Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coralick

Jaki obiad robicie kafeletanie???

Polecane posty

Gość a ja dzis
No rzeczywiście, od kawałeczka mozzarelli od razu utyje 5 kilo :-O codziennie zasuwam na rowerku stacjonarnym, ten kawałek zniknie w mgnieniu oka

nie mowie ze utyjesz 5 kilo. chodzi o zasade... ktore ja niestety po jakims czasie zaczynam lamac wiec wole nie. w 100 gr mozzarelli jest 287 kcal :) wiec zeby to spalic na rowerku moja droga czeka cie przynajmniej 45 minutowa jazda na rowerku :) wiec nie... dziekuje :)

Gość Moim skromnym zdaniem.........
Ja wczoraj zrobiłam wielki GAR Barszczu Ukraińskiego :) Polecam :) Starczy na 2-3 dni a wydałam jeszcze słik Tesciom i Niani :)

Gość Moim skromnym zdaniem.........
DO lara lara 66 - ja miałam placki w zeszłym tygodniu. I nie musze trzec pyrek, mam maszyne Zelmera z szatkownicą :)

Gość a ja dzis
codziennie jeżdże 45min-1h, poza tym tej mozarelli zjadam nawet nie 1/4. Zresztą jestem szczupła i nie muszę sie odchudzać, po prostu lubie takie żarcie :-) Ale jak ty musisz sobie odmawiać nawet kawałeczka czegoś, co ci smakuje, bo OBOŻETOJESTTAKIETŁUSTE i od razu czujesz, jak rośnie ci dupa, to współczuję skrzywionej psychiki

ja nie mam skrzywionej psychiki, ja po prostu musze uwazac na to co jem. moge tez nie uwazac i miec zad jak kon czego wolala bym uniknac. jesli chodzi o silownie to ja stara wyga jestem wiec nie musisz mi nic udowadniac :) zreszta napisalam ze czasami sie skusze ale na codzienne wpychanie sera mnie niestety nie namowisz :)

Gość a ja dzis
Wspólczuję takiej ciągłej kontroli A wystarczy po prostu jeść zdrowo

Gość "przecież
dziś gołabki

no wlasnie o to chodzi. a serki sa bardzo malo zdrowe :) nie wiem co chcesz mi udowodnic? ze tobie w zyciu lepiej??? kazdy ma sowje i kazdy w swoim chce sie czuc fajnie. dla mnie kontrola tego co jem, czy silownia to swietna zabawa pomimo tego ze musze sobie odmawiac wielu rzeczy. wiec daj juz spokoj ok?? :)

Gość misia b
sos z pieczarek, kasza gryczana, ogór