Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

PROSZĘ WEJDZCIE-ZWŁASZCZA LUDZIE Z SOSNOWCA!!!PORWANO DZIECKO

Polecane posty

Gość norweski przytapiacz
to nie ty źle wkleiłaś tylko skrypt forum rozdziela link spacją 🖐️

Gość jej rodzice głosowali na PO
mają za swoje :classic_cool:

Gość poka poka
myslicie, ze porwali to dziecko? moze matka sprzedala? tylko hipotetycznie pytam. roznie jest. z tego co czytalam na interiii sa jakies niescislosci w tej jej utracie przytimnosci. mam nadzieje ze jednak sprzedala jakiejs rodzinie, bo jak porwano to dziecko dla narzadow to...:O:(

Gość wfwerfewrw
to dziecko było ciężarem dla matki więc się go pozbyła, wszystko na 100% jest upozorowane :O

kuzwa przestancie pieprzyc tylko wklejcie to gdzie mozecie...co z Was za ludzie..jak byl link ze zdj meza jenny to kuzwa kazdy to widzial kazdy komus pokazal... porwano 6 mies niemowle..a Wy ?????? http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/tajemnicze-znikniecie-dziecka-poszukiwanie-trwa,1,5008029,region-wiadomosc.html ps niech ktos wklei ten link normalnie....

Gość jgdsegrfherherher
a co mi kurrwa ze zdjęcia ? każdy niemowlak wygląda tak samo, zresztą nie mam co robić tylko gapić się na bachory :o

Gość Kochająca mammmmma
Bardzo współczuję rodzicom dziecka i samemu dziecku. Aż mnie zmroziła ta wiadomość wczoraj. Oby mała się znalazła!!!! JAKIM PRAWEM ODBIERA SIĘ MATCE DZIECKO SIŁĄ, ZABIERA NIE WIADOMO GDZIE I PO CO?? PRZECIEŻ TEJ KOBIECIE SKONCZYŁO SIĘ ŻYCIE. A te kąśliwe i głupie uwagi poniżej wszelkiej krytyki zachowajcie dla siebie i nie piszcie bzdur znieczuleni antymoralni imbecyle.

ja jestem hipokrytka???bo wkleilam artykul o porwaniu niemowlecia????ciekawe kim sa w takim razie pozostali ..ktorzy wklejaja tu takie zdj i takie linki ze sie niedobrze robi?? z idiotami dyskutowac nie bede. normalny czlowiek wejdzie,przeczyta,przekaze dalej.taka prawda.

Gość jgdsegrfherherher
zrobisz se nowe 🖐️

Gość ghuyt
Jakis koszmar. Czy gdzies publikuja zdjecie tego niemowlaka?

Gość udhbjksnla
Wasze komentarze sa po prostu wstrzasajace. Obyscie nigdy nie mieli dzieci bo nie wiecie co to znaczy! Mnie ta sprawa od wczoraj spedza sen z powiek bo sama mam malenkie dziecko i gdyby cos mu sie stalo to juz bym nie chciala zyc. Jak mozecie pisac takie straszne rzeczy! pomyslcie co przezywaja rodzice dziecko i samo dziecko!

Gość tak to znowu
kwintesencja polskiego spoleczenstwa nic dodac nic ujac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poka poka
wiem co czuja rodzice, bo sama prawie stracilam dziecko z wozka. dlatego zastanawia mnie dlaczego policja ma jakies "ale" co do utraty przytomnosci matki?

kurcze po co te głupie małolaty siedza na forum dla dorosłych? Potworność to co się stało. Co ta rodzina musi przezywać...

Gość jgdsegrfherherher
a kto by chciał porywać jakiegoś półrocznego bachora tylko dlatego, że matka straciła przytomność :O ?

JellyBelly siedzac zupelnie bezczynnie tym bardziej nie pomoge.Tego mnie nauczyl moj zawód-lepiej pomagac..jakkolwiek ale pomagac. I gdyby nasze spoleczenstwo tak wlasnie myslalo to byc moze niejedno zycie i zdrowie byloby ocalone.

Kurcze im więcej mija czasu tym mniejsze szanse na znalezienie dziecka...zwlaszcza tak małego..Kurcze jak nie znajdziesz się dzisiaj , jutro... Boze za rok to dziecko bedzie nie do poznania dla postronnych ludzi...

Gość jgdsegrfherherher
najprawdopodobniej pozbyła się bękarta i upozorowała porwanie, a to że niby straciła przytomność to dobra wymówka

współczuję i jako matka ijako człowiek . rodzicom współczuję jako matka a wszystkim tym biednym ludziom , nie potrafiącym spojrzeć dalej niż czubek własnego nosa - jako czlowiek .

Gość NIE ROZUMIEM TEGOoo
Nie mogę czytać niektórych wpisów . Ludzie co się z wami dzieje . Chyba nawet nie można nazwać ludzmi , zastanówcie się zanim cokolwiek napiszecie , brak sumienia i nic więcej . ODRUCHÓW LUDZKICH NIE MACIE

Gość udhbjksnla
Zastanowicie sie nad tym co piszecie. Jestescie smieciami tak jak juz ktos napisal! Po prostu nie macie ani serca ani rozumu! Takich jak Wy powinno sie kastrowac zebyscie nie mogli sie rozmnazac! Chuj Wa m w dupe! nie przeklinam z zalozenia ale teraz nie wytrzymalam!

Gość haskya
jak można wierzyć w bajer matki że ktoś jej dał w łeb i porwał dziecko ? przecież to nie dżungla , wyobrażacie sobie jakby kobiety sie bały wychodzić ? mi też szkoda tej dziewczynki ale nie wierze że została porwana TO MATKA JEJ COŚ ZROBIŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co ma zwiazanego bronienie matki z tym że ktoś nie lubi dzieci