Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Mamy wojnę : ) anonymous grozi rzadowi polskiemu :D

Polecane posty

TRZEBA WYJSC NA ULICE!!!!!!!!!!!!! KONIEC TEGO CIMCI RYMCI!!!!!!! BO TE SOCJALISTYCZNE BESTIE ROBIA CO CHCA!!!!!!!!! ZA RYJ I DO PARTERUUUUUUUUUUUU!!!!!

Gość Nie dla ACTA
Ludzie, ACTA to przykrywka do zwalczania piractwa tak naprawdę ciągnie to za sobą cały szereg zmian o których dowiemy się dopiero po wprowadzeniu. To m.in wprowadzanie patentów genetycznych na rośliny i leki. Dlaczego dopiero kilka dni przed podpisaniem ludzie się o tym dowiedzieli? Gdyby nie annosi po cichu by wszystko załatwiono. To wszystko zmierza do jednego-kontroli nad ludźmi, odebranie im swobodnego kontaktu, internet dla władzy to zło, wszystkie inne media się podporządkowane politykom to strasznie ich to ciśnie, że w internecie ludzie mogą się umówić choćby na zbiorowe protesty. Uważam, że czara choryczy w tym kraju się przalała...ludzie mają dosyć wysokich cen, niskich zarobków, a teraz jeszcze knebel w usta?

Gość rtebvxfrgsd
carrie, pokaż pusię :)

A wiecie ile ludzi nie ma pojęcia co to Acta i do czego to dąży ? Mi szczena opadła jak zapytałam na fb koleżankę co o tym sądzi a ona że nic bo ją to nieinteresuje bo to NIEMOŻLIWE żeby rząd coś takiego planował

Gość Nie dla ACTA
Ludzie, ACTA to przykrywka do zwalczania piractwa tak naprawdę ciągnie to za sobą cały szereg zmian o których dowiemy się dopiero po wprowadzeniu. To m.in wprowadzanie patentów genetycznych na rośliny i leki. Dlaczego dopiero kilka dni przed podpisaniem ludzie się o tym dowiedzieli? Gdyby nie annosi po cichu by wszystko załatwiono. To wszystko zmierza do jednego-kontroli nad ludźmi, odebranie im swobodnego kontaktu, internet dla władzy to zło, wszystkie inne media się podporządkowane politykom to strasznie ich to ciśnie, że w internecie ludzie mogą się umówić choćby na zbiorowe protesty. Uważam, że czara choryczy w tym kraju się przalała...ludzie mają dosyć wysokich cen, niskich zarobków, a teraz jeszcze knebel w usta?

Gość ktto sie troche zna ?
dlaczego te rude paly nie wytlumacza co podpisuja i jakie to bedzie mialo znaczenie dla polskiego przecietnego kowalskiego ?

Gość studentkaka
jestem za skasowaniem fejbuka

wystarczy ze mowia ze to nie zmieni polskiego prawa i niby tym tekstem chca nas przekonac ze ustawa jest okej:D mam nadzieje ze ludzie majacy tylko tv nie łykneli tego jak młode pelikanki:D

Gość malska
za nasze pieniądze lata samolotem do gdańska i z gdańska do w-wy ham i jak mu nie wstyd ludzie nie mają co jeśc ,

facebook ja i twitter sa niezbedne do tego by ludzie ze soba sie komunikowali wiec błedem byłoby usuniecie ich : ) co wiecej anonymous głownie komunikują sie na twiterze

Gość malska
kupić karnister benzyny i dać mu pić i niech zdycha oszołom

Ojj jak historia uczy, niejeden rzad juz gorsze rzeczy nie tylko planowal, a "wprowadzal w zycie" :/ To tylko ludzie, mali i slabi w dodatku! Wiecie kim jest z wyksztalcenia Boni?? :D Albo reszta naszej "elity" ?? :D heh smiech ogarnia, ludzie nieprzygotowani merytorycznie do pelnienia takich funkcji, jak to ja mowie "z lapanki historycznej". To nie sa odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, to ludzie ktorzy byli w odpowiednim czasie i odpowiednim miejcu! Generalnie to kpina ze pelnia takie funkcje, ale tak to jest jak wyborca nie wie na kogo glosuje, a tylko widzi znana z tv morde :/

"dlaczego te rude paly nie wytlumacza co podpisuja i jakie to bedzie mialo znaczenie dla polskiego przecietnego kowalskiego ?" alez wytlumaczyli! Pomineli jedynie prawde! :D

Gość fdbdsnb
uuu radzio radzio ;) grrrubo!