Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem alergikiem

Jaki krem do twarzy lepszy dla alergika - AA ?

Polecane posty

Gość erzecznik-decubal
Krem Decubal Face Vital jest wolny od substancji zapachowych, barwników i parabenów, oraz substancji mogących zakłócić równowagę hormonalną dlatego będzie sie nadawał dla skóry alergicznej. Pozdrawiam, Iwona Drobicz eRzecznik Decubal

Gość gość
desrubal, spamerski dziadu :/

Gość spiksolong
Lichtene obadaj sobie:) Włoska marka, ale wróciła do Polski:)

Gość Sabuś
Lichtena i ten maly sloiczek to rzeczywiscie jest fantastyczme rozwiazanie dla problemowej cery :)

Gość AMiszka
zobacz Lichtena - krem, dobra jest i do wrażliwej skóry i do atopowej.

Gość gość
jak nie desrunbal to góównena... rzygać się chce od tego spamu

Gość Surdutka
ja nie chce byc kolejnaa spamerka w watku, ale ja rzeczywiscie uzywam takich kremow i dla mnie Lichetna byla zdecydowanie dobra. nie jest tania, ale w sumie calkiem wydajna. Moja skora ma okropne alergiczne slonnosci,wiec znam sie na rzeczy mysle

Gość gość
"ja nie chcę być kolejną spamerką ale i tak naspamuję", prawda? debilem jesteś?

Gość gość
Polecam, bo sama uzywam - Avene nawilzajacy z filtrem 20. Na noc olejek arganowy i maslo karite nierafinowane, a takze krem rozany i bio jojoba z seri lavera.

Gość gość
floslek do skóry atopowej,spoko kosmetyki

Gość Apsica777
Wloski krem Lichteny, podejrzewam,ze jest do dostania w dobrych aptekach. Polecam,bo jest delikatny dla skory

Gość gość
ludzie , z takim składem dla alergika ? (kopia z Wizażu) "Aqua, PEG-8 Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Isostearate,Octyl Methoxycinnamate, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii, ButylMethoxydibenzoylmethane, Sorbityl Furfural (AR-GB 11°), Tocopherol, Chamomillarecutita, Prunus Armeniaca, Glycyrrhetinic Acid, Bisabolol, Beta-Sitosterol, Allantoin, Glycerin, Phospholipids, Sodium Lactate, Tea-Lactate, Serine, LacticAcid, Urea, Sorbitol, Lauryl Diethylenediaminoglycine, Lauryl Aminopropylglycine, Triethanolamine, Carbomer, Methylparaben,Ethylparaben, Propylparaben, Buthylparaben, Sodium Dehydroacetate, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Parfum." Sory, ale nigdy nie znajdziecie dobrych produktów dla skóry wrażliwej i alergicznej, jak nie będziecie patrze na składy - połowa to parabeny, parafina, EDTA, Parfum (!), PEG. Poszukajcie jakiegoś porządnego produktu - np. PAT&RUB - świetne polskie produkty, dobre składy - bez parafiny i chemii - Sylveco - bardzo dobre, też polskie i nie takie drogie, świetne składy ! Różne - Krem do skóry alergicznej Naturligtvis, kremy Logona, Lavera i wiele innych :) Zasada nr 1 szukajcie produktów z odpowiednimi składnikami, a nie wg opisu na opakowaniu. Zasada nr 2 - większośc produktów w aptece to niestety mimo deklaracji złe produkty dla alergików, chyba że w aptece sprzedają produkty dr. Hauschka - to tak :)

Gość gość
Sradel, przestań spamować tym srichy!!! WON!

ja nie jestem do koca przekonana czy AA TAK DO KONCA sa to kosmetyki dla alergikow czy sa czyste i czy nic tam nie ma. Stosowalam kiedys krem- byl fajny- stosuje teraz zel z peelingiem i jest niefajny

Gość Milka1992
Ja mogę polecic Toleriane Ultra od LRP. Krem nadaje się nawet dla osób z cerą atopową, zatem dla alergików jest idealny. Używam już kilka miesięcy, a zawsze miewałam problemy z podrażnieniami szczególnie w okresie kiedy wszystko pyli - dzięki Toleriane te objawy są znacznie mniejsze, a cera nie jest taka czerwona jak kiedyś.

Gość Elo

Mi tam w zupełności wystarcza Eloderm, mam po nim ładną skórę. Myślę, że to zasługa Omega 3-6-9, które poprawiają nawilżenie skóry. Wcześniej miałam takie suche miejsca, że po nałożeniu podkładu wyglądałam okropnie. 

Gość Cyna

Moje dziecko używa własnie tego kremu. Apteczny eloderm a dużo fajniejszy skład niż zwyklak z drogerii. Ciałko jak marzenie, bez podrażnień, świądu i drapania się.