Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Mamy wojnę : ) anonymous grozi rzadowi polskiemu :D

Polecane posty

Po pierwsze: zadna Portugalia nic nie robi, po drugie Rosja takze wiec przestancie sie jarac glupimi plotami:O Moze czas przestac patrzec na innych? Polacy maja sie zjednoczyc, bo inni to popieraja? A samemu nie laska?:P

Gość a ja przyjde z jajami
i proca :D:D

Gość w brazyli zahakowali
a tutaj sie logujcie.Wpiszcie na fb -tzn wyszukajcie: "WSZYSCY CZYTAMY STRONY RZADOWE " i czytamy ludzie co chwile odswierzajac;)

Gość gikr
sosssssss no wlasnie czekacie az ktos za was cos zrobi a palcem nie ruszycie...i po co ten szum tutaj robisz????

Gość gikr
kocoszanel,na tym wlasnie polega blokowanie tych stron,czym wiecej tym lepiej;)

Gość gikr
http://cbs.policja.pl/ TANGO DOWN #OpMegaupload #Anonymous #Antisec #CabinCr3w World Web War via @OpCensorThis_ 2 minut temu

Gość gikr
http://www.bor.gov.pl/ TANGO DOWN | stop #ACTA | #OpMegaupload #Anonymous #Antisec #CabinCr3w World Web War via @OpCensorThis_

a tutaj sie logujcie.Wpiszcie na fb -tzn wyszukajcie: "WSZYSCY CZYTAMY STRONY RZADOWE " i czytamy ludzie co chwile odswierzajac :O:O:O I oto polska rewolucja:O zamiast wyjsc na ulice odswiezajmy strony rzadowe. Jakie to szlachetne i wyrazajace sprzeciw:O Tusk na to splunie i mu sie nie dziwe, bo jaka akcja narodu taki gest:)

jak to co robimy :) informujemy kazdego co to acta a tez nie bede sie tutaj wypowiadał bo robiłem bo tego nie musicie wiedziec:)

Gość gikr
Ewelina ,nie ma mnie akurat w pl i nie jestem w stanie wyjsc na ulice..Pozatym akcje sa jutro a czytac mozna np teraz:)

Gość ytfufguvujvb
Zamierzam się wybrać na demonstrację przeciwko ACTA w moim mieście. Mam nadzieję, że postąpicie podobnie dla poszanowania wolności słowa i praw obywatelskich w internecie.

Gość nieswiadomosc potyliczna
uprawiałeś seks z Sonią :classic_cool: ?

Gość a u mnie jest zal miasto
wojewodzkie a demostracji nie bedzie :O

Gość nieswiadomosc potyliczna
nic, podobno spotkałeś się z jakąś kafeterianką :classic_cool: kto to był :classic_cool: ?

ja mam nadzieje, ze protesty naprawde dojda do skutku. Aczkolwiek pisanie, ze Portugalia, Rosja nas popiera troche mnie drazni:o Bo z pewnoscia nie popiera, a nawet jesli by popierala to co? Komus taki bodziec jest potrzebny by wyjsc? Jesli tak to niech lepiej siedzi w domu:O

tylko my mozemy sobie pomoc zwykli ludzie ...... a jak ? wyjsc na ulice i pokazac ze to nam sie nie podoba!

Gość gikr
ja bede z wami duchem:classic_cool:

Gość ytfufguvujvb
Do osób wątpiących w sens protestów - zapewne nie przyniosą skutków, ale rząd z każdym dniem zaczyna odczuwać coraz większą presję ze strony ludności, nie zapominajcie, że mimo wszystko to zawsze masy decydowały o przebiegu sytuacji.

Gość run run devil run
sossss, jak znosisz przeróbki swojego zdjęcia :classic_cool: ?

wiec przestanmy powolywac sie na inne panstwa (klamiac zreszta) tylko wyjdzmy! Co nas inni obchodza? Walczmy o swoje, a nie szukajmy poparcia. I tak oto po wprowadzeniu ACTA bede siedziec za kratami:classic_cool:

Dlatego walsnie widze w tym sens! Cos wam powiem, wyjdziemy teraz na ulice w sprawie Acta... wszyscy mlodzi, Ci ktorzy dotychczas nie mysleli o "polityce" o manifestacjach, nie obchodzila nas sl. zdrowia, paliwo, renty... nie nasza bajka troche, bo co nas to - niech inni sie tym zajmuja, niech sobie protestuja.. nagle zaczeli sie w to zycie spoleczne angazowac, czuc tego ducha solidarnosci! Za tym moze pojsc odwaga by wyjsc za miesiac, za rok kiedy wladze przekrocza granice wytrzymalosci... ja mysle ze to dobry moment, by te wszystkie dzieciaki poczuly, ze maja na cos wplyw, ze cos zalezy od nas... i ze nalezy cos robic...