazowi" czy nie

Teraz przeciwnicy ACTA wyszli na ulicę. W Warszawie na ul. Jasnej, gdzie mieści się polskie przedstawicielstwo Komisji Europejskiej po 16.00 zebrało się kilkaset osób, które skandują "Nie dla ACTA" i wzywają Donalda Tuska, by czwartek w Tokio nie podpisywał ACTA (premier powiedział dziś, że podpisał dziś upoważnienie dla ambasador w Tokio do podpisania dokumentu). Demonstranci mają też transparenty, na których rozwijają akronim ACTA jako "Arogancki Cyniczny Traktat Antyspołeczny". Zablokowali ulicę Świętokrzyską.

Gość tez mnie to zastawnawia
a to chuj :/

Jezeli oni naprawde uwazaja ze to jest dobre i ze maja racje, to czy nie mogliby zrobic po prostu pelnego wywiadu? posadzic kilka osob, ktore spisalyby najczesciej powtarzajace sie zarzuty/pytania/obawy i normalnie, w telewizji, odpowiedziec na wszytsko wyczerpujaco. A tak, to czemu sie dziwia ze spoleczenstwo tego nie chce, skoro oni sami robia wrazenie,ze zqa bardzo nie wiedza o co chodzi w ACTA? Jest tylko gadka, ze to przeciwko piractwu, ale oczywista rzecza jest to,ze nie kazdy jest "dobry" i jesli przepisy nie sa precyzyjne, to beda wykorzystane tez do innych celow, no blagam, to oczywiste. Kto w dzisiejszych czasach nie uzylby kruczkow prawnych??

z gory maja ustalone ze musza to wprowadzic bo unia kierowana przez masonow chce ograniczyc i zabrac sie za internet bo tylko tutaj ludzie wiedza jaka jest prawda :o

Gość a jezeli to pomysl usa
to niech zamknie caly internet i wrocimy jak przed laty beda tajnie sieci wojskowe i chuj. Jak mnie to wkurwia 2012 jednak sie sprawdza 🖐️

Zdaniem obrońców swobód w internecie może prowadzić to do blokowania różnych treści i cenzury w imię walki z piractwem.

W teleekspresie mówili właśnie o Acta i pokazali przez pare sekund protesty w Warszawie a Pan premier w skrócie ma to gdzieś

http://www.popler.tv/Ratte84 tutaj jest protest na zywo:D jak nie wejdzie od razu odswiezcie strone :D anajlepiej do nich dolaczcie :D

Gość boemati
ta gadka szmatka w tusk vision network i innych mediach o smolensku ma za zadanie odciagnac uwage od wazniejszych kwestii jak np proba cenzurowania internetu czy lipna ustawa lekowa na ktorej traca najbardziej pacjenci

Gość boemati
Katerina23 hej, plemiel ponoc w piłke kopie ze swoimi kopaczami

ale na jakiej ulicy oni sa ?na wiejskiej? korwin mikke przed kamera sie wypowaidal :D szkoda ze nie jestem z wawy :)

i ma w nosie że ludzie są przeciwni jego decyzją, ej no kurcze on ma reprezentować społeczeństwo a nie robić co się mu podoba za pare dni to nas zamkną za takie komentarze

Gość boemati
gadal to co zwykle czyli ze to socjalisci sa winni