Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzik1307

CIĄŻA CZY NIE JEJ BRAK? KTÓRY TEST KŁAMIE

Polecane posty

Dziwczyny ma straszny dylemat i nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Zacznę od tego że mam nieregularne miesiączki i znalazłam na to sposób-malwa czarna. Zaczęło się od tego że piłam sobie tą malwe z przekonaniem ze za kilka dni dostanę miesiączkę ale miesiączki nie było. W tamtym tygodniu (w czwartek) zrobiłam test ciążowypo tym jak zauważyłam że mam brązowy śluz czasem w nim są śladowe ilości krwi a miesiaczka nie nadchodziła- pomyślałam sobie o zagnieżdzaniu zarodka i zrobiłam pozatym czułam się jakbym połknęła cegłe. Jak robiłam test wydawało mi się że wychodzi jaśniutka druga kreska, mój błąd bo trzeba było poczekać natomiast ja go schowałam do kieszeni i jak za jakas godzinę byłam w toalecie przyjrzałam się i faktycznie była słabo widoczna druga kreska, strasznie się ucieszyłam. Powtórzyłam test w sobote- był negatywny. Dodam że od czwartku może piątku miałam bardzo dziwny brzydki śluz, był on gęsty brązowy wrecz jak gorzka czekolada, tak miałam do niedzieli. Od niedzieli śluz mam biały czasem gęstszy czasem mniej gęsty. Dzisiaj też robiłam test wyszedł negatywny. Dodam że wszystkie testy robiłam z rannego moczu. Nie wiem co o tym myśleć, boję się że sama się nakrecam. Proszę wyraźcie swoje zdanie na ten temat. Co może być powodem takich rozbierzności? Czy możliwe jest że jestem w ciąży czy też z tym brzydkim śluzem mogło dojsc do samoistnego poronienia?

Takie plamienia mogą oznaczać kłopoty z utrzymaniem ciąży. Temu pierwszy test pokazał ciąże a drugi nie. Jeżeli możesz zrób test lub wybierz sie szybko do lekarza.

bardzo dziękuję za odpowiedz to dla mnie bardzo ważne, nie wiem co myslec i robic. Długo nie mogłam zajsc w ciaże i tak bardzo się ucieszyłam. Dodam jeszcze ze w piatek rano zanim wstałam czułam jak pulsuje mi lewy jajnik. Tak bardzo się boje ze moge stracic dziecko- a z drugiej strony nie wiem czy tak naprawde jestem w ciązy. Czy ten test z krwi jest płatny i ewentualnie ile może kosztować, czy potrzebne jest skierowanie od lekarza?

Madzik te testy negatywne to tej samej firmy czy innej? Fakt że po godzinie test jest juz niewiarygodny.Trudno powiedzieć czy to ciąza czy nie .... Hcg mozesz zrobic w kazdym laboratorium kosztuje ok 45zł .Jednak nie nakrecaj się za bardzo.

kosztuje ok 30 zł bez skierowania. Można go zrobić prawie w każdym labo czasem wynik jest tego samego dnia po południu.

Witam! Zastanawiam się czy mogę się dołączyć, podoba mi się atmosfera tu panująca.Czekam na @ ,ale nie wiem co mnie bardziej ucieszy jej brak czy to że będzie.... 2 lutego...

Domator nie wiem co cie bardziej ucieszy ale wiem ze to dzieci sa naszym najwiekszym majatkiem i szczesciem. Szkoda że nie każdy to szczescie docenia i tak bez zastanowienia zostawia dzieci na smietniku czy poprostu usuwa ciąże. A żeby spelnic wymagania na adoptowanie graniczy z cudem-ale takie atrakcje zapewnia nam i tym dzieciom nasze fantastyczne państwo

UUUU to już jesteś długo po terminie ,miałaś takie długie cykle? Najlepiej zrób bete w laboratorium i wszystko będzie jasne nie ma sensu żyć w niepewności. Trzymam kciuki!!