Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Mamy wojnę : ) anonymous grozi rzadowi polskiemu :D

Polecane posty

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Można :)ale to nie ma nic wspólnego z ACTA :(

Gość ktto sie troche zna ?
ile trzeba zebrac podpisów zeby złozyc ta petycje ?

Gość w brazyli zahakowali
bank:D

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
STOPCODEX-ujawnione również min.dzięki ANOMIMOUS :):)

kocoszanel nie mam FB:P wiem, ze beda protesty, sama chetnie ( o zgrozo!) pojde, ale watpie czy polacy sie zjednocza na tyle by zakonczyc to co jest dla nich tak szkodliwe.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
anonimous są w stanie włamać się wszędzie i rządy o tym wiedzą i baaaaaaaaaaaaaaardo ich się baaaaaaardzo boją :):)

Gość a jesli chodzi
o protesty to w trojmiescie tylko w gdansku beda protesty? tez nie mam fb

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Są w stanie zrobić totalny haos wszędzie,banki ,urzędy,organizacje światowe.Jednak działają tylko zgodnie z ideą "nie szkodzić niepotrzebnie "

Ewelina z jakiego jestes miasta?? Anonimowi poza tym ze moga wlama c sie wszedzie - co juz udowodnili, to maja wiedze na temat naszych (wszystkich) skorumpowanych kanalii czyt. politykow! I ja czekam... bo wiem, ze to zostanie podpisane, a wtedy podpisza na siebie wyroki bo anonimowi wszystko ujawnia! .. przynajmniej tyle z tego bedzie!

Gość 3h333333333333
sorki ze ja znow o tej skarbowce ale tam to sa zlodzieje

kocoszanel do niedawna Bialystok i az mnie dziwi, ze tam sa jakies protesty, bo nigdy nie bylo. A teraz jak sa to mnie nie ma 😭. Obecnie mieszkam w Lodzi i ide na Piorkowska:classic_cool:

Gość zobaczcie to
ma ruszyc jutro :D

Gość zobaczcie to
dobreprogramy.pl protestują w sprawie ACTA

Gość zobaczcie to
jesli to nie fake to pisze ze w russia serwery stoja to ruszyc to usa moze conajwyzej swoja kupe :D

WARNING: Anonyupload aren't from #Anonymous! na twitterze pisali ze to nie ich stronka !!!

ale jaka strona na terenie Rosji stoi? Ktos ma linka? Pytam, bo znam rosyjski wiec to ciekawosc:P

Czkawka: godzina 16-18:30 miejsce: Parlament Europejski - Biuro w Polsce Jasna 14/16a, 00 041 Warsaw, Poland "24 stycznia (wtorek) - protest ................................................................................... 26 stycznia (czwartek) zaplanowano podpisanie ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) czyli niezwykle kontrowersyjnej umowy międzynarodowej przez przedstawicieli polskiego rządu. Sprzeciwiamy się przyjęciu tego dokumentu. Śledź na bieżąco opis wydarzenia, tu będą informacje których powinien być świadom każdy uczestnik protestu. WAŻNE INFORMACJE: CEL: Pokojowe wyrażenie sprzeciwu wobec ACTA NIEZBĘDNE WYPOSAŻENIE: - zdrowy rozsądek ZASADY: - zachowujemy się POKOJOWO - nie dopuszczamy się żadnych form agresji (w tym słownej), wulgaryzmów, nie dajemy się komukolwiek sprowokować ani nie prowokujemy - NIE ZAKRYWAMY TWARZY (utrudni to życie ewentualnym osobom mącącym spokój) - nie przynosimy przedmiotów niebezpiecznych (również materiałów pirotechnicznych) - nie reklamujemy żadnej opcji politycznej, łączy nas jeden wspólny postulat - opuszczamy miejsce zgromadzenia od razu po jego rozwiązaniu - przestrzegamy prawa FORMA Po przemyśleniu wszystkich za i przeciw decydujemy się na wiodącą MILCZĄCĄ FORMĘ PROTESTU. Podobnie jak za granicą pokażmy swoją siłę w nietypowy sposób, tego nasze władze jeszcze nie znają! Mowa jest srebrem a milczenie złotem - przekaz będzie mocny! Najważniejsze jest abyśmy byli w tym jednością. Poza tym: - transparenty