Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To już koniec z dziewczynami

Będę nosił aparat słuchowy. Już na zawsze będę tylko imitacją zdrowego samca

Polecane posty

Sierota? Po prostu jestem automatycznie facetem gorszej kategorii

Gość marcelllus
Kolego, o co Ci chodzi? Przecież nosisz aparat na uchu, a nie na członie. Może głupim tapeciarom-lansiarom to będzie przeszkadzało, ale normalnym, myślącym dziewczynom z pewnością nie. Powiem nawet więcej. Dzięki temu wszelkie pustakowate babiszony będą trzymały się na dystans wobec Ciebie i masz w takim przypadku o wiele większe szanse związać się z naprawdę wartościowa kobietą. No chyba że masz inny target i właśnie Ci zależy na ilości, a nie jakości ... PS.; mój teść tez nosi aparat, a kawał z niego chooja ...

Chyba większości młodym dziewczynom takie coś przeszkadza. Poza tym facet z aparatem słuchowym musi nadrabiać pieniędzmi itp.

Gość marcelllus
Chyba to się łódka na wodzie. Jak czasem widzę, jaki laski chodzą z paszkwilowatymi trolami, to taki aparat to jest pryszcz.

Widocznie te trolle są bogate

Gość eloenora
Następny żenujący frajer z kafeterii, który tylko szuka usprawiedliwień i użala się nad sobą. Jaki z Ciebie ruchacz skoro zaraz biegniesz na forum żalić się babom, że żadna Cię nie zechce, bo masz aparat słuchowy? Ja znam kolesia na wózku, który bez problemu wyrywa panienki bynajmniej nie z litości i nie ze względu na charakter. Bo laski wcale nie lecą tylko na wygląd. Nawet jak chcą się tylko przespać z facetem to wybiorą tego, który jest brzydszy ale w jakiś sposób atrakcyjniejszy niż przystojnego, bezpłciowego kolesia.

Gość petrolina
biedactwo ....inni nie mają nóg i jakoś uprawiają seks

Gość Szymon?
przypominasz mi mojego kumpla, też taka żałosna cipa

Uprawiają seks z żonami, które ich kochają

Gość petrolina
znajdź żonę.....

dramatyzujesz!!! jeżeli będziesz biadolił to rzeczywiście koniec z kobitkami;P! Więc bierz się w garść nie biadol nad losem - to jest chop a nie biadulka! a chopów baby lubią!

Wez już się tak nad sobą nie uzalaj. nie Ty jeden nosisz aparat. ją także go mam. i co? wolę go mieć i wszystko dobrze slyszec niż ciągle pytać co i co? ale przede wszystkim slyszec swoje dzieciątko . to jest cudowne. mam 23lata. aparat noszę od czerwca. na początku czulam się dziwnie z tym w uszach przy Mezu. jednak niepotrzebnie. dlatego nie przeżywaj tak:)

Gość A_la ma kota
Facet co ma niedosłuch to atrakcyjnosci? Powiem Ci tak . Nic To co maja powiedzieć ludzie głucho - niemi? Sa pod tym wzgledem gorsi? Nie sa takimi samymi osobami jak my wszyscy

Są trzy możliwości: 1) to prowokacja i trolling, 2) łowisz laski na litość, 3) za głęboko w ucho wsadziłeś sobie aparat słuchowy.

Ty się człowieku naprawdę nad sobą użalasz. Jeśli masz mieć aparat słuchowy, to znaczy , że jeden i na drugie ucho słyszysz dobrze. Są takie aparaty, że nawet nie widać ich.Ja noszę 2 aparaty i wcale mi to nie przeszkadza, bo cieszę się że słyszę.

Gość marcelllus
@ To już koniec z dziewczynami Masz rację w końcu mnie przekonałeś. Aparat słuchowy to straszna rzecz. Od teraz wszystkie laski, kobiety i zwierzęta płci żeńskiej będą Cię unikać, chować się po norach i spier...ać na drzewa. na widok Twego ucha słońce zblednie, gwiazdy zgasną, a księżyc w nowiu się wyprostuje. Jak wiadomość o tym aparacie przedostanie się do mediów wybuchnie ogólnoświatowa panika, w wyniku której Donald Tusk adoptuje Jarosława Kaczyńskiego. Ten ze szczęścia odda kota Prezydentowi, który z kolei tak się w nim zakocha, że porzuci urząd i rodzinę, uciekając z nim do Mozambiku. Błagamy Cię wszyscy, nie zakładaj tego aparatu, bo przez niego wszystkie kraje świata, łącznie z Chinami i Tajwanem przystąpią do układu ACTA. W końcu przez magiczne oddziaływanie tego aparatu przestanie działać grawitacja ziemska, wszystkie gówna wypłyną z kanalizacji i będą latać w powietrzu. Orbita ziemi zmieni się na tyle, ze ziemia pomknie do czarnej dziury w centrum naszej galaktyki i nastąpi koniec świata, o który m pieprz....li od tysiącleci wszyscy prorocy, jasnowidze, politycy, Biedroń i pani Genowefa z warzywniaka na rogu. TEN APARAT TO WCIELONE ZŁO!!!!!!

Gość Koliberek35
hahaha dobre