Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Mamy wojnę : ) anonymous grozi rzadowi polskiemu :D

Polecane posty

ale akurat teraz powiedział to co jest wazna czescia tego czemu chca wprowadzic acta : ) tez sie z nim zgadzam bo to fakt

Gość Nie dla ACTA
No nic już nie jest żartem ACTA to pierwszy sposób do tego byśmy nie mieli wolności słowa mają już media teraz został tylko internet bo w mediach nic się nie dowiecie wszystko jest ukrywane mam nadzieje, że niektórzy otworzą oczy bo się dziwie, że ktoś może być za tą ACTA przecież to kontrola nad nami a co za tym idzie to już sami sobie odpowiedzcie.... Jedno jest pewne dopóki coś możemy zrobić to działajmy bądźmy Solidarni i dajmy sobie zamknąć ust!!!

kocoszanel- moj post to zart:D Nikt chyba nie chce wojny, ale badzmy realistami bez wojny co najmniej domowej sie nie obejdzie. Wreszcie polacy powinni wlasnie pokazac swoj sprzeciw. Co do wojny swiatowej nic nie wiem, zdania nie mam:)

zyje w tym kraju 25 lat (24 i miesiac;) ) mamy 21 wiek, nigdy do glowy mi nie przyszlo,z e to o czym czytalam w ksiazkach, moze miec miejsce w "mojej" rzeczywsitosci... Zaczynam - z niedowierzaniem- brac za realne, ze czeka nas rewolucja, wyjscie na ulice i obalenie rzadu... Nie rozumiem tylko, jak to mozwliwe w kraju -ponoc- demokratycznym, rozumiem co dzieje sie tam gdzie sa inne ustroje.. ale jak to mozliwe doprowdzic do takiej skrajnosci taki kraj???? nie ogarniam... zylam w jakiejs utopii :/

Gość autorko napisz na forum
za 3 min beda blokowac stronki

a myślicie,że w jakim celu biorą teraz w dużych ilościach chłopaków do policji? obniżyli progi, egzaminy łatwiejsze...Rząd przygotowuje się do walki z rodakami.

kocoszanel zyje na tym siwecie raptem ponad rok dluzej niez ty i mysle tak samo. Wychodzenie na ulice? protesty? To sie wydawalo odlegle, cos co juz bylo, a o czym powinni wszyscy zapomniec i cieszyc sie demokracja. A jednak:O Jak to sie stalo, ze rzad pozwala sobie na tyle? Moim zdaniem to wina tego, ze wciaz PL podlizywala sie USA i takie oto mamy skutki. Rzad Stanow Zjednoczonych moze oglupic swoich obywateli, wszak oni inteligencja nie grzesza:O Polski rzad chcial chyba wziac z nich przyklad- mam nadzieje, ze sie nie uda.

Gość poih90io
i?

mam dość tego co się dzieje paranoja jakaś jak można tak mieć w dupie obywateli, noż kurwa mać oni dla nas czy my dla nich?

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
WIRTUALNA POLSKA napisała (brawo:)) http://wiadomosci.wp.pl/title,Internauci-na-Facebooku-zwoluja-pikiete-przed-domem-Tuska,wid,14192231,wiadomosc.html

To prawda ... jestesmy na uslugach USA, wchodzilismy w tylek, liczac na lepsze jutro, na protekcje, a stany tona... jestesmy w dupie razem z nimi, z ich wojnami o rope - bo przecie o to sie rozchodzi- jetesmy od nich zalezni. Myslicie, ze dlaczego nie chca sie wycofac z ACTA? Choc wiedza co ich czeka w zwiazku z ratyfikacja tego, nie moga... po prostu nie moga sie wycofac i nie wycofaja sie... Jak oni nas traktuja, jak bydlo bezmozgie. Do tego postawa "najpierw sobie podpiszemy, pozniej z wami pogadamy, ale generalnie w dupie to mamy bo juz bedzie podpisane, mozecie sie bujac, wiemy lepiej do was co dla was dobre i czego chcecie" :/

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Należy wkleić w przeglądarkę -całość :)kopiując link .

wirtualna polska zawsze wydawała mi sie w miare obiektywna a nawet bardzo liberalna (nie to co PO onet) p.s ściagajcie muze poki mozna

Gość malwina90
sosssss widze że jesteś bardzo podniecony, popuścić ci szpary ??? :D

Gość poih90io
gdzies jeszcze wylaczyli?

jestesmy w dupie razem z nimi, z ich wojnami o rope - bo przecie o to sie rozchodzi- jetesmy od nich zalezni. dokladnie. Jak juz pisalam nie znam sie zbytnio na polityce, ale tu wystarczy tylko pomyslec. Co nam do wojny USA o rope? Dostaniemy cos? No tak, czarnuch nam pomacha co najwyzej w gescie przyjazni za wyslanie wojska:O USA za duzo sobie pozwala i taka jest prawda. Ktos powinien ich zapedy ukrocic zanim oni ukruca wszystkich:O

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
KWEJK zapowiedział że przez dobę tak będzie wyglądała ich strona inni też.A CO DO ONETU to od dziś zamieniam go na WIRTUALNĄ POLSKĘ -jako startową :)

Gość rtebvxfrgsd
sossssss, pokażesz siusiaka :) ?