Tatijana400 0 Napisano Styczeń 24, 2012 Witam. Podejmę pracę dorywczą przy sprzątaniu. 1,2,3 razy w tygodniu lub raz na miesiąc. Mam duże doświadczenie. Jestem osobą solidną, pracowitą, sumienną, punktualną, godną zaufania. Myję okna, piorę, prasuję, drobne prace w kuchni, zaopiekuję się również osobą starszą. Mam referenze. Kontakt 888688837 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile sobie pani życzy za godz Napisano Styczeń 24, 2012 ? wola mogłaby być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatjana400 Napisano Styczeń 25, 2012 Tak, oczywiście.wola mogłaby być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Javalia 0 Napisano Styczeń 26, 2012 Witam, Poszukuję osoby do sprzątania mieszkania (46m2) na Bemowie, raz w tygodniu. Mieszkanie niezagracone, takie na 3 godziny sprzątania. Jeżeli byłaby Pani zainteresowana to jak wyglądałaby stawka? Pozdrawiam, Ewelina Studzińska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tatjana400 Napisano Styczeń 26, 2012 Dobry wieczór. Jeżeli czyszczenie więcej niż 5 godzin - 15zł. Jeśli 3-4 godziny - 20zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotinka 0 Napisano Luty 20, 2012 Tatjana poszukaj ofert pracy na portalch z pracą, tam często poszukują kogoś do sprzątania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach