Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zdradza???

facet i stronka ROXY

Polecane posty

Gość facet zdradza???

znalazłam dziś przez przypadek na laptopie mojego faceta historie stron ktore odwiedza.Regularnie odwiedza stronki z nazwa ROXY sa to ogloszenia erotyczne pan.jest mi przykro i nie wiem co o tym myslec.czy wchodzi tam z ciekawosci czy tez istnieje mozliwosc ze mnie zdradza?:((( nie chce wyciagac pochopnych wniosków i robic awantury lecz nie wiem tez czy lepiej nie dmchac na zimne:((

Gość facet zdradza???
podpowiedzcie co robic???????????????

Gość dfskj4334
ja mam ładną żonę i też się o nią boję przez co zainstalowałem sobie program szpiegujące na komputerze. Mało tego ludzie z pewnej firmy zainstalowali w mieszkaniu oraz aucie mini-kamerke oraz podsłuch. Trochę to nieuczciwe wobec żony ale wole gdy już do czegoś dojdzie to mi się nie wykręci....mam ją stale na oku.

Istnieje bardzo duża taka możliwość, ale nie chce Cie dołować, może tylko patrzy :)

Gość facet zdradza???
nie stec mnie na to by zaistalowac cos co go bedzie sledzic a tak szczerze boje sie ze mam powody:( ma nienormowaną prace i wraca nawet w nocy:( nie mam mozliwosci go śledzic bo i jak?:(

Gość dfskj4334
jak patrzy to zły znak.

Gość facet zdradza???
kurcze niech patrzy tylko zastanawia mnie dlaczego ogląda tylko ogłoszenia z naszego miasta ew,miasta obok;/

Gość facet zdradza???
dfskj4334 zły znak? czyli co jest coś nie tak???? cholera :((( nie wiem co powiedzieć tak mi przykro:(

Gość facet zdradza???
kurcze prosze pomozce bo odchodze od zmysłow!!!!!!!!!!!!:((

Gość dfskj4334
dla mnie to zły znak bo nawet jeśli tego jeszcze nie zrobił to o tym myśli.

Sprawdz w jego komórce wychodzące połączenia i nieznane numery porównaj z tymi z roxy, wtedy bedziesz miała juz na 100% pewność

Gość dfskj4334
ale nie napisałaś nic czy czujesz się dla niego atrakcyjna, czy interesują się tobą?

Gość facet zdradza???
jestem atrakcyjna,dbam o siebie,moj facet zawsze mnie chwali pod względem wyglądu ,ogłoszenia sa głownie brunetkami ja jestem blondynka. malo sie ostatnio kochamy bo on duzo pracuje,razem jestesmy 3 lata,nie ukrywam ze moj facet ma czasem problemy ze wzzwodem ale sobie radzimy.moze chce cos sprawdzić???

Gość facet zdradza???
heh komórki mi nie da;/ mamy zasadę ze nie sprawdzamy sobie kom,a ogłoszeń jest tyle ze szok!!!!!!!!!!! nie dam rady porównac numerów:(

Gość facet zdradza???
wiem ze powie ze tylko oglada i uzna ze jest po sprawie,potem sie bedzie pilnowal i tyle bede wiedziec :((( chciałabym to inaczej rozwiązać:(

Gość a jeden taki
Wyluzuj :) Ja czasami zaglądam na roxe czy odloty żeby poszukać koleżanek :P I choć jestem wolny, to nigdy nie planowałem i nie zamierzam korzystać z usług prostytutek a w mojej historii IE można znaleźć te strony. :)

Gość facet zdradza???
dobra.ale robisz to regularnie???????????? i czemu roxy?? czemu nie jakis portal typu red tube z filmikami jesli juz???

Gość a jeden taki
Szukam znajomych z widzenia osób. :) Na redtube takich nie znajdę :) To, czy ktoś wchodzi na strony regularnie czy nie zależy od wolnego czasu oraz innych okoliczności (np. Twojej obecności).

Gość naive men
to on nie dmucha tylko ty?

Gość kokokokoko
Mialam podobna sytuacje, moj facet wchodzil na roxe, wiec sprawa dla mnie wyglada tak: 1) albo wasz zwiazek go nudzi chce sobie "tylko" popatrzec - tak mowil moj byly, ale wlasciwie od tego sie zaczelo, potem znajdowalam wiadomosci jak pisal do dziewczyn na fotce, nk, facebooku, badoo. Radze byc na bacznosci. Kazdy facet jest inny, ale mowie w moim przypadku od tego sie zaczelo, a potem juz dalej poszlo. 2)moj kolega szukal na roxa dziewczyny na wieczor panienski jego kolegi, wiec moze Twoj szuka dla kogos, albo mzoe kolega mu pokazal stronke i chce sobie popatrzec

Gość naive men
sygnał dla niewiedzacej

Gość naive men
prztzeczenie bosmanskie

Gość facet zdradza???
moj facet jest po rozwodzie,wiem ze poprzednią partnerkę zdradzał twierdząc ze byla dla niego nieatrakcyjna i nie kochali sie,mnie twierdzi ze kocha i ze mu się podobam.Jednak boję się ze sytuacja moze się powtorzyc i zacznie zdradzac tez mnie;/ kokkkokokok więc na co mam miec największe baczenie??? jak się upewnic co jest grane???

Gość kokokokoko
Zapomnialam dodac, ze oprocz ogladanai zdjec moj byly pisal z roznymi dziewczynami o seksie, gdy w tym samym czasie zapewnial jak bardzo mnei kocha Poza tym skoro Twoj ma problemy z erekcja, moze ogladanie roxy go w jakis sposob go dowartosciuje, zwlaszcza jak ktoras laska odpisze, tak bylo w przypadku mojego bylego Dodam jeszcze, ze tez dbam o siebie, a mimo to moj byly i tak szukal sobie roznych wrazen, wiec moze Twoj tez?

Gość facet zdradza???
miałam nadzieję ze to ja dowartościowuje:( ze ładna kobieta u boku mu wystarczy;/ nie wiem czy pisze z kims ;/ nie jestem w stanie sprawdzic ,a zaglądanie na stronki faktycznie odbywa się gdy mnie nie ma lub spię;/

Gość kokokokoko
No wlasnie problem w tym, ze u mnie wszytko bylo w porzadku. Zadnych oznak, ze cos jest nie tak, tak jak pisalam mowil mi ze mnie kocha, a potrafil wstac z samego rana tylko po to zeby zobaczyc czy dziewczyna mu na fotce odpisala. Zaczelam wiec sprawdzac jego komputer i wlosy mi na glowie stanely! Nie mial nigdzie ustawionych hasel, wiec spokojnie weszlam w jego profil i przeczytalam rozmowy. Sprawdzilam go do tego stopnia, ze patrzylam o ktorej godzinie pisal do tych dziewczyn i co do mnie pisal o tej godzinie - i mowie, mi pisal ze mnie kocha,z e teksni itp, a patrze na wiadomosci od tych lasek - a on pare minut wczesniej do nich pisze, ze teskni, chce z nimi seksu... Wiec jak to mozliwe sprawdzaj jego komputer i komorke! Wiec, ze to nieuczciwe, ale sumeinie spokojne bedziesz miala przynajmniej:)

Gość facet zdradza???
kokkookok telefon to problem;/ nosi go wciąz przy sobie ,praktycznie nie rozstaje się z nim,często dzwonią do niego z pracy nawet póżną nocą więc sama wiesz,musze obserwowac innym sposobem;/ kokokk a TY jestes jeszcze z nim?????????? on własnie tez niby kocha a tu takie stronki;/

Gość kokokokoko
nie jestem z tym klamcą!:P cos Ty, musialabym chyba zaopatrzyc sie w wykrywacz klamstw:P dochodze do wniosku, ze na swiecie sa jeszcze inni fajni faceci, po co marnowac czas z takim, ktory mnei wciaz oklamuje Skoro nie mozesz komorki, to moze mu komputer sprawdzaj Kazdy facet jest inny, wiec nei sugeruj sie mna, ale mimo wszystko miej sie na bacznosci

Gość rtgrtg
podejrzewam, że monitoruje te serwisy w poszukiwaniu twoich ogłoszeń :classic_cool: